Chandler Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Mam taką samą wiadomość, jak w wątku Dżiny, czyli że prawdopodobnie SBD przypilnuje obfocenia maluchów w sobotę. Została oddelegowana. Czy ja pisałam, że jest jeszcze siostra Brzdąca i Bumela? Tak więc to nie są bliźniaki, ale trojaczki. Sprobujemy dołączyć dziewczynkę do czarnych chłopaków. Quote
mgie Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bliźniaki mają siostrę, taką samą czarną jak ona ?:crazyeye: No ładnie z bliźniakami był problem co dopiero z trojaczkami ale będzie ok:p Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 na jakie fotki? fotek nie będzie, byłysmy tylko u marzeny, do b.w. nie weszłysmy. Quote
Chandler Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 sleepingbyday napisał(a):na jakie fotki? fotek nie będzie, byłysmy tylko u marzeny, do b.w. nie weszłysmy. No właśnie :roll:. Zdjęć nie ma. I co dalej? Quote
Chandler Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 sleepingbyday napisał(a):dalej to, co do tej pory.....:shake: No weź mnie nie załamuj. Nie będzie zdjęć :crazyeye:? Nie ma zaproponowanego terminu żeby psiaki obfocić? Quote
mgie Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 'samo życie' ... :shake: A zapomniałabym ..dodałam bliźniaki na 2 wątki 'przygarnę psa' http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-albo-malego-psa-wolbrom-malopolska-132493/index3.html Quote
mgie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 I jeszcze tutaj. http://www.dogomania.pl/forum/f97/panstwo-z-wroclawia-chca-przygarnac-malego-pieska-nie-suczke-133158/index2.html#post11938564 Quote
Chandler Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Bardzo dziękuję Ci mgie. Twoje działanie stawia mnie do pionu, jak już nosem ciągnę po ziemi, bo wszystko tak wolno i z oporem się toczy... Bliźniki szukają domu - MUSIMY im w tym szukaniu pomóc i basta! Quote
mgie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie ma takiej możliwości aby bliźniaki nie znalazły domu !! Tyle szczeniaków,psów starszych znajduje domy, to dlaczego one nie mają znaleźć!? Znajdą i basta!:diabloti: Quote
mgie Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tylko musimy im w tym pomóc. .. Brzdąc i Bumel na pierwszą ,pokazujecie się.:cool3: Quote
sleepingbyday Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 paros, na razie nie wiadomo. być moze tak, być moze nie.... zalezy, czy będzie w najbliższym czasie "wycieczka" do boguszyc... Quote
paros Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To ogłaszać bliźniaki? :niewiem: I do kogo podać namiary? Quote
Chandler Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Sama już nie wiem... Nie mam zdjęć i nic nie wiem o psiakach, a trochę czasu minęło. Wstrzymaj się do jutra proszę - zdjęć nie będę miała, ale może czegoś się dowiem, a jeżeli nie, to proszę o głoszenie z tym, co jest, bo maluchy w końcu pelnoletności w schronie doczekają. Numer będzie ten sam, co u Bzibzi, ale to jeszcze wszystko Ci napiszę jutro. Umówmy się, że zadecydujemy jutro wieczorem, co i jak - ok? Quote
paros Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A kiedy będzie szansa na zdjęcia? Może jest więcej maluchów..... przecież jest jeszcze siostra bliźniaków :cool3: Quote
Chandler Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 mgie - od P. Marzeny te 2 szczeniaki zostały zabrane. Nasze czarne kulki są gdzie indziej... paros - nie wiem kiedy będą zdjęcia :cool1:, terminy są ciągle przesuwane. Nie będę już podawala w wątku nowych dat, bo to nie ma sensu. Quote
mgie Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Tak ja wiem ,że czarnuszki są gdzie indziej. A propos ogłoszeń dla nich...z tymi informacjami i zdjęciami co są na 1 stronie nadal mają aktualne ogłoszenia. ;) Quote
Anna_33 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Szukamy 4 szczeniaczkow plci meskiej. Z miau jedzie w niedziele ekipa,wlasciwie kilka ) Jedna moze zabrac do Elblaga 6 kotow i 4 szczeniaczki. Zostana tam przebadane, zaleczony i wyadoptowane. Moje gg 784135 agart@plusnet.pl Jak znam zycie, to jutro mi sie dogo w dzien znowu powiesi... Quote
mgie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 I bliźniaki mogłyby jechać? dla mnie bomba:roll: Quote
Anna_33 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Moze sie uda, nigdy do konca nie wiadomo. Ale nikt sie do mnie nie odezwal w tej sprawie. Bedziemy w takim razie szukac 4 szczeniaczkow jutro na miejscu. Quote
Recommended Posts