Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taką samą wiadomość, jak w wątku Dżiny, czyli że prawdopodobnie SBD przypilnuje obfocenia maluchów w sobotę. Została oddelegowana.
Czy ja pisałam, że jest jeszcze siostra Brzdąca i Bumela? Tak więc to nie są bliźniaki, ale trojaczki. Sprobujemy dołączyć dziewczynkę do czarnych chłopaków.

Posted

Bliźniaki mają siostrę, taką samą czarną jak ona ?:crazyeye:
No ładnie z bliźniakami był problem co dopiero z trojaczkami ale będzie ok:p

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dalej to, co do tej pory.....:shake:

No weź mnie nie załamuj. Nie będzie zdjęć :crazyeye:? Nie ma zaproponowanego terminu żeby psiaki obfocić?

Posted

Bardzo dziękuję Ci mgie.
Twoje działanie stawia mnie do pionu, jak już nosem ciągnę po ziemi, bo wszystko tak wolno i z oporem się toczy...

Bliźniki szukają domu - MUSIMY im w tym szukaniu pomóc i basta!

Posted

Nie ma takiej możliwości aby bliźniaki nie znalazły domu !!
Tyle szczeniaków,psów starszych znajduje domy, to dlaczego one nie mają znaleźć!?

Znajdą i basta!:diabloti:

Posted

Sama już nie wiem... Nie mam zdjęć i nic nie wiem o psiakach, a trochę czasu minęło. Wstrzymaj się do jutra proszę - zdjęć nie będę miała, ale może czegoś się dowiem, a jeżeli nie, to proszę o głoszenie z tym, co jest, bo maluchy w końcu pelnoletności w schronie doczekają.
Numer będzie ten sam, co u Bzibzi, ale to jeszcze wszystko Ci napiszę jutro. Umówmy się, że zadecydujemy jutro wieczorem, co i jak - ok?

Posted

mgie - od P. Marzeny te 2 szczeniaki zostały zabrane. Nasze czarne kulki są gdzie indziej...

paros - nie wiem kiedy będą zdjęcia :cool1:, terminy są ciągle przesuwane. Nie będę już podawala w wątku nowych dat, bo to nie ma sensu.

Posted

Tak ja wiem ,że czarnuszki są gdzie indziej.

A propos ogłoszeń dla nich...z tymi informacjami i zdjęciami co są na 1 stronie nadal mają aktualne ogłoszenia.
;)

Posted

Szukamy 4 szczeniaczkow plci meskiej. Z miau jedzie w niedziele ekipa,wlasciwie kilka )
Jedna moze zabrac do Elblaga 6 kotow i 4 szczeniaczki.
Zostana tam przebadane, zaleczony i wyadoptowane.
Moje gg 784135
agart@plusnet.pl
Jak znam zycie, to jutro mi sie dogo w dzien znowu powiesi...