Chandler Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 mgie, a te kreseczki to co :cool3: :evil_lol:? Maluchy, to już mają chyba ponad 10 tygodni. Gdzie te domy???? Quote
mgie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Chandler - jak się przeglądnie dział 'psy do adopcji' to już słów człowiekowi zaczyna brakować:shake::roll: Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 10 tygodni jak w pysk strzelił. wrzuciła bliźniki na jeden wątek z działu przygarne psa, ta osoba będzie przekazywac rózne pieski zainteresowanym wraz z kontaktami - podałam. oby... ale tyle fajnych tam wstawiono.... jakis dom znajdzie, to juz dobrze. ale o.sz. powinna ruszyć w końcu. Quote
Kama2 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dziewczyny cierpliwosci :roll: takie male wegielki znajda domek na pewno. Dwaaaa maaaale oddam w dobre rece , dwaaaa male.....;) SBD, a teraz Ty... dwaaa czaaaaarne .....:loveu: moze ktos ten krzyk uslyszy :roll: Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przedstawiam ich głośno tam, gdzie mi do głowy wpadnie... znajdą znajdą, nie maja wyjścia. Quote
Chandler Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 I dobrze. Trzeba być natarczywym :cool3: w reklamowaniu maluchów. Quote
wilhelmi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sama ich nie widziałam, ale słyszałam, że są cudowne i takie "kieszonkowe" Quote
Chandler Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 "Kieszonkowe" bliźniaki :loveu: szukają domu. Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 cisza na razie... kurcze szczeniory powinny miec powodzenie... no nic, czekamy... Quote
Chandler Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Czekamy na allegro Isadory. Ona pamięta, tylko zawalona robotą jest. Quote
mgie Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Takich jak one są tysiące....może jednak kogoś zauroczą:roll: (tak jak nas) Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 trzeba na to liczyć. nigdy nie wiadomo, takich jak barakud sa miliony, i dało radę. twrało to chyba ze 2 miechy, ale dało rade. i nigdy nie wiadomo, co zadziała, www, gazeta? Quote
Chandler Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Maluchy jeszcze nie mają allegro. Stoimy w kolejce u Isadory. Domki będą, już niedługo, no muszą być. Chociaż w ich przypadku zależy mi bardzo na czasie, bo to małe szczeniorki i każdy dzień bez opiekuna, to dla nich wielka strata. Co jednak zrobić? Trzeba czekać i już... Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jest jeszcze jedna droga, ja regularnie przeglądam dział "przygranę" i jak coś pasuje, to wrzucam znajome pieski, brzdąc i bumel wklejone w jakieś 2-3 wątki. ale wiecie, propozycji jest zawsze multum, tu tez nie ma gwarancji... Quote
Chandler Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Szczeniaki miały znależć domy bardzo szybko. A tu czas mija, mija, mija...:roll: Jutro zapytam Isadorę jeszcze raz o allegro, bo wierzę, że roboty ma mnóstwo, ale dla bliźniaków czas nieubłaganie płynie. Jeżeli Isadora nie zrobi allegro w ciągu najbliższych 2-3 dni, to trzeba niestety szukać kogoś innego, kto pomoże w tej kwestii maluchom. Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 selenga robi allegro, spytaj tez ja, jak Osadora nie znajdzie czasu. właśnie ten czas tu się liczy, bez dwóch zdań.... Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 dzieciaki, nie dajcie o sobie zapomnieć. Quote
Chandler Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Bliźniaki czekają na dom. Czekają niestety przez całe swoje dotychczasowe życie :roll:. Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 brzdąc i bumel, czy ktos jeszcze tu do was czasem zajrzy, oprócz chandler?? Quote
Chandler Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Bliźniaki - Brzdąc i Bumel... Mają już nie 9, ale ponad 11 tygodni i ciągle są bez domu :shake:. Zmieniam tytuł... Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 różnych potrzebnych fotek i informacji nie ma.... :shake: za to jest tradycyjne kicanie postów... Quote
Chandler Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Maluchy nadal w schronisku. Muszą być nowe fotki, a nie ma :placz:. Quote
Recommended Posts