Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

10 tygodni jak w pysk strzelił. wrzuciła bliźniki na jeden wątek z działu przygarne psa, ta osoba będzie przekazywac rózne pieski zainteresowanym wraz z kontaktami - podałam. oby... ale tyle fajnych tam wstawiono.... jakis dom znajdzie, to juz dobrze. ale o.sz. powinna ruszyć w końcu.

Posted

Dziewczyny cierpliwosci :roll: takie male wegielki znajda domek na pewno.
Dwaaaa maaaale oddam w dobre rece , dwaaaa male.....;)
SBD, a teraz Ty...
dwaaa czaaaaarne .....:loveu:
moze ktos ten krzyk uslyszy :roll:

Posted

Maluchy jeszcze nie mają allegro. Stoimy w kolejce u Isadory.

Domki będą, już niedługo, no muszą być. Chociaż w ich przypadku zależy mi bardzo na czasie, bo to małe szczeniorki i każdy dzień bez opiekuna, to dla nich wielka strata. Co jednak zrobić? Trzeba czekać i już...

Posted

jest jeszcze jedna droga, ja regularnie przeglądam dział "przygranę" i jak coś pasuje, to wrzucam znajome pieski, brzdąc i bumel wklejone w jakieś 2-3 wątki. ale wiecie, propozycji jest zawsze multum, tu tez nie ma gwarancji...

Posted

Szczeniaki miały znależć domy bardzo szybko. A tu czas mija, mija, mija...:roll:

Jutro zapytam Isadorę jeszcze raz o allegro, bo wierzę, że roboty ma mnóstwo, ale dla bliźniaków czas nieubłaganie płynie. Jeżeli Isadora nie zrobi allegro w ciągu najbliższych 2-3 dni, to trzeba niestety szukać kogoś innego, kto pomoże w tej kwestii maluchom.