Chandler Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Przedstawiam Wam rodzeństwo - przepiękne szczeniaki, dwóch chlopców. Mają zaledwie 12 tygodni i przebywają w schronisku "Ostatnia Szansa" koło Rawy Mazowieckiej. Pilnie potrzebują domów i opiekunów przy których będą mogły dorastać. Psiaki zostały przywiezione do schroniska przez dwójkę dzieci, ich babcia kazała pozbyć się z domu małych "intruzów" i w ten sposób Brzdąc i Bumel znalazły się w schronisku. Teraz szczeniaki są w kojcu, oddzielone od innych psów przebywających w tym samym pomieszczeniu. Psiaki są zdrowe, wesołe i czekają na domy i czułych, odpowqiedzialnych opiekunów. Spójrzcie - Oto BRZDĄC - trochę bardziej bojaźliwy od brata, siedział w kącie kojca i nie chcial podejść. A to BUMEL - ciekawski, usiłował zapoznać się z gośćmi. Pomóżcie proszę w ogłaszaniu tych psich dzieci. Każdy dzień spędzony w schronisku, to dla ich przyszlości wielka strata - tam nie mają szans na prawidłową socjalizację, na miłość i opiekę... Kontakt w sprawie adopcji: Telefon 668112258 ------------------------------------------------------------------ Bliźniaki mają już trochę ogłoszeń mgie umieściła maluchy w - alegratka.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org eoferty.com.pl offer.pl gumtree warszawa animalia.pl ojej.pl bono-polska.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814...zeniaczki.html http://offer.pl/show.php?id=2845 Quote
Frogg Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 cześć, Chciałabym pomóc w ogłoszeniach, ale nigdy tego nie robiłam. Czy możesz napisać ogłoszenie i wysłać mi na pw a ja ogłoszę gdzie będę mogła? Quote
Chandler Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Frogg - bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy. Sprawa wygląda tak - maluchy siedzą w schronisku koło Rawy Mazowieckiej (ja mieszkam w Poznaniu), tam przebywa prawie 800 psów. Nie widziałam i nie zobaczę ich w realu. Opisy mam takie, jakie otrzymałam na mail i z tego trzeba sklecić tekst do ogłoszeń. Chwilowo brakuje mi weny, by ukladać teksty do ogłoszeń, bo takich psiaków, jak Brzdąc i Bumel w tym schronisku jest więcej. Jeżeli nie znajdzie się nikt z dogo, kto pomoże zredagować jakiś chwytający za serce tekst do ogłoszeń z wiadomości, które mamy, to spróbuję zrobić to jutro. Quote
Kama2 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Echhhh....znowu kolejne maluchy:-( normalnie opadaja mi rece. Quote
Chandler Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Maluchy - nie bójcie się... Znajdą się dla Was domy! Trochę cierpliwości... Psie dzieci potrzebują ogłoszeń - proszę o pomoc. Quote
mgie Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Już jestem na wątku...zaraz biorę się za ogłoszenia:cool3:. Quote
Chandler Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dziękuję :) !!! Działasz, jak błyskawica mgie - dopiero poprosiłam Cię opomoc i już jesteś. Normalnie mnie zamurowalo z podziwu... Te szczeniaki powinny, jak najszybciej trafić do dobrych domów, marnują się dorastając w schronisku :shake:. Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 o matko, toż to sa kuzyni baraczka :loveu:!!! Quote
mgie Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 alegratka.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org eoferty.com.pl offer.pl gumtree warszawa animalia.pl ojej.pl bono-polska.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814710_brzdac_i_bumel_9tyg_czarne_szczeniaczki.html http://offer.pl/show.php?id=2845 pozostaje już tylko odbierać telefony i maile:cool3:. Quote
mgie Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Szczeniaczki mają wyróżnioną alegratkę o 1pkt co by za szybko nie spadły:cool3: Quote
Chandler Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='sleepingbyday']o matko, toż to sa kuzyni baraczka :loveu:!!! Tak, tak, tak!!! Czekałam aż to powiesz :lol:! mgie - dziekuję raz jeszcze. Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='mgie']alegratka.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org eoferty.com.pl offer.pl gumtree warszawa animalia.pl ojej.pl bono-polska.pl [B][U][url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814710_brzdac_i_bumel_9tyg_czarne_szczeniaczki.html]Brzd Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Bliźniaki muszą znaleźć domy. Takie piękne czarne maluchy... Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 znajdą szybko. małe czarne kulki - bez dwóch zdań... Quote
mgie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Podobne do Baraczka a skoro i on znalazł dom.:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 słodkie są. czy istnieją jakieś przewidywania, co do docelowej wielkości? Quote
Chandler Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 ...co do docelowej wielkości...? Możemy obstawiać na wątku ;) Kto pierwszy? Watpię, czy ostatniaszansa będzie wiedziała, ale oczywiście zapytam. Szykuje się allegro dla bliźniaków. To znaczy oczywiście nie "się", tylko poprosiłam Isadorę o pomoc :-). Quote
Chandler Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Maluchy w typie Baraczka :lol: szukają domów. EDIT: Bliźniaki ocenione zostały wstępnie, że będą maksymalnie sięgały przed kolano. Niespodzianka nie jest wykluczona ;). Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 wiadomo, że nie da sie przewidzieć. ale cos można domniemywać. małe czarne - kto chce? Quote
Chandler Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Maluszki szukają domów. No nie - już nawet nikt nie chce szczeniaków... Nikt nie dzwoni. Quote
Chandler Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Małe czarne kulki szukają domu. Bliźniaki - Brzdąc i Bumel... Cisza...:candle: Quote
Recommended Posts