Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam rodzeństwo - przepiękne szczeniaki, dwóch chlopców. Mają zaledwie 12 tygodni i przebywają w schronisku "Ostatnia Szansa" koło Rawy Mazowieckiej. Pilnie potrzebują domów i opiekunów przy których będą mogły dorastać.
Psiaki zostały przywiezione do schroniska przez dwójkę dzieci, ich babcia kazała pozbyć się z domu małych "intruzów" i w ten sposób Brzdąc i Bumel znalazły się w schronisku.

Teraz szczeniaki są w kojcu, oddzielone od innych psów przebywających w tym samym pomieszczeniu.
Psiaki są zdrowe, wesołe i czekają na domy i czułych, odpowqiedzialnych opiekunów.

Spójrzcie -

Oto BRZDĄC - trochę bardziej bojaźliwy od brata, siedział w kącie kojca i nie chcial podejść.

A to BUMEL - ciekawski, usiłował zapoznać się z gośćmi.

Pomóżcie proszę w ogłaszaniu tych psich dzieci. Każdy dzień spędzony w schronisku, to dla ich przyszlości wielka strata - tam nie mają szans na prawidłową socjalizację, na miłość i opiekę...

Kontakt w sprawie adopcji:
Telefon 668112258

------------------------------------------------------------------

Bliźniaki mają już trochę ogłoszeń

mgie umieściła maluchy w -

alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
eoferty.com.pl
offer.pl
gumtree warszawa
animalia.pl
ojej.pl
bono-polska.pl

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814...zeniaczki.html

http://offer.pl/show.php?id=2845

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć,
Chciałabym pomóc w ogłoszeniach, ale nigdy tego nie robiłam. Czy możesz napisać ogłoszenie i wysłać mi na pw a ja ogłoszę gdzie będę mogła?

Posted

Frogg - bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy.
Sprawa wygląda tak - maluchy siedzą w schronisku koło Rawy Mazowieckiej (ja mieszkam w Poznaniu), tam przebywa prawie 800 psów. Nie widziałam i nie zobaczę ich w realu. Opisy mam takie, jakie otrzymałam na mail i z tego trzeba sklecić tekst do ogłoszeń. Chwilowo brakuje mi weny, by ukladać teksty do ogłoszeń, bo takich psiaków, jak Brzdąc i Bumel w tym schronisku jest więcej.
Jeżeli nie znajdzie się nikt z dogo, kto pomoże zredagować jakiś chwytający za serce tekst do ogłoszeń z wiadomości, które mamy, to spróbuję zrobić to jutro.

Posted

Dziękuję :) !!! Działasz, jak błyskawica mgie - dopiero poprosiłam Cię opomoc i już jesteś. Normalnie mnie zamurowalo z podziwu...

Te szczeniaki powinny, jak najszybciej trafić do dobrych domów, marnują się dorastając w schronisku :shake:.

Posted

[quote name='mgie']alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
eoferty.com.pl
offer.pl
gumtree warszawa
animalia.pl
ojej.pl
bono-polska.pl

[B][U][url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814710_brzdac_i_bumel_9tyg_czarne_szczeniaczki.html]Brzd

Posted

...co do docelowej wielkości...? Możemy obstawiać na wątku ;) Kto pierwszy?

Watpię, czy ostatniaszansa będzie wiedziała, ale oczywiście zapytam.

Szykuje się allegro dla bliźniaków. To znaczy oczywiście nie "się", tylko poprosiłam Isadorę o pomoc :-).

Posted

Maluchy w typie Baraczka :lol: szukają domów.

EDIT:

Bliźniaki ocenione zostały wstępnie, że będą maksymalnie sięgały przed kolano. Niespodzianka nie jest wykluczona ;).