wanda szostek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 beka napisał(a):Zacytuje premiera : Yes, Yes, Yes Red Dingo - bardzo Ci dziekuję. Nie sądze żeby z Aza były problemy. Z dziećmi jest ok - trzeba ja tylko naucyc że skakanie nie każdemu si e podoba. Ona wogóle nie jest agresywna, tylko rozbrykana. Jutro sterylka - Kometa dziekuję, 2-3 dni i może jechać.... Czyli sunia zmienia domek tymczasowy na stały? Quote
beka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Tak domek jest tylko teray trzeba transport wykombinowac... Quote
Zbójini Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nieśmiało podpowiem ze Pani z Sopotu jedzie jutro po Mercedes do Wawy... Ale to chyba nienajlepszy pomysł?:diabloti: Quote
idusiek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no nienajlepszy , bo Merc nie znosi innych psów :mad: Quote
beka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 idusiek napisał(a):no nienajlepszy , bo Merc nie znosi innych psów :mad: Aza dobrze sie czuje. Bardzo jej się podoba śnieg, tarza się i i chce biegać, ale jeszcze nie może za bardzo. Red Dingo bedę miała prosbe żebys podskoczyła do państwa jak już Azunia dojedzie. Okazało się że ona sie boi psów. W pierwszej chwili z piskiem ucieka, Trzeba ja ostrożnie socjalizować... A do ludzi anioł :) transport pilnie potrzebny!!! Zbójni a Ty się nie wybierasz ??? Quote
Zbójini Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 beka napisał(a):transport pilnie potrzebny!!! Zbójni a Ty się nie wybierasz ??? Na razie wiem że w środku rpzyszłego tygodnia jade do Wrocławia. Co dalej nie wiem. To nie zalezne ode mnie, niestety w tej chwili. Pamietam o Azie ale jesli wcześniej coś załatwisz to się nie obrażę;) P.S. Czy Mercedes już pojechała? Quote
KWL Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ekhm czy to ten wątek gdzie szukamy transportu suni do 3miasta ? Quote
*Gajowa* Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 KWL napisał(a):Ekhm czy to ten wątek gdzie szukamy transportu suni do 3miasta ? Tak to na Azę czeka domek w 3mieście... Quote
Red Dingo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 pomozemy z moimi sierciuchami na spokojne pokonać leki suni do ogonow .. tylko jakby znowu dogo zaszwankowalo to kontakt na pw poprosze Quote
beka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pani od piatku milczy... Nie wiem co o tym myśleć. Dwa maile poszły i nic. Dziś wysłałm sms-a i czekam. Jesli do jutra nikt się nie odezwie szukam dla Azy nowego domu. Quote
Zbójini Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 beka, zadzwoń do Pani. z smsami i mailami to różnie bywa Quote
wanda szostek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 beka napisał(a):Pani od piatku milczy... Nie wiem co o tym myśleć. Dwa maile poszły i nic. Dziś wysłałm sms-a i czekam. Jesli do jutra nikt się nie odezwie szukam dla Azy nowego domu. Nie jest to dobry znak. Oby nie dyskretne wycofanie się. Quote
beka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zbójini napisał(a):beka, zadzwoń do Pani. z smsami i mailami to różnie bywa Tak też zrobiłam. Wyjaśniłyśmy wszystkie kwestie, i Aza pojechała. Od wczoraj mieszka już w Gdyni :). A ja mam kolejną, znalezioną onkę :( A miałam odpocząc..... Quote
Zbójini Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 beka napisał(a):Tak też zrobiłam. Wyjaśniłyśmy wszystkie kwestie, i Aza pojechała. Od wczoraj mieszka już w Gdyni :). :multi::multi::multi: beka napisał(a): A ja mam kolejną, znalezioną onkę :( A miałam odpocząc..... no to stan Ci się zgadza:evil_lol: podrzuć linka Quote
Monday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No to trzeba zmienić tytuł, że już w domu:) Fajnie, że sunia już w domu i dobrze, że pani się nie wycofała. Ja takiego szczęścia nie miałam, nawet kanapki już na drogę naszykowałam, aż tu nagle telefon - żeby nie przywozić psa...:-(. Ale to już inna historia, tyle tylko, że psiak nie ma domu,a ja straciłam 2 tygodnie myśląc, że pies już go znalazł. Gratulacje Azuniu. Ciekawe, czy imię zostanie czy nowi właściciele mają jakiegoś plana...?:cool3: Quote
Zbójini Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Monday napisał(a):No to trzeba zmienić tytuł, że już w domu:) Fajnie, że sunia już w domu i dobrze, że pani się nie wycofała. Ja takiego szczęścia nie miałam, nawet kanapki już na drogę naszykowałam, aż tu nagle telefon - żeby nie przywozić psa...:-(. Ale to już inna historia, tyle tylko, że psiak nie ma domu,a ja straciłam 2 tygodnie myśląc, że pies już go znalazł. To ja miałem gorzej. Zawiozłem psa na Śląsk z Gdańska i 20 km przed celem podróży dowiedziałem sie że może jednak niekoniecznie ten piesek jest mile widziany w domku.:razz: Dobrze że miałem zapasowy domek na Śląsku bo wiózł bym go z powrotem:angryy: Quote
Monday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zbójini napisał(a):To ja miałem gorzej. Zawiozłem psa na Śląsk z Gdańska i 20 km przed celem podróży dowiedziałem sie że może jednak niekoniecznie ten piesek jest mile widziany w domku.:razz: Dobrze że miałem zapasowy domek na Śląsku bo wiózł bym go z powrotem:angryy: tragedia !!!!!!!! Ludzie sami powinni sobie odbierać psy, albo z góry płacić za transport psiaka - może bardziej by przemyślali swoje decyzje. Nie mam pojęcia co na to poradzić. Quote
wanda szostek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 beka napisał(a):Tak też zrobiłam. Wyjaśniłyśmy wszystkie kwestie, i Aza pojechała. Od wczoraj mieszka już w Gdyni :). A ja mam kolejną, znalezioną onkę :( A miałam odpocząc..... Gratulacje, aktywnie działasz. Wklejaj zdjęcia zobaczymy czy to nie ta sama Quote
*Gajowa* Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A co Azunia jeszcze robi w tym dziale ? Quote
beka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Azunia w nowym domu. Azunia kochana, ale masz super domek. Haniu Ty zapoczątkowałaś drogę Azy do nowego domu. Serce suie raduje :) Quote
Red Dingo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o jak sie ciesze ze jednak Aza przyjechala do Gdyni !!! i jak widac super sie dogadala z maluszkiem i ma super poslanko :) Quote
beka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Red Dingo napisał(a):o jak sie ciesze ze jednak Aza przyjechala do Gdyni !!! i jak widac super sie dogadala z maluszkiem i ma super poslanko :) Bedę miała do Ciebie prosbę. Możesz podejść do p. Magdy i jej troche podpowiedzieć jak z nia postępować, bo mam wrażenie że przydało by jej sie troche dobrego wychowania.. Quote
Red Dingo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jestem ciut zagoniona .. ale postaram sie wygospodarowac chwilke .. bo chyba p.Magda ma jakis problem .. dowiem sie co i jak na miejscu ..bo chyba jakis problem z zamknieciem suni jest bo skacze na drzwi z tego co i juz wiadomo z sms a ta sesja zdjeciowa generanie mam nadzieje ze tez tylko tak na chwilke ;) ..a nie jako norma Quote
Recommended Posts