Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Jesień, jesień... Jesienny Lokis rude gdzieś latają jak zwykle... Jesienne rudzielce -jak zwykle razem Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Eh, jesień, jesien... Na Twoich fotkach ładna, a w Wwie - taka sobie... Pzdr. Quote
Tecia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Eh, jesień, jesien... Na Twoich fotkach ładna, a w Wwie - taka sobie... Pzdr. Ładna ?? Na tych fotkach jest bajeczna no może po za tą wodą w kałużach hihihi Ale i te bajorka mają swój urok:) Nie wiem tylko jak się to podobało Twoim podłogom Daria ale jak dla mnie rewelacja:) brudny pies - szczęśliwy pies hihihihi .... Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Tecia napisał(a):Ładna ?? Na tych fotkach jest bajeczna no może po za tą wodą w kałużach hihihi Ale i te bajorka mają swój urok:) Nie wiem tylko jak się to podobało Twoim podłogom Daria ale jak dla mnie rewelacja:) brudny pies - szczęśliwy pies hihihihi .... zanim wróciliśmy to chłopaki wyschły i nie zaszkodziły podłogom ;) Zresztą specjalnie położyłam w kuchni i przedpokoju gumoleum :eviltong: Quote
***kas Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gdzie wy takie kolory macie? toż to nawet u nas we wsi jesieni nie widać- :placz:ale może to i lepiej, w parku w poznaniu w liściach mi się rudzielec zgubił :-o:diabloti: ale wrócił na komendę:razz: Twoje się taplają w błocie moje w glinie/nawozie/błocku do wyboru do koloru :multi: Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Moje dwa mają spory zakres fantazji co do taplania się ;) powrót z zagajnika Prestolek :) Lokis i Brando Lokisowe dróżki Brando, gdzie jesteś?? Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Jesienny Prestuś dwa kopacze Niestrudzony towarzysz wędrówek - Lokis Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Mam trawę, mam trawę!!!!!! Mam trawę i mnie gonią! Pewnie chcą mnie przymknąć! Sierotka Prestolkowa Chodź młody, idziemy na bażanty... Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam serdecznie seterki :lol: do tej pory po cichutku oglądałam galerie ;) świetne psiaki (foty i komentarze boskie) :loveu: pozdrawiam Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ekipa niedzielna tam jest ptaszek! :razz: Uciekł drań, koniec świata... :mad: o, patrzcie, grzybiarz! witamy go? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Goshka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Darianna napisał(a):Miałam dać kolejne 20-30 fot, ale widzę, ze nikt za bardzo nie ogląda oprócz Asiaczka, a nawklejałam się jak głupia.... Ciężkie jest prowadzenie galerii ;) Alez ogladają, oglądają , bo nie dośc ,ze zdjecia fajne, to jeszcze zabawne opisy :lol: Jak juz jesiennie na zdjęciach... A Lokis z jakiej jest hodowli? Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Lokis z Gończaków :) Ostatnie cztery portrety z niedzielnego spaceru: Przerwa na deser: Presto siedzący - rzadki widok na spacerze: Ruda brać Daj nam I tyle z niedzieli :) Można się zachwycać ;) Quote
***kas Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :loveu:ośliniony Brandulec :loveu: zawsze mi się wydawało, ze to tylko moje jakieś takie zmutowane-ze pyski oślinione na potęgę. a co do kąpieli w rożnych przeróżnych cieczach...joko ostatnio wykapała się w gnojówce:multi::multi: z wilczastego umaszczenia zrobiło się bezowe:loveu:a jaki zapaszek :razz: Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Bo normalnie moim ślinę z pysków wycieram do zdjęcia, ale spacer był długi i się chusteczki skończyły :roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: gnojówka mówisz? tego moje dotąd nie znalazły ;) Jak się bawiłaś kąpiąc Joko? :diabloti: Quote
***kas Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 cuuuuuudnie :loveu: tyle w tym dobrego ze Jokulec lubi się kapąc:roll: niemniej jednak zajeżdżało od niej jakiś tydzień...:razz: Quote
Kalunia_C Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kaja10014 napisał(a):Ja tez się staram a nawet jak mnie nie ma, to nikt o Nas nie pamięta:-( A komentuja może 2 osoby:shake: To ja do Was zajrzę :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Presto już taki duży :loveu: Nigdy już ich nie rozróżnię :placz: Quote
kinnia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Piękne te fotki jesienne!:loveu::loveu::loveu: Chyba też w weekend wybiore się na spacer z aparatem. A Ty je kąpiesz czy wycierasz po takim spacerze jak się wytarzają w tym błotku? Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/3793/przerwanadeser.jpg śliczny portrecik :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hm, ja nie rozróżniam Rudych... Wiem, że sa dwa i że fotki sa zawsze podpisane...:evil_lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 po błotku tylko wycieram i wyczesuję. Ale dziś się chłopy wytarzały w gówienku i było kąpanie - jak się wszyscy domyślają rude z radością same wskoczyły do wanny a potem obecnie cieszą się, że są czyściutkie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Przypuszczam, że nie tylko z radością wskoczyli do wanny ale ponaglali Cię, żebyś szybciej wodę odkręciła :evil_lol: Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 no ba - i krzyczeli: "więcej szamponu!!!!!" :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
konikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Oj napewno:diabloti: Rude to cud miód i orzeszki:loveu: A ja się pochwalę, bo rozróżniam Rudaski:evil_lol: Quote
Recommended Posts