Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie widziałam pogody, która im nie odpowiada... No, chyba że okropny upał... Ale to też jest fajna sprawa - można się w rzece moczyć :D

ciąg dalszy śniegowych:
dwa koziołki

ewakuacja na pas zieleni

gonitwa

kopać można wszędzie i zawsze ;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak. Seterkom to każda pora roku odpowiada. Tak jak i moim sznaucerom. Ale już baskom - to nie. Najlepsze dla nich to wiosna i lato. No i ppoczątek jesieni. Ale zima ze śniegiem ani mokra jesien - nie.

Pzdr.

Posted

Cześć!
Dawno mnie tu nie było, bo znowu nie mamy internetu, ale korzystam z okazji u męża w pracy, więc przyszłam nadrobić zaległości i się przywitać z całą ferajną.
Pozdrowionka dla wszystkich!!!

Posted

[quote name='Darianna']Ola zastanawia się, czy w ogóle jechać.... Tak pisze w wątku o wystawie w Zabrzu...

[FONT=Verdana]Hihihih, Ola zadecydowała, że pogody się nie boi i na wystawie pojedzie ;).[/FONT]
[FONT=Verdana]A namiot zabiorę także będzie gdzie się schować przed pogodą :eviltong:.[/FONT]

Posted

weekend weekend, weekend ach to ty.... :D

Relaks z zimnym heinekenem trwa... Wreszcie dzień dla siebie. Za pół godziny mamy umówiony spacerek, aparat biorę, foty będą, ale jakiej jakości to ciężko powiedzieć, bo pogoda nie rozpieszcza niestety... Rudy duży ma już uszy oskubane, jeszcze kąpiel i szyja. Rudy mały ma podskubane nieco uszy - tak w ramach przyzwyczajania, i łapki :) Po spacerze dalsza część zabiegów przedwystawowych. Jak znam zycie to Brando i tak będzie wyglądał jak zmokła kura ;)