jamnicze Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 I jak, i jak? jeszcze nie ma wieści? Młody szybko dogania Brandulca ;) http://img59.imageshack.us/img59/6839/p1210408.jpg Quote
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja bym mogła już powiedzieć, ale nie chcę odbierać tej przyjemności Darii;) Quote
Tecia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='konikowa']Ja bym mogła już powiedzieć, ale nie chcę odbierać tej przyjemności Darii;)[/quote] Hihihi, przyjemność już ma :evil_lol: a teraz niech już przyjmuje zasłużone gratki:) Wielkie gratki dla Brandulca :multi::multi: Daria poszaleliście - rewelacja :lol::lol::lol: Tak trzymać :evil_lol: Quote
Darianna Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 No to oficjalnie :D Neiven AMOR'S ARROW - doskonały, lokata 1, Zwyciężca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :D A do tego chłopak przeszedł do finału BIS Junior :D Największe gratulacje i podziękowania należą się Oli :D Z rozmachem otwieramy championat młodzieżowy ;) Quote
jamnicze Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Darianna']No to oficjalnie :D Neiven AMOR'S ARROW - doskonały, lokata 1, Zwyciężca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :D A do tego chłopak przeszedł do finału BIS Junior :D Największe gratulacje i podziękowania należą się Oli :D Z rozmachem otwieramy championat młodzieżowy ;) Hurrrra!!! :multi::multi::multi: Quote
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jeszcze raz, lecz już oficjalnie POGRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Chociaż to tak nieładnie cieszyć się z porażki brata:eviltong: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia:razz: Quote
Tecia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Darianna']No to oficjalnie :D Neiven AMOR'S ARROW - doskonały, lokata 1, Zwyciężca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :D A do tego chłopak przeszedł do finału BIS Junior :D Największe gratulacje i podziękowania należą się Oli :D Z rozmachem otwieramy championat młodzieżowy ;)[/quote] No to teraz tylko uważaj żeby nie okazało się że to był "układ" :diabloti: Nie mogłam się powstrzymać - wredota ze mnie wylazła po 2 tygodniach hihihi :diabloti: Quote
Darianna Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Już mnie niektórzy straszyli na wystawie, żebym lepiej dla zdrowie psychicznego na seterkowy chat nie wchodziła ;) Zaraz coś wlepię, ale mi nieco zajmie, bo brak tu programu do zmniejszania fot i ładują się wieki ;) Quote
werbena520 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='konikowa']Jeszcze raz, lecz już oficjalnie POGRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Chociaż to tak nieładnie cieszyć się z porażki brata:eviltong: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia:razz:[/quote] My też gratulujemy...no a brat bratu czasami musi ustąpić...i tak wszystko pozostaje w Rodzinie :razz: Quote
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Chodziło bardziej o mojego brata:P (czyt. mojej Ginger) niż brata Brando:P Quote
McDzik Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Darianna']No to oficjalnie :D Neiven AMOR'S ARROW - doskonały, lokata 1, Zwyciężca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :D A do tego chłopak przeszedł do finału BIS Junior :D Największe gratulacje i podziękowania należą się Oli :D Z rozmachem otwieramy championat młodzieżowy ;)[/QUOTE] Kurcze, posta mi skasowalo........ Wielkie gratulacje! :multi: Haha no nie wchodź, nie wchodź na minichat :evil_lol: chyba,ze lubisz niemiecki, przyslowia i w ogole... :evil_lol: Quote
Darianna Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 opis: "Bardzo harmonija budowa, odpowiednie proporcje, typowa głowa z prawidłowym wycięciem, bdb długość szyi, bdb umięśniona bydowa, kątowanie w porządku, w ruchu dobrze związana linia górna" Trochę pomieszane foty porównanie w klasie - z Gralem - wyniki ;) Brando z Olą walczy o NJwR Quote
Darianna Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 sesja rodzinna z siostrą :D Finały rudzielców BIS Junior gr. 7 Quote
konikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Super razem wyglądali:) Mam nadzieję, że następnym razem Pani się nie zestersuje;) Super się zapowiada przyszłość Brandulca:D A masz jakieś fotki mojego tatusia (Kerrimere Winter Wine)? Quote
McDzik Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Eeeeenooo Brandulec świetnie wypadł - super ufryzowany, pokazany, tak dumnie pyszczek trzyma :cool3: myślę, że jakby ktoś o jakieś UKŁADY wysunął podejrzenia, to (znów) mocno by się zbłaźnił :evil_lol: Quote
halgre Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [SIZE="3"]Cześć ... http://img193.imageshack.us/img193/8462/p1210554x.jpg http://img29.imageshack.us/img29/6466/p1210592.jpg http://img121.imageshack.us/img121/1689/p1210603.jpg Śliiiczne :multi::multi::multi: http://img33.imageshack.us/img33/8606/p1210630.jpg - hahaha Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Darianna']No to oficjalnie :D Neiven AMOR'S ARROW - doskonały, lokata 1, Zwyciężca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :D A do tego chłopak przeszedł do finału BIS Junior :D Największe gratulacje i podziękowania należą się Oli :D Z rozmachem otwieramy championat młodzieżowy ;)[/quote] Brawo!:multi: Piękny wynik, pogratulowac!:lol: Pzdr. Quote
IrishDevils Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wielkie gratulacje dla Brandulca :loveu:!! Nie wiedziałam, że chłopak się tak fajnie rusza :cool3:. Quote
IrishDevils Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Moje ulubione zdjęcie z finałów :eviltong:. :loveu::loveu::loveu: Quote
Teba Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Daria gratulacje!!! Brando na fotkach wygląda przepięknie! :loveu: My w niedzielę ostatni raz w klasie szczeniąt i od światówki ruszamy w młodzieży. Będziesz może w Poznaniu lub Kielcach? :cool3::cool3::cool3: W końcu byśmy mogły się poznać :razz: A zdradź jeszcze bo jakoś pominęłam czemu sama nie wystawiasz Brando? Quote
werbena520 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :lol: Oj,to idę na seterkowo nasycić się widokiem pięknych psów...:loveu: Quote
Recommended Posts