Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tez dzisiaj byłam na spacerku z małum łysolkiem o imieniu Boo...:) I tez jestem pod wrażeniem temperamentu golasów:)

Pzdr.

Niektóre są zbyt temperamentne :diabloti:

Posted

Fantastyczni są :) Przecież oni mają całkiem inne głowy, inne spojrzenie. Karmel ma szeroką klatę, Brando węższą. Ja mam problem z rozróżnieniem ich, kiedy widzę tylko jednego na zdjęciu, jak są dwa to mi łatwiej :)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ja mam inny sposób na rozróżnianie chłopaków - Brando ma jasną plamkę wysoko na klacie, a Karmelek nisko ;).

A jak obaj będą w błotku?:evil_lol:

Posted

Daria a ja z zupełnie innej beczki pytanko mam. Widzę ze zdjęć ,że często ze swoimi seterami biegasz po łąkach i polach więc z pewnością masz problem z rzepami i różnymi przylepkami. Czy masz może jakieś skuteczne sposoby na pozbywanie sie tego całego świństwa bez zbędnego uszczerbku dla seterkowej szaty!?
Ja też mam dwa irlandy , które buszują po polach i łąkach stąd moje pytanie.
Pozdrawiam.

Posted

natłuścić psy olejem przed spacerem, tzn te dłuższe włosy. Moje jakoś tak wiele tego nie przynoszą, delikatnie z nich wtedy wydłubuję i tyle, specjalnego sposobu niestety nie mam...

Posted

Ale pięknie razem wyglądają. Jak idziesz z nimi przez miasto to pewnie całe miasto Twoje, bo wiem, jak ja idę z Arminem, to kazdy tylko wzdycha, jaki piekny pies, a co dopiero, jak Ty idziesz z takimi dwoma misterami. :-)
Ale faktycznie Karmel przy Brandulcu wielki :D

Posted

Darianna napisał(a):
natłuścić psy olejem przed spacerem, tzn te dłuższe włosy. Moje jakoś tak wiele tego nie przynoszą, delikatnie z nich wtedy wydłubuję i tyle, specjalnego sposobu niestety nie mam...

A wiesz, że ja nie wpadłam na to, aby natłuszczać włos jako ochrona przez rzepami...
Co prawda, baski tego nie potrzebują, ale przy sznaucerach i ich włochatych łapkach to by sie przydało:)

Pzdr.