Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimi, a moze być tak przypadkiem, jako widz wpadła w sobotę? Byś przy okazji Wombata poznała :D

Darianna, bierzesz oba rude, nie? Przywitamy się w Simbą :D

Posted

Kisses napisał(a):
mimi, a moze być tak przypadkiem, jako widz wpadła w sobotę? Byś przy okazji Wombata poznała :D

Pomyślę nad tym ;)
Jak tylko dam radę to wpadnę ;)

Posted

Darianna napisał(a):
Witajcie

Przyszłam tylko powiedzieć, że zbliża się 11 godzina a moje rude dalej zalegają na łóżku i ani myślą wstawać ;)

[FONT=Comic Sans MS]Ładnie to się tak chwalić :mad: Ja już 3 razy na tym mrozie byłam :placz: [/FONT]

Posted

Filmik dla cierpliwych, bo ze statywu i z przechodniami (akurat zaczęli łazić jak ja zaczęłam trenować, grrr....)

Karmelek pierwszy raz na ringówce :D

[video=youtube;Z-vR0ZiL3dk]http://www.youtube.com/watch?v=Z-vR0ZiL3dk[/video]

Posted

[FONT=Tahoma]Do cierpliwych nie należę, ale poczekałam i zobaczyłam :P.
No, no, no... przyznaj sie Daria, że to nie był pierwszy raz ;).
To ostatnie leniwe wejście przed kamerę było genialne :P.[/FONT]

Posted

Pierwszy, serio serio :) Wreszcie udało mi się znaleźć kawałek chodnika bez lodu, śniegu i przechodniów (przynajmniej ich nie było gdy rozbijałam statyw). Za to na kolejnych filmikach skakał jak królik :) Ma chłopak cierpliwość tylko na początku do tej zabawy, im dłużej i więcej powtórzeń - tym gorzej mu idzie....

A, niestety nie będzie Karmelka ani w Rzeszowie, ani w Katowicach - metryka nam nie doszła....

Posted

hehe fajny filmik..trzyma w niepewności do samego końca ("pokaze sie jeszcze czy nie pokaze") ;) a tak serio to ja bym chciała, żeby mój tak za pierwszym razem biegał...było duuuuuuzo gorzej :P

a z metryczką z ciekawości spytam: jak to możliwe, że nie doszła?:razz:

Posted

Hehe :)) Ładna 'MUSZLA KONCETROWA" na pierwszym planie!
W pewnym momencie myślałam, że wy także do tych 'przechodniów' należycie :D

A tak serio, serio, to Karmelotto mimo,że po raz first na postronku, to bardzo płynnie, dziarsko truchta - podoba mi się:)!

Posted

A, niestety nie będzie Karmelka ani w Rzeszowie, ani w Katowicach - metryka nam nie doszła....

gdzies czyatałam, że nie trzeba mieć jej przy sobie 0- wystarzy powiedziać, że jest w trakcie robienia i bedzie ok :)

Posted

Jakie masz słodkie śpiochy :)
http://img21.imageshack.us/img21/3771/p1320159.jpg

Wdzianka odblaskowe też podziwiałam. Oby faktycznie działały na myśliwych, bo niestety czasami zdarza im sie strzelać do biegających psów chociaż właściciele są w pobliżu :(

[quote name='FLY']http://img138.imageshack.us/i/p1320595.jpg/jeden słodszy od drugiego:loveu:

to super, że śpią tak długo.. zawsze współczułam ludziom, którzy niezależnie od pogody i chęci muszą wstawać przed 7mą bo pies lata po mieszkaniu i piszczy..:razz:
Aaaa, to chodzi Ci o mnie :) na ogół jest to ok. 7, ale dzisiaj dla odmiany Saidi wyciągnęła mnie z wyrka o 5!