panienkabubu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Na razie tylko tyle informacji ze strony oddziału: 1 Maja 2009r. - 4 Krajowa Wystawa Psów Myśliwskich w Manowie PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA W MANOWIE Henryk Fonfara - jamniki, gończe i wyżły Elżbieta Sobieszczańska - retrievery,płochacze, spaniele Piotr Król - teriery, łajki, charty Quote
Judit Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ehh... no to sobie odpuszczamy te wystawę niestety..... :razz: Quote
Tecia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Judit napisał(a):ehh... no to sobie odpuszczamy te wystawę niestety..... :razz: Hihihi, widze ze nie tylko ja po ogladnieciu obsady sedziowskiej odpuszczam:) Po co jechac skoro z gory wszystko wiadomo:) Quote
Kaya Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Do wyboru Manowo i Dobre Miasto, ale chyba jednak Manowo wygra obsadą sędziowską :cool3: Quote
Kaya Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Już zdecydowałam że wybieramy się do Manowa jest klasa baby będę mogła zgłosić dwa psiaki :cool3: Quote
krajewskamarta1 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witam mozliwe ze z Aspenem tez sie zjawimy w Manowie , bedzie to Nasz debiut mam nadzieje ze dobrze wypadniemy... do zobaczenia Quote
saluczki Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 czy ktoś może będzie na tej wystawie i chciałby poćwiczyć wystawianie i wystawić charta (w kl. weteranów)? Quote
PARSONRK Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Biaaałe będą w dużych ilościach :) Weteranka, użytek, championka, szczeniak sztuk 1 lub dwa :):) zapraszam do ringu terrierów wymiziać Parsonki :) Jeśli ktoś chce psa na JH chętnie użyczę użytka :) Doświadczony, łatwy w obsłudze :cool3: Quote
sylrwia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 A nas w tym roku nie bedzie, mamy tego dnia inna imprezke, tzn ja mam.:roll: Quote
PARSONRK Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kaya napisał(a):PARSONRK niestety JH w Manowie nie ma :shake: w zeszłym roku było, myślałam, że teraz też będzie no cóż bywa Quote
Kaya Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hmmm zadzwonie lub wyśle maila i się zapytam czy będzie, jeśli tak to ja bardzo chętnie pobiegne z twoim psiakiem :) Quote
PARSONRK Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Kaya napisał(a):Hmmm zadzwonie lub wyśle maila i się zapytam czy będzie, jeśli tak to ja bardzo chętnie pobiegne z twoim psiakiem :) nie widze problemu :) Quote
Judit Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no i jak tam po wystawie? może ktoś podać chociaż stawkę seterów? :p Quote
apricot Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Seter Angielski suki, klasa championów Blue Baltic's Heavenly Legend - CWC, BOB Seter Irlandzki psy, klasa otwarta ARGO Rysi Wykrot - II NIGEL WOLMAR ATTRACTION (wł. N. Jentkiene z Rygi LT) - CWC, BOB, BOG 2 suki, kl.młodzieży FIESTA Rysi Wykrot- Zw Młodzieży, NJ ITAKA Rysi Wykrot - ? Seter Szkocki Gordon KRESKASORAJA Dragonesti - bdb Quote
citro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Klub Morski Kapitana LOBO zapraszam do galerii zdjęć z Manowa Quote
Judit Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 apricot - naprawdę tylko tyle seterków było?? :crazyeye: jak na krajową myśliwskich to spodziewałam się ich więcej. [quote name='citro']Klub Morski Kapitana LOBO zapraszam do galerii zdjęć z Manowa ooo nawet seterki są :cool3: zdjęcia super! Quote
apricot Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Pierwsze posty mówią wszystko, sama wiesz... Tylko dla odważnych ;) Quote
PARSONRK Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='citro']Klub Morski Kapitana LOBO zapraszam do galerii zdjęć z Manowa łoo moje białe się załapały :) fotki super Quote
Sonia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dobre dusze, zajrzyjcie do katalogu, czy były zgłoszone jakieś wyżły weimarskie? Quote
Recommended Posts