Aga76 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Super mniam mniam Hihihi, wiedziałam, że mnie tu nakarmią To jakaś nowoczesna stopka jest (żelazka), w moim jest biała metaliczna czy cóś tam, a twoja to już we wzorki jest, łałł. Ależ technika poszła na przód. Quote
Pegaza Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Aga76']Woalkę z tiulu jej strzel :cool1: nadoopną hihihi Ps. Daria dobrze karmi to przyszłam na kolację Dla Agi plyta wjezdza...:p oraz moje zelazko Witaj Skibka,Asia Kasia oraz Anusia:loveu: Wy Kasia mnie do tego naklonilyscie bo mi z Wami dobrze:loveu: Quote
Aga76 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Halo, czy ja tam widzę jajo z ekskluzywnym dodatkiem w dwóch kolorach i tatara z cebulką, czy już mam omamy z głodu? Quote
Pegaza Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Aga76 napisał(a):Halo, czy ja tam widzę jajo z ekskluzywnym dodatkiem w dwóch kolorach i tatara z cebulką, czy już mam omamy z głodu? Mowisz o tej przystawce z lewej strony..to chyba bylo z kawiorem..:roll: tak zelazko ma inną powłoke :pdzis juz je wykorzystalam:evil_lol: Cze Atka :loveu: aaa i jesio jedna osoba mi kibicowala w tym pomysle:loveu: Quote
dzasta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 O wreszcie macie galeryjkę i będzie można podziwiać dziewczyny :) Super masz Trio :) Będę wpadać w odwiedziny częściej !!! Pozdrawiamy Morderców dwóch i Anielica z piekła rodem i ich Pańcia :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ale żarcie :mdleje: Tatara to ja wszędzie wyczuje :loveu: I jak się spisało żelazko? Zdało próbę ? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Pegaza napisał(a): Wy Kasia mnie do tego naklonilyscie bo mi z Wami dobrze:loveu: a dopiero żeś gadala, ze jak nie my to inne! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ale jajca, galeryja!! Czy ja śnię?? Niech mnie ktoś uszczypnie. Quote
Kasia_zg Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dario ale nam zaserwowałaś fajową niespodziewajke...wkońcu sie zdecydowałaś aż Cie uściskam za to :calus: :multi: będą często foteczki dziewczynek :loveu: Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 o je, tatara bym se zjadła teraz, takiego z cebulką i ogóreczkiem kiszonym pisznym :loveu: dziś dorsza mam, z frytkami i surówką z kiszonej :grins: a wczoraj se telefona nowego na allegro kupiłam za tego mojego starego co se go wyprałam w poniedziałek, mam ino nadzieję że bedzie działał ja przyjdzie i nie będę musiała reklamować nic...chociaż z moim pechowym szczęściem wszystko jest możliwe :cool1: cze weekendowo :loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dzień doberek Południe Wytrwałam w oczekiwaniu całą noc na te roznegliżowane foty znaczy się letnie. Jajo z jajeczkami - dobry pomysł. I jak żelazko, pewnie rewelacyjne? Quote
Anusia & Alutka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 madziasto4 napisał(a):Ale jajca, galeryja!! Czy ja śnię?? Niech mnie ktoś uszczypnie. to moze ja? moze jaaa :megagrin: moze dla pewnosci to zdziele Cie taka łopata wielka do mieszania cementu? :razz: czy w tytule nie powinno byc "ślunskie dziołchy?" Quote
eria Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Daria foty psów wstawiaj !! nie chce w robocie jedzenia oglądać !! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):to moze ja? moze jaaa :megagrin: moze dla pewnosci to zdziele Cie taka łopata wielka do mieszania cementu? :razz: czy w tytule nie powinno byc "ślunskie dziołchy?" Wiedziałam! Wiedziałam, ze Ci sie spodoba mozliwość uszczypnięcia mnie :diabloti: Ci dam łopatą :cool1: Quote
Pegaza Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Witamy piątkowo:loveu: Dzasta Madzia i Kasia Matrixowa dzięki za odwiedzinki:loveu: wpadne tez do Ciebie Dzasta:) Zelazko sprawdzone narazie dziwno mi sie prasuje...poprzednie bylo inne..i do trzymania i w obsludze...:lol: Madzia fajnie sie urządzilam co nie:eviltong: Anusia oj tam jest okazja sie spotkac wiec skorzystam sie nie czepiaj:eviltong: mozliwe ze nazwa by byla bardziej slunsko teraz to juz po ptokach:lol: narazie dwie fotki:eviltong: Soma romantic:lol: Co za przepyszne malinki mniam mniam:lol: Quote
akira Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Pegaza']Witamy piątkowo:loveu: Dzasta Madzia i Kasia Matrixowa dzięki za odwiedzinki:loveu: wpadne tez do Ciebie Dzasta:) Zelazko sprawdzone narazie dziwno mi sie prasuje...poprzednie bylo inne..i do trzymania i w obsludze...:lol: Madzia fajnie sie urządzilam co nie:eviltong: Anusia oj tam jest okazja sie spotkac wiec skorzystam sie nie czepiaj:eviltong: mozliwe ze nazwa by byla bardziej slunsko teraz to juz po ptokach:lol: narazie dwie fotki:eviltong: Soma romantic:lol: http://i43.tinypic.com/20zv6l5.jpg Co za przepyszne malinki mniam mniam:lol: http://i39.tinypic.com/10y2n8k.jpg Prześliczne są Twoje psiaczki :loveu: a Soma to już wogóle :loveu: Quote
Pegaza Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Wpadlam na chwilunie... Kasia to Ty dzis dobry obiadek masz :p a tel no to juz faktycznie jesli odkupilas to trzeba wierzyc ze sprzedawca byl uczciwy:roll: co najwyzej tez go wystawisz na aukcje:evil_lol: witamy Akire i Be:multi: kiedy ja Was teraz ponadrabiam... Quote
tigrunia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Teraz masz jedną galeryję więcej do oporządzania :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia to Ty dzis dobry obiadek masz :p a tel no to juz faktycznie jesli odkupilas to trzeba wierzyc ze sprzedawca byl uczciwy:roll: co najwyzej tez go wystawisz na aukcje:evil_lol: telefon kupiłam nowy, nieużywany z gwarancją więc mam nadzieje, że bedzie sprawny. na używane nawet sie nie patrzyłam bo raz juz sie tak nabrałam na piękne zdjecia :shake: Quote
Mała Rita Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Cze Dziewczyny :loveu: Kasik poka telefona :multi: Quote
Magda Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Niemożliwe! DE ma dom:multi: I to jaki fajny:loveu: Cholibcia, teraz będzie jeszcze więcej do nadrabiania:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mała Rita napisał(a): Kasik poka telefona :multi: dopiero wczoraj go kupiłam i kasę przelałam, czekam moze po niedzieli będzie. wybrałam se taki przejsciowy (SE K530) na okres do grudnia bo wtedy przedłużam umowę i wezmę sobie na nową jakiś z salonu oranga :lol: chciałam początkowo SE K660 ale jak zięłam do ręki ten K530 to bardziej mi sie spodobał :lol: Quote
Pegaza Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Witam w mych skromnych progach wladze:eviltong: cze Wladka:p aaa to masz pewne ze bedzie dobry jak jest nowka:p Quote
Aga76 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kto robił fotkę Somie? Dziewczyna kwitnąco wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts