Pegaza Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Bylam juz Aga bylam i widzialam:) Pomalu co tak szybko..?;) Doti pewnie okolo wtorku bo aparatu nie mam... od rana znow byl problem z routerem nie chcial sie polaczyc z netem ale znow se dalam rade;) a dzis z corką robie sobie dzien wolny od gotowania jedziemy do Maca, wprawdzie nie wiem czy zestaw jeden mi wystarczy zamiast obiadu:roll: bo cos mi ostatnio apetyt wzrosl..a potem ide do kolezanki na kawusie latte:) Quote
Doti1986 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pegaza napisał(a):Bylam juz Aga bylam i widzialam:) Pomalu co tak szybko..?;) Doti pewnie okolo wtorku bo aparatu nie mam... od rana znow byl problem z routerem nie chcial sie polaczyc z netem ale znow se dalam rade;) a dzis z corką robie sobie dzien wolny od gotowania jedziemy do Maca, wprawdzie nie wiem czy zestaw jeden mi wystarczy zamiast obiadu:roll: bo cos mi ostatnio apetyt wzrosl..a potem ide do kolezanki na kawusie latte:) No ja też dzisiaj zapowiedziałam mojemu że nie gotuje bo robię sobie dzień wolny od garów;) I pewnie skończy się na pizzy a nie ukrywam że u mnie na osiedlu robią najlepszą pizze w Kielcach:) Quote
niunka04 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Najlepszy jest z Tortilą.. Powiekszony... mniam... Quote
Pegaza Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No ja i jutro nie musze gotowac hehe obiad mi zostal z wczoraj..a mojego nie bedzie wiec mi to wystarczy.. zara se tylko poodkurzam, kurze przetrze, powycieram i posprzatane bedzie..;) Quote
karkakarka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A ja dziś muszę ugotować :) Mój M wraca i wypadałoby :) Daria to chyba taki okres, bo mi ostatnio też się che bardziej jeść wrr ale staram się zapić głoda mineralną i herbatką :) Quote
Pegaza Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wiosna idzie a ja teraz bede tyc...wrr jak przez zime nie tylam..:roll: dobra ide ogarnac te chate.. Quote
Doti1986 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja mam tak zawszę że przez zimę chudnę a na wiosnę i lato mam + 3kg Quote
dysia-u Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 cze! walentynki jutro! przypominam jakby wasi ... zapomnieli hihi widział kto film " To skomplikowane'? Quote
karkakarka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja nie widziałam :) DE a ty co zaginęłaś w akcji czy jak? Quote
Pegaza Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No przecie pisalam ze ide do Maca i kolezanki na klachy:) i zle sobie busa wypatrzylam i piechotą do domu szlam..45 minut w tym sniegu...juz nigdy w sobote sie nigdzie nie wybiore..bo potem autobusy jezdza z przerwami..a tera pojadlam i patrze na polsat na filma ktorego juz widzialam iles tam razy hehe Quote
dysia-u Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja też ale te reklamy mnie wkurzaja i nie wiem czy do końca wytrwam Quote
*kleo* Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Cześć Daria :) Przyszłam zameldować, że żyję, a impreza była super :) Quote
*Jot* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cześć Daria.Też melduję,że żyję :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Cze! ja tez melduje wszystkim ze zyje;) obzeram sie slodyczami..a jeszcze kiedys ich nie potrzebowalam...:roll: Quote
iwa63 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witamy śliczne dziewczyny Ale macie fajnie ja raczej unikam słodyczy -chociaż b lubię niestety nie mam warunków,muszę zrzucić z 2 kg Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ja tam nie wiem czy fajnie widze ze przytylam..opony mi znow zaczely rosnac buuu ale od jutra koniec ! zadnego podjadania..i wiecej ruchu..znow bylby mi stres potrzebny bo wtedy jesc nie umiem i chudne.. Quote
Doti1986 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nie ukrywam że mnie też boczki się zaokrągliły i powoli wylewają się z jeansów a tego nie lubię:( Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Doti1986 napisał(a):Nie ukrywam że mnie też boczki się zaokrągliły i powoli wylewają się z jeansów a tego nie lubię:( to tak jak i u mnie buu jakie nudy juz nie wiem co mam ze soba poczac... Quote
dysia-u Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 coś bym dobrego wszamała tylko....nie wiem co uuuuu Quote
*kleo* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A ja zaczęłam boczki tracić :) Przerzuciłam się na ciemny chleb, zieloną herbatę i się nie obżeram, i chyba działa :) A nudy u mnie też, po raz kolejny obejrzałam "Zmierzch" i nie wiem co ze sobą zrobić, czytać też nie mam już co :-( Quote
Nati28 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cze :) Doti1986 napisał(a):Nie ukrywam że mnie też boczki się zaokrągliły i powoli wylewają się z jeansów a tego nie lubię:( U mnie nie lepiej wiec na wiosne trzeba sie zabrac za siebie ;) Quote
karkakarka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to pora na odchudzanie :) Ja będę się razem z wami odchudzać :) Też muszę się na ciemne pieczywo przerzucić :) Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No to co zaczynamy od jutra;) bo ja dzis bym slonia i zezarla..:roll: chyba dostane.ten teges..;)..bo to jest niemozliwe...a brzuch to mi rosnie w oczach... Quote
Doti1986 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pegaza napisał(a):No to co zaczynamy od jutra;) bo ja dzis bym slonia i zezarla..:roll: chyba dostane.ten teges..;)..bo to jest niemozliwe...a brzuch to mi rosnie w oczach... Hihhi a może tam rośnie coś innego ;) Quote
karkakarka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 oki doki :) Czyli na śniadanie tylko kawa:cool3: Quote
Recommended Posts