Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
mam nadzieje,ze juz bedzie mial zdjete szwy-bo dzis mial miec zdejmowane.

A mnie powiedziano, że w piątek...
I musiałaś to napisać? Teraz bedę przeżywać.

Posted

Chyba można :lol: Kurczaki, aż strach się cieszyć. A co tam :multi:

piesek -jednak Fix, a nie Fuks :D- już jest w domku od jakiejś godziny
:))))))))

Jak na razie koty chodza z napuszonymi ogonami, a pieski dopiero się
poznają:)

Fixowi wpadła w oczko sunia, ale ona jeszcze nieśmiała.
Rexio - ten największy - na początku szczekał, ale jak wzięłam go do
domu by się powąchały to efekt był taki, że Fix na niego warczał a on
wogóle:) Później przy jedzeniu też warczał, ale to pewnie dlatego że
był bardzo głodny, bo dużo i szybko zjadał swoje porcje...
Teraz chodzi i obwąchuje wszystkie kąty. dwa razy na spacerku byliśmy bo
pewnie ciekawy jest gdzie on przyjechał:) myśle, że bedzie dobrze:) powoli będe ich do siebie przyzwyczajała, nie od razu. Na razie tylko pokazałam wszystkich Fixowi... bede starac się pisać na bierząco jak tam jego samopoczucie. Jak na razie zadowolony.
Chodzi i merda ogonkiem:) Tylko biedaczek nie chce się dać wziąć na
ręce, jakby się bał że krzywda mu się stanie.... albo ma przykre
wspomnienia z brania na ręce....

To do usłyszenia:)

Posted

Ufff... wygląda na to, że można odetchnąć pełnymi płucami :lol:
"Chodzi i merda ogonkiem" - będzie dobrze
Dla nowej Pańci Fixiowej
Teraz już będziesz szczęśliwy, piesku :loveu::loveu::loveu:

Posted

witam wszystkich!
tutaj właścicielka Fixa się kłania:)
wkońcu udało miu się zalogować na to forum:)

widze że tu kochani żyjecie tematem Fixa, a więc w psiorku zakochałam się od razu:) jego wpatrzone szczęśliwe oczka, że wychodzi ze schroniska były wielkim prezentem dla mnie!
teraz właśnie śpi sobie obok pozostałych dwóch psiorków, bo czwarty jest już w budzie. Coraz lepszy kontakt mają.... kotki też- tak jak akuszka napisała- początkowo nastroszone ogonki, ale już teraz są spokojne. :multi:

Najlepszy kontakt to ma z sunią :p mimo, że jest kastratem to.... hmmm zachowuje się jakby nim nie był ;)

Jak na pierwszy dzień obcowania dla niego z obcymi pieskami, to jestem pod wrażeniem:)

biedaczek ma biegunke ze stresu, więc co 15/20 minut na spacerek idziemy, ale jest naprawde szczęsliwy. Merda ogonkiem i całuski strzela- tylko jak na niego się spojrzy.....:)

właśnie spi z mężem na łózku:Cool!: słodki widok... jak bede miała aparat to na pewno wkleje zdjątko

do usłyszonka i dzięki wszyskim, że tak mocno trzymaliście kciuki:)))))))))
Pozdrawaim wszystkich miłośników psiaków!!!!!!!!!!!

Posted

hehe gdzie si nie rusze to on za mna, jak cien, jeszcze troche a mezulek bedzie zazdrosny :p

najsmieszniejsze jest to, ze jak chce usiasc na fotel to nagle niewiadomo skad sie Fix wynajduje i siada tam pierwszy:) przytulaczek jeden kochany

fotki na pewno wkleje tylko jeszcze niewiem jak to tu zrobic... hmm

Posted

Witaj enusia na dogo :multi::cool2: Ale niespodzianka!!!
Bardzo się cieszę, że udalo ci się zalogować.

Mówię wam cioteczki, będzie uczta gdy enusia zacznie foty wklejac, ma super zwierzaki :lol:

Jak zobaczę Fixa w tej gromadce, to się poryczę z radości chyba.

Fotki wklejaj np. tak;
- wrzucasz fotkę do imageshack.us - wybierasz opcję 640x 480 pikseli (rozmiar zdjęcia),
- kopiujesz pierwszy adres pod zdjęciem(ctrl+c) i wklejasz na dogo (ctrl+v)
- pomiedzy kazdym zdjęciem powinien byc odstęp (po wklejeniu adresu fotki zrób ze 2 entery.

I już ;)

Wiksze fotki na tym forum sa niedozwolone!

Posted

WITAJ!!!!!!!!!!!!!
UFFFF,alesmy chwile napiecia przezywali :) :) :)
Ogromnie sie ciesze,ze Fix juz wyszedl,matko,co sie musi dziac w jego glowie.Teraz tylko musi uwierzyc,ze jest bezpieczny i kochany.Dozo przeszedl-za duzo,jak na malego,mlodego psa I tak sie dziwie,ze po tych kilkakrotnych porzuceniach zostala w nim milość do ludzi-taki juz typ,ze musi kochac i już.

mam do Was ogromna prosbe-napiszcie mu na obrozce nr telefonu i niechaj bez tej obrozy w ogole nie wychodzi.Lub adresatka-to bardzo wazne,przy każdym psie,a przy swiezo zaadaptowanym zwłaszcza.

Ciesze sie,ze sie zalogowaliście!!!! lece zmieniac tytul:)
ma ktos jakies propozycje?

Posted

Enusiu, Brązowa, to nasza Wielka Matka sopcka :lol: vel szefowa mafii nadmorskiej. Dla swoich niestraszna absolutnie.
Wystarczy napisac na obróżce numer telefonu czy zalożyć adresówkę i żadnych problemów z Jej Wielkoscią nie będzie.

Nie mam pomysłu na tytuł, dzisiaj się cieszę i nie myślę :eviltong:

Posted

oto jeden z dozgonnych przyjaciól Fixiolka- Koli, chlopczyk :loveu: (zdjecie zrobione 5 minut temu )

Fix z Kolim lubia sie najmniej, bo Koli to mój taki pupilek wiec pewnie zazdrosny o Fixa jak widzi ze go przytulam... pozatym to dwa chlopcy... choc i tak nie jest zle jak na pierwszy dzien :)

juto postaram sie wkleic tu inne moje psiaczki

dobrej nocy wszystkim i do nastepnego !

:bye:

Posted

Ufff..jak miło tu wejść i przeczytać, że Fix trafił do takiego domku. Po swoich doświadczeniach należy mu się poczucie bezpieczeństwa i miłość. Radość, że trafił do takich ludzi, no i fajnie że grono dogomaniaków się powiększyło. Teraz Fix będzie z nami na dłużej. :multi:

Posted

jeszcze obrózki nie ma ale masz racje :turn-l:"matko mafii sopockich" ;) hihi, spoko, rozumie sie.... i za to wlasnie cenie:) hihi

tak zrobie, to dobry pomysl... dzieki!

buziaki dla waszych ogromnych serc dla Fixa i innych piesków :buzi:

papa

Posted

Tak, tytuł super!!!

Fix boi sie aparatu a Koli pozuje :lol:

Enusia, to czekamy na dużo, dużo fotek.

Dobranoc! niech pierwsza noc Fixa w nowym domu będzie dla niego wytchnieniem.

Posted

Witam kochani :lol:, miłego dnia życze.
Ciesze się, że Fix tak pięknie się zachowuje. Wiedziałyśmy, że on mądrusi jest, potrzebował tylko ludzi, którzy to w nim dostrzegą.

Enusia, Brązowa pisała mi wczoraj, że on w schronisku nie chciał jeść, karmili go z reki, cos tam cmoktał. Bardzo schudł.
W domu zjadł z apetytem i dużo, więc stąd pewnie biegunka. Bedzie dobrze!!!
Piekny to widok, gdy spi taki wtulony :loveu: Domowy Fix, ju nie "niczyj"

Enusiu, kopiujesz chyba adres nad zdjeciem i stąd wklejają się miniaturki.
Skopiuj pierwszy adres pod zdjęciem, wtedy wkleją się fotki w oryginalnym rozmiarze.

Posted

witam!

pierwsza noc minela spokojnie, tylko o 2 w nocy zaczal plakac, wiec wyszlam z nim na dwor i biedaczek jeszcze sie meczyl z biegunka. Ale madrusi psinek, tak ladnie umie dac znac o swoich potrzebach:) dzis tez jeszcze ma, ale juz mniej

o 5 rano skolei obudzil mnie w lozku, wskoczylk do niego i sie przytulal :loveu:

teraz sobie spi na lozku za mna:

milego dzionka wszyskim!:sweetCyb: