Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

równiez mam pieska ze schrosniska. Powód, że tam trafiła również był taki, że niszczy... Fakt to prawda zdarza jej się narozrabiać, ale to nie jest powód żeby sie jej pozbyć!! trzymam kciuki za maluszka, że w końcu znajdzie "swoich wyrozumiałych ludzi", którzy go pokochają :loveu:

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha, Ty tak tajemniczo piszesz. Gdyby nie te kozy, to bym pomyślała, że mareksy oszalal i zabiera jeszcze Fiksa.
Ale niezależnie, jemu byłoby chyba dobrze w towarzystwie zwierzów...

Posted

Nieeee cioteczki, ja nie tajemnicza. Mi z tej radości nie przyszło do głowy, żeby opisywać. Wybaczcie kochane!!!! :lol:

Zulu, Pani pisze do mnie, dopytuje, kiedy może zabrać Fuksa, co z nim. Martwi się, czy nadal taki smutny. Dzisiaj też napisała.

Mam nawet fotki domowników, zapytam się czy mogę wkleić. Dom pod Gdańskiem, a w nim 3 pieski. Jeden większy, sliczny misiek, tez ze schroniska i dwa mniejsze pieski. Sunia tak skrzacikowata, śmieszniutki drobiażdżek i długowłosy chłopak. Trzy kotki jeszcze, wszyscy żyją zgodnie. Ludzie kochający zwierzęta. Dom ogrodzony, z wybiegiem.
No idealnie dla Fuksa. Musi się udać!!!

Trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbs:

Posted

tez trzymam,bo nie lubie,gdy odwleka sie adopcja (tu akurat wazny powod-kastracja),wiesz....w 99% przypadkow ludzie przez ten czas zapominaja o psie i albo pomysł staje sie nieaktualny albo znajduja "lepszego"
wiec trzeba trzymac kciuki za Fixa.

Posted

[SIZE="3"]W P O N I E D Z I A Ł E K wielka mobilizacja!!!!!

Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pan kierownik schroniska przygotował pięknie Fixa do nowego domu :lol: Mały zostal w ubiegłą srodę wykastrowany. Nawet nie wie, co go czeka.
No niech on w końcu będzie szczęsliwy

Posted

[quote name='akucha']W P O N I E D Z I A Ł E K wielka mobilizacja!!!!!

Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pan kierownik schroniska przygotował pięknie Fixa do nowego domu :lol: Mały zostal w ubiegłą srodę wykastrowany. Nawet nie wie, co go czeka.
No niech on w końcu będzie szczęsliwy

Trzymam kciuki Fix ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: