agness-87 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 równiez mam pieska ze schrosniska. Powód, że tam trafiła również był taki, że niszczy... Fakt to prawda zdarza jej się narozrabiać, ale to nie jest powód żeby sie jej pozbyć!! trzymam kciuki za maluszka, że w końcu znajdzie "swoich wyrozumiałych ludzi", którzy go pokochają :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 wiec wlasnie szukamy kogos o Twojej wyrozumiałosci Agness Quote
zula131 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Co słychać u Fixa - czy dalej ktoś się nim interesuje? :cool3: Quote
szuwar Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Akucha, Ty tak tajemniczo piszesz. Gdyby nie te kozy, to bym pomyślała, że mareksy oszalal i zabiera jeszcze Fiksa. Ale niezależnie, jemu byłoby chyba dobrze w towarzystwie zwierzów... Quote
akucha Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nieeee cioteczki, ja nie tajemnicza. Mi z tej radości nie przyszło do głowy, żeby opisywać. Wybaczcie kochane!!!! :lol: Zulu, Pani pisze do mnie, dopytuje, kiedy może zabrać Fuksa, co z nim. Martwi się, czy nadal taki smutny. Dzisiaj też napisała. Mam nawet fotki domowników, zapytam się czy mogę wkleić. Dom pod Gdańskiem, a w nim 3 pieski. Jeden większy, sliczny misiek, tez ze schroniska i dwa mniejsze pieski. Sunia tak skrzacikowata, śmieszniutki drobiażdżek i długowłosy chłopak. Trzy kotki jeszcze, wszyscy żyją zgodnie. Ludzie kochający zwierzęta. Dom ogrodzony, z wybiegiem. No idealnie dla Fuksa. Musi się udać!!! Trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbs: Quote
zula131 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Akuszko kochana, tylko czy to naprawdę chodzi o Fixa, czy może o Fuksa, bo to chyba są dwa różne pieski, a imiona takie podobne...:roll: Quote
brazowa1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 na pewno chodzi o tego pieska :) na 100% :) Quote
brazowa1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 tez trzymam,bo nie lubie,gdy odwleka sie adopcja (tu akurat wazny powod-kastracja),wiesz....w 99% przypadkow ludzie przez ten czas zapominaja o psie i albo pomysł staje sie nieaktualny albo znajduja "lepszego" wiec trzeba trzymac kciuki za Fixa. Quote
akucha Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [SIZE="3"]W P O N I E D Z I A Ł E K wielka mobilizacja!!!!! Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan kierownik schroniska przygotował pięknie Fixa do nowego domu :lol: Mały zostal w ubiegłą srodę wykastrowany. Nawet nie wie, co go czeka. No niech on w końcu będzie szczęsliwy Quote
brazowa1 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Boze,w koncu musi mu sie udać...jest mlody a w zyciu juz tyle przeszedl :( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='akucha']W P O N I E D Z I A Ł E K wielka mobilizacja!!!!! Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pan kierownik schroniska przygotował pięknie Fixa do nowego domu :lol: Mały zostal w ubiegłą srodę wykastrowany. Nawet nie wie, co go czeka. No niech on w końcu będzie szczęsliwy Trzymam kciuki Fix ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
brazowa1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 jaka wirtualna,Zula!:cool3: jak sie ma sopociaka,to jak z rodziny :loveu: Quote
zula131 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ponieważ mój kofany sopociak nie ma kciuków :hmmmm:, trzymam też w jego imieniu Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 bardzo bym chciala,aby skonczyla sie jego gehenna... Quote
akucha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Denerwuje się. Nie chcę, a ciągle o nim myślę. Moja chęć wysłania go do domu jest ogromna. Boszszszsz, niech już bedzie poniedziałek. Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 bardzo czekam na ta adopcje,i oby ona byla dobra...juz mało komu ufam :( Quote
zula131 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 I wcale ci się nie dziwię. Człowieka nie prześwietlisz... Miejmy nadzieję, że teraz to już będzie TEN dom i CI ludzie, na zawsze Quote
akucha Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jadą dziś po niego, jadą!!!! Dostałam maila. Trzymajcie mocno kciuki, jeszcze nie puszczajcie! :thumbs: Quote
brazowa1 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 mam nadzieje,ze juz bedzie mial zdjete szwy-bo dzis mial miec zdejmowane. Quote
Recommended Posts