Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..i podziemny wodospad, do którego trzeba zejść 8 pieter w dół po zakręconych schodach :diabloti:

końmi zeście tam schodzili :evil_lol:
A wodospad cuuudo :loveu:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala Tia teraz jestem w pracy :p troche nudą u mnie zawiewa, więc chyba pójde w kime na twardy leżaczek :lol: (ale ciiiiii....bo nie można spać w pracy :evil_lol: ). I już w zasadzie dzisiaj z rana wyruszam z J na zajęcia...:cool3: Jestem ciekawa jak mu będzie się podobało hmmm..i jaka pogoda nas zastanie :cool1:

PIKA taaaa..konikami tam się schodziło ;) :evil_lol:

BeaC dzięki

Jupi witaj :multi: i czemu to tak długo trwało? ;) :lol: Toffi jest specjalistą w rtg stawów biodrowych :evil_lol: :evil_lol:

Maga ojejku, Tobie to zawsze jest mało :diabloti:

Tośka oj milczku :lol: Ja? Nic? :diabloti: ale tych 8 pięter się nie czuje, więc schodzisz i schodzisz a jak zejdziesz to łapiesz głowe i srowadzasz ją do pionu :evil_lol:

paula minki jeszcze będą

malawaszka :roll: siakoś tak ostatnia....

dbsst ja od dwóch lat kupowałam i w końcu kupiłam próbne szeleczki :cool3: i całkiem dobrze się sprawują :p ja nie mam problemu prowadzenia J na nich, ale TZ ma :roll:

eva, Patka tiaa..ukochane futra...jak śpią i nie patrzą tymi ślepiami

Posted

uff...pierwsze zajęcia agility za nami :p ja oczywiście niemrawa po przepracowanej nocy :shake: a Joker świata nie widział poza piłką (teraz leży padnięty i nieruchawy:lol: ) Jutro może uda mi się wyciągnąć TZta i Toffiaka..i zaczniemy ćwiczenia :cool3:

Qrcze kiedy ja znajdę czas na przeglądanie waszych galerii? :roll:

Lecimy dalej z fotkami :cool1:

takiego mieliśmy gościa :cool3:

Posted

[quote name='Cola']

Niestety nie dało się przemycić sztabek, bo były czujki :placz: i momentalnie zaczynał wyć alarm :evil_lol: :evil_lol:

Cola, a skad o tym wiesz? :diabloti:

ło jak mu ciało poleciało do przodu :-o :evil_lol:

to jest bombowe :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst zapisaliśmy się do Hopsa :cool3:

Ala pies padł, a ja chwilke odsapnełam i pobiegłam na zakupy....teraz herbatka i do sprzątania :p

Maga w pracy oglądam galerie, ale nie pisze (jakoś udaje mi się być w miarę na bieżąco), po pracy nie ma jak robić zdjęcia :shake: ciemno jest lub ja nic nie widze :evil_lol:

Vectra dzięki za ten miód :loveu: ależ skąd możesz znać ten blok?? ;) :evil_lol: :evil_lol:

bubu no :roll: ekhmm :roll: nooo...wiem i już :p

eva liniejących co prawda, ale... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Vectra dzięki za ten miód :loveu: ależ skąd możesz znać ten blok?? ;-) :evil_lol: :evil_lol:
dzis mam dobry humor więc moge posłodzić conieco :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zawsze marzyłam by mieszkać w tym bloku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']

eva liniejących co prawda, ale... :evil_lol: :evil_lol:

bleeee moje futro tez linieje:razz: chyba zima sie zbliza:placz: wiedzialam wiedzialam zeby kupic futro z norek :placz:

Posted

Vectra Ty chyba nie wiesz co piszesz :evil_lol:

eva :megagrin: :megagrin: ale takie żywe norki ma się rozumieć :cool3:

Kto jutro się wybiera do Powsina na Dog Chow Disc Cup?

Posted

[quote name='paula_z']
:mdleje: :roflt: :klacz:

Czesc Cola :lol:

A o ktorej? Vectra, jedziemy? :cool3:
:razz:Paula zawsze wybiera te same fotki co ja :crazyeye:
ja tylko napiszę BOWSKIE:loveu:

Posted

paula_z napisał(a):

A o ktorej? Vectra, jedziemy? :cool3:

autobusem chyba że :p:p:p ktoś mi samochód naprawia :mad::mad: znaczy rozbiera :angryy::angryy: i jutro ma składać i rozbierać i składac i naprawiać i psuć i wkońcu tego kogoś zamorduje :mad:

Posted

[quote name='Vectra']autobusem chyba że :p:p:p ktoś mi samochód naprawia :mad::mad: znaczy rozbiera :angryy::angryy: i jutro ma składać i rozbierać i składac i naprawiać i psuć i wkońcu tego kogoś zamorduje :mad:
Hehehe :D
Moze byc autobusem, zostawie Maksia u tesciowej, bo jutro jade do niej i sie mozemy umowic gdzies po drodze :razz:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehehe :D
Moze byc autobusem, zostawie Maksia u tesciowej, bo jutro jade do niej i sie mozemy umowic gdzies po drodze :razz:

tylko do autobusu też musze jakoś dojechać :p:p u mnie nie ma jak we stolicy komunikacji miejskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś jezdzi raz na jakiś czas ;);)
przyjedzie zbrodniciel samochodowy to zapytam czy mnie dostarczy na miejsce.
Tylko teraz pytanie o której :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
Tylko teraz pytanie o której :razz:

Cola, o ktorej? Ja to pewnie nie za rano ;) mam nadzieje, ze ta imprezka dlugo bedzie trwala :evil_lol: