PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ..i podziemny wodospad, do którego trzeba zejść 8 pieter w dół po zakręconych schodach :diabloti: końmi zeście tam schodzili :evil_lol: A wodospad cuuudo :loveu: Quote
Cola Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ala Tia teraz jestem w pracy :p troche nudą u mnie zawiewa, więc chyba pójde w kime na twardy leżaczek :lol: (ale ciiiiii....bo nie można spać w pracy :evil_lol: ). I już w zasadzie dzisiaj z rana wyruszam z J na zajęcia...:cool3: Jestem ciekawa jak mu będzie się podobało hmmm..i jaka pogoda nas zastanie :cool1: PIKA taaaa..konikami tam się schodziło ;) :evil_lol: BeaC dzięki Jupi witaj :multi: i czemu to tak długo trwało? ;) :lol: Toffi jest specjalistą w rtg stawów biodrowych :evil_lol: :evil_lol: Maga ojejku, Tobie to zawsze jest mało :diabloti: Tośka oj milczku :lol: Ja? Nic? :diabloti: ale tych 8 pięter się nie czuje, więc schodzisz i schodzisz a jak zejdziesz to łapiesz głowe i srowadzasz ją do pionu :evil_lol: paula minki jeszcze będą malawaszka :roll: siakoś tak ostatnia.... dbsst ja od dwóch lat kupowałam i w końcu kupiłam próbne szeleczki :cool3: i całkiem dobrze się sprawują :p ja nie mam problemu prowadzenia J na nich, ale TZ ma :roll: eva, Patka tiaa..ukochane futra...jak śpią i nie patrzą tymi ślepiami Quote
Cola Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 uff...pierwsze zajęcia agility za nami :p ja oczywiście niemrawa po przepracowanej nocy :shake: a Joker świata nie widział poza piłką (teraz leży padnięty i nieruchawy:lol: ) Jutro może uda mi się wyciągnąć TZta i Toffiaka..i zaczniemy ćwiczenia :cool3: Qrcze kiedy ja znajdę czas na przeglądanie waszych galerii? :roll: Lecimy dalej z fotkami :cool1: takiego mieliśmy gościa :cool3: Quote
Cola Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Sesja Toffiastego, czyli gimnastyka uszu i języka :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 i gdzie w końcu się zdecydowaliście na agility :cool3: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Chciałam któraś fote zacytować ale one wszystkie extra ...teraz pewno leżycie obaj padnięci po ćwiczeniach;) Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cola, ja mam dla ciebie rozwiązanie problemu: w pracy oglądaj inne galerie po pracy rób zdjecia psom zamiast spania: wstawiaj zdjęcia :p Ta Co Zawsze Jej Mało Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cola na zachęte ci posłodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: superowe foty :p:p to jest zajebiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mine ma niesamowita :cool3: znam chyba ten blok :razz::razz::razz: ul.B ?? http://img215.imageshack.us/img215/3242/20060516img99991362hf.jpg Quote
panienkabubu Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Cola'] Niestety nie dało się przemycić sztabek, bo były czujki :placz: i momentalnie zaczynał wyć alarm :evil_lol: :evil_lol: Cola, a skad o tym wiesz? :diabloti: ło jak mu ciało poleciało do przodu :-o :evil_lol: to jest bombowe :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ale futer:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 dbsst zapisaliśmy się do Hopsa :cool3: Ala pies padł, a ja chwilke odsapnełam i pobiegłam na zakupy....teraz herbatka i do sprzątania :p Maga w pracy oglądam galerie, ale nie pisze (jakoś udaje mi się być w miarę na bieżąco), po pracy nie ma jak robić zdjęcia :shake: ciemno jest lub ja nic nie widze :evil_lol: Vectra dzięki za ten miód :loveu: ależ skąd możesz znać ten blok?? ;) :evil_lol: :evil_lol: bubu no :roll: ekhmm :roll: nooo...wiem i już :p eva liniejących co prawda, ale... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Cola']Vectra dzięki za ten miód :loveu: ależ skąd możesz znać ten blok?? ;-) :evil_lol: :evil_lol: dzis mam dobry humor więc moge posłodzić conieco :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze marzyłam by mieszkać w tym bloku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Popijając herbatke wrzuce jeszcze kilka fotek :cool3: tiaaa..róbcie foty pod słońce :evil_lol: latawce trzy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Cola'] eva liniejących co prawda, ale... :evil_lol: :evil_lol: bleeee moje futro tez linieje:razz: chyba zima sie zbliza:placz: wiedzialam wiedzialam zeby kupic futro z norek :placz: Quote
Cola Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Vectra Ty chyba nie wiesz co piszesz :evil_lol: eva :megagrin: :megagrin: ale takie żywe norki ma się rozumieć :cool3: Kto jutro się wybiera do Powsina na Dog Chow Disc Cup? Quote
e.v.a Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Cola'] eva :megagrin: :megagrin: ale takie żywe norki ma się rozumieć :cool3: no jasne ze zywe cieple noreczki :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :mdleje: :roflt: :klacz: Czesc Cola :lol: Kto jutro się wybiera do Powsina na Dog Chow Disc Cup? A o ktorej? Vectra, jedziemy? :cool3: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='paula_z'] :mdleje: :roflt: :klacz: Czesc Cola :lol: A o ktorej? Vectra, jedziemy? :cool3: :razz:Paula zawsze wybiera te same fotki co ja :crazyeye: ja tylko napiszę BOWSKIE:loveu: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 paula_z napisał(a): A o ktorej? Vectra, jedziemy? :cool3: autobusem chyba że :p:p:p ktoś mi samochód naprawia :mad::mad: znaczy rozbiera :angryy::angryy: i jutro ma składać i rozbierać i składac i naprawiać i psuć i wkońcu tego kogoś zamorduje :mad: Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Vectra']autobusem chyba że :p:p:p ktoś mi samochód naprawia :mad::mad: znaczy rozbiera :angryy::angryy: i jutro ma składać i rozbierać i składac i naprawiać i psuć i wkońcu tego kogoś zamorduje :mad: Hehehe :D Moze byc autobusem, zostawie Maksia u tesciowej, bo jutro jade do niej i sie mozemy umowic gdzies po drodze :razz: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 paula_z napisał(a):Hehehe :D Moze byc autobusem, zostawie Maksia u tesciowej, bo jutro jade do niej i sie mozemy umowic gdzies po drodze :razz: tylko do autobusu też musze jakoś dojechać :p:p u mnie nie ma jak we stolicy komunikacji miejskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś jezdzi raz na jakiś czas ;);) przyjedzie zbrodniciel samochodowy to zapytam czy mnie dostarczy na miejsce. Tylko teraz pytanie o której :razz: Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Vectra napisał(a):Tylko teraz pytanie o której :razz: Cola, o ktorej? Ja to pewnie nie za rano ;) mam nadzieje, ze ta imprezka dlugo bedzie trwala :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześc |Cola :multi: Jokrowi sie coś zielonego do języka przykleilo :evil_lol: Quote
Recommended Posts