Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :pa widzisz jak cię wyczułam;) Zdjęcia fastastyczne i widoczki i koniki...... współczuwam braku weekendu:cool3: Quote
Cola Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 ...lecim dalej :cool1: kawałek Gór Stołowych :cool3: ciekawe dlaczego tak się nazywają? :lol: ..a to już inne górki :p bardzo lubie to zdjęcie :) zostało zrobione tuż po ataku os :evil_lol: Widoczki z Wielkiej Sowy :cool1: Czasami trzeba było zsiąść i przeprowadzić koniki po trudnym terenie Quote
Cola Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Teraz portretowo wieczorowo bez lampy :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cześć Cola :lol: Jak zdrówko :cool3: :cool3: prześliczne koniki :loveu: :loveu: :loveu: cuuuuuuuuuudooooooooooo :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jeeeeeeaaahhhhhhh ja chcę na takie wakacje!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Niee Cola, wzystkie zdjęcia rewelka :loveu: a to cuudo :loveu: Wspolczuje weekendu w pracy :shake: Myślałam ze na pizze się umówimy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cudowne:loveu: A w Górach Stołowych byłam , jestem nimi zachwycona :loveu: Quote
Tośka_m Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ach Cola, ależ mnie romantycznie nastraja na Twoja galeria... Foty rajdowe przesuperaśne, nawet nie ma co cytować, bo nie mogę się zdecydować która bardziej mi się podoba :loveu: Bravissimo :klacz: Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 pięknie, pięknie, trudno wyrazić, więc wstawię moją ulubioną emotkę :diabloti: ups, to nie ta, ta miała być :loveu: A jak twój weekend wrześniowy pierwszy? :cool3: wolny? :cool3: Bo kawę będziemy parzyć :cool3: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Cola , ale to chyba nie koniec fotek rajdowych:razz: Quote
Cola Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Witajcie Jakoś pusto jest na dgm :roll: Wszyscy pewnie z psiakami na spacerkach..a ja :placz: w pracy koczuje i ciężko pracuje ;) Ostatnio się narobiło z tymi ludzikami w pracy...jak nie urlop to zwolnienia chorobowe lub ciążowe (plaga jakaś :angryy: ). Fajnie, że chociaż wczoraj udało mi się wyjść na focony spacer z psami na godzinke :multi: ale kiedy będą fotki to mnie nie pytajcie :evil_lol: (już mam 2 zaległe spacery do wstawienia :oops: ) jo-jo taaaakkkk..kuniki :loveu: :lol: Ala dziękować :) ..a Góry Stołowe wyglądają pięknie :loveu: I to nie jest koniec fotek :razz: jak znajde czas to coś przyszykuje :p Vectra a dziękuje, czuje się dobrze :p Kiedy będziesz miała własne kuniki? to was pouczę :cool3: i oczywiście trochę pokrzycze przy tym ;) :evil_lol: eva jak każde koniki:p sylwia mi również się podoba...stałam tam dłuuuugo i patrzyłam i patrzyłam :loveu: paula ale już się podniosłaś? :lol: dbsst do bajki to troche brakuje ;) waszka już coś pisałam na ten temat :cool3: masz niecały rok.... PIKA pizze to ja zjadłam w piątek w pracy :evil_lol: ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zjeść kolejna :cool3: Patka aż głodna jestem :lol: Tośka jak dawno Cię tu nie było ... witaj :multi: i dzięki :oops: Romantycznie...hmmm Maga jeszcze nie wiem jaki będę miała weekend :shake: W tym tygodniu dopiero sie grafik ułoży i będzie cokolwiek wiadomo...ale na kawe jestem chętna :cool3: ...a teraz zmykam udawać, że pracuje ....aby do 19..aby do 19..aby do 19..aby do 19...aby do 19..aby do 19.... Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 jej!!!! ale bosie zdjęcia robisz. Wcześniej tu nie byłam. Pooglądałam pierwzse strony i ostatnie.....aż mi dech zaparło z wrażenia(piesie miodzio) Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 19.00 dawno temu minęła, a zdjecia GDZIE? :angryy: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Maga100']19.00 dawno temu minęła, a zdjecia GDZIE? :angryy: w aparacie pewnie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 dzieńdoberek dawno nic nie pisałam :oops: ale zaglądam, oglądam i podziwiam :p zdjecia konisiowe są po prostu cudne - kolory niesamowite.. dziewczyny maja rację - niektóre wyglądają jak obrazy... jak widać pogoda moze być i brzydka a zdjecia wyjdą :loveu: Quote
Cola Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Hej :) ufff....Kierownictwo już sobie pojechało, więc mogę ściemniać ;) :evil_lol: i zrelaksować się przed najazdem robali :diabloti: Maga, PIKA Niniejszym oświadczam, że zdjęcia są na jakimś dysku w domku i grzecznie czekaja na przebranie i zmniejszanie :p BeaC witaj w naszej galerii :multi: dzieki i mam nadzieje, że już możesz normalnie oddychać ;) :evil_lol: Gosiu to tak jak ja :lol: też do Ciebie zagladam, oświadczam że nie mam zaległości...ale ciągle nie mogę czegoś napisać :oops: ale czasami coś się udaje :evil_lol: ....i dziękuje :) zdjęcia nie miały innego wyjścia, musiały wyjść :diabloti: bo jak nie to :mad: w domku ;) :evil_lol: i Bobo chciał czy nie chciał musiał :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :mad: :mad: :mad: jak wqrotce nie zobacze psich fotko to sie zdenerwuje:evil_lol: witaj Coca-Cola:multi: Quote
Cola Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 hihihi..najpierw musze wrzucić do końca fotki rajdowe :roll: witaj :multi: Quote
Recommended Posts