Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...lecim dalej :cool1:

kawałek Gór Stołowych :cool3: ciekawe dlaczego tak się nazywają? :lol:

..a to już inne górki :p

bardzo lubie to zdjęcie :) zostało zrobione tuż po ataku os :evil_lol:

Widoczki z Wielkiej Sowy :cool1:

Czasami trzeba było zsiąść i przeprowadzić koniki po trudnym terenie

Posted

Niee Cola, wzystkie zdjęcia rewelka :loveu:
a to cuudo :loveu:

Wspolczuje weekendu w pracy :shake: Myślałam ze na pizze się umówimy :evil_lol:

Posted

Ach Cola, ależ mnie romantycznie nastraja na Twoja galeria... Foty rajdowe przesuperaśne, nawet nie ma co cytować, bo nie mogę się zdecydować która bardziej mi się podoba :loveu:
Bravissimo :klacz:

Posted

pięknie, pięknie, trudno wyrazić, więc wstawię moją ulubioną emotkę :diabloti: ups, to nie ta, ta miała być :loveu:

A jak twój weekend wrześniowy pierwszy? :cool3: wolny? :cool3: Bo kawę będziemy parzyć :cool3:

Posted

Witajcie

Jakoś pusto jest na dgm :roll: Wszyscy pewnie z psiakami na spacerkach..a ja :placz: w pracy koczuje i ciężko pracuje ;) Ostatnio się narobiło z tymi ludzikami w pracy...jak nie urlop to zwolnienia chorobowe lub ciążowe (plaga jakaś :angryy: ). Fajnie, że chociaż wczoraj udało mi się wyjść na focony spacer z psami na godzinke :multi: ale kiedy będą fotki to mnie nie pytajcie :evil_lol: (już mam 2 zaległe spacery do wstawienia :oops: )

jo-jo taaaakkkk..kuniki :loveu: :lol:

Ala dziękować :) ..a Góry Stołowe wyglądają pięknie :loveu: I to nie jest koniec fotek :razz: jak znajde czas to coś przyszykuje :p

Vectra a dziękuje, czuje się dobrze :p Kiedy będziesz miała własne kuniki? to was pouczę :cool3: i oczywiście trochę pokrzycze przy tym ;) :evil_lol:

eva jak każde koniki:p

sylwia mi również się podoba...stałam tam dłuuuugo i patrzyłam i patrzyłam :loveu:

paula ale już się podniosłaś? :lol:

dbsst do bajki to troche brakuje ;)

waszka już coś pisałam na ten temat :cool3: masz niecały rok....

PIKA pizze to ja zjadłam w piątek w pracy :evil_lol: ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zjeść kolejna :cool3:

Patka aż głodna jestem :lol:

Tośka jak dawno Cię tu nie było ... witaj :multi: i dzięki :oops: Romantycznie...hmmm

Maga jeszcze nie wiem jaki będę miała weekend :shake: W tym tygodniu dopiero sie grafik ułoży i będzie cokolwiek wiadomo...ale na kawe jestem chętna :cool3:

...a teraz zmykam udawać, że pracuje ....aby do 19..aby do 19..aby do 19..aby do 19...aby do 19..aby do 19....

Posted

jej!!!! ale bosie zdjęcia robisz. Wcześniej tu nie byłam. Pooglądałam pierwzse strony i ostatnie.....aż mi dech zaparło z wrażenia(piesie miodzio)

Posted

dzieńdoberek
dawno nic nie pisałam :oops: ale zaglądam, oglądam i podziwiam :p
zdjecia konisiowe są po prostu cudne - kolory niesamowite.. dziewczyny maja rację - niektóre wyglądają jak obrazy... jak widać pogoda moze być i brzydka a zdjecia wyjdą :loveu:

Posted

Hej :)

ufff....Kierownictwo już sobie pojechało, więc mogę ściemniać ;) :evil_lol: i zrelaksować się przed najazdem robali :diabloti:

Maga, PIKA Niniejszym oświadczam, że zdjęcia są na jakimś dysku w domku i grzecznie czekaja na przebranie i zmniejszanie :p

BeaC witaj w naszej galerii :multi: dzieki i mam nadzieje, że już możesz normalnie oddychać ;) :evil_lol:

Gosiu to tak jak ja :lol: też do Ciebie zagladam, oświadczam że nie mam zaległości...ale ciągle nie mogę czegoś napisać :oops: ale czasami coś się udaje :evil_lol: ....i dziękuje :) zdjęcia nie miały innego wyjścia, musiały wyjść :diabloti: bo jak nie to :mad: w domku ;) :evil_lol: i Bobo chciał czy nie chciał musiał :evil_lol: