Cola Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 :evil_lol: :evil_lol: W pewnym momencie telefon został gdzieś sponiewierany i smsy do mnie nie docierały :evil_lol: ...ale jest dobrze, jeszcze żyje i bardzo dobrze funkcjonuje (oby tak do końca dyżuru :roll: ) Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Cola pospałam troszke za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 paula cześć :p Dzisiaj generalnie ściemniam, że pracuje :evil_lol: dobrze, że to niedziela :razz: Vectra To już się wyjaśniło dlaczego taka wyspana jestem :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Cola ja i tak Cie podziwiam :loveu: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Jeszcze jestem wypoczęta po urlopie :cool3: więc daje rade :diabloti: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 hejka Cola jak się czujesz słyszłam że wczoraj troche posiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Witajcie :multi: dbsst posiedziałam a co :cool1: a potem do pracy na 7 pobiegłam :evil_lol: Kilka fotek rajdowych i uciekam na zakupy :roll: Po 4 dniach w końcu mogłyśmy zobaczyć coś niebieskiego :roll: Quote
Vectra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ooooo Cola żyjesz:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ufff, nareszcie tu dotarłam :multi: Malawaszko, współzazdroszczę z tobą... Że ja nie umiem jeździć, to pół biedy, zawsze mogę się nauczyć. Ale jest jeszcze ten problem, że po dźwiganiu mnie przez x kilometrów biedny koń chyba by padł :lol: Perszerona mi trzeba :megagrin: Quote
dbsst Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Cola'] Po 4 dniach w końcu mogłyśmy zobaczyć coś niebieskiego :roll: bowskie znaczy okropne :lol: :lol: Quote
Cola Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Taka mała mgiełka :roll: prześwity we mgle :evil_lol: ..i nasze obozowisko w czasie powodzi w Kotlinie Kłodzkiej :p ...biegne do pracy :placz: kolejne fotki jutro :cool3: Quote
Maga100 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a ta po prawej wygląda jakby była bez spodni i majtek :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 O Cola widze, ze przezylas pracę :cool3: I znowu idziesz :crazyeye: rewelacyjne :loveu: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 oooo wowwww jakie klimaty jak boskooooo :loveu: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='dbsst'] baaaaaaaajka poprostu bajkowe zdjęcie:crazyeye:prawie jak Władca pierscieni...psiękne Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Klimatyczne te foteckii :loveu: :loveu: :loveu: mimo tej mgły pieeeknie :loveu: :loveu: :loveu: chce mi sie takiej przejazdzki no! :loveu: i ja na szczescie nie mam problemu malawaszki i asherki :p umiem jeździć :eviltong: :multi: Quote
Paula Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Czesc Cola :lol: Fotki oczywiscie super :multi: [quote name='Maga100']a ta po prawej wygląda jakby była bez spodni i majtek :evil_lol: :D :D :D Maga, jaka Ty spostrzegawcza jestes :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Cola']Taka mała mgiełka :roll: prześwity we mgle :evil_lol: ..i ...biegne do pracy :placz: kolejne fotki jutro :cool3: Cola to jest piękne miejsce oczywiście ja bym tak ładnie nie ujeła na zdjęciach :roll: . BRAWO :) :multi: :multi: :multi: Quote
Cola Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Witajcie :multi: Jak miło dostać tel. od kierownika, który mówi, że nie będziesz miała wolnego całego weekendu...bo ktoś idzie na zwolnienie i trzeba kombinować :angryy: ..a ja miałam taaakie plany :placz: i dooopa owłosiona z tego wyszła :mad: Pocieszam się tym, że więcej dostane na koniec m-ca :cool3: :evil_lol: Wracając do tematu fotek rajdowych :p dziękować wszystkim, którzy się zachwycali i nie, ale odwiedzili moją galeryjkę :cool3: asher witaj :multi: w końcu dotarłaś :p Już tak nie przesadzaj z tym perszeronem, wystarczy dobry kuc górski :cool3: lub dobrze zbudowany kóń :evil_lol: Jak wszystko pójdzie dobrze, to stajnia otworzy kolejne trasy o różnej długości i trudności, więc ucz się :cool3: Maga Ty zawsze coś wynajdziesz :evil_lol: Ala ja w trakcie rajdu się śmiałam, że czuję się jak w tym filmir....ciągle gdzieś wędrujemy i gdzieś zmierzamy :evil_lol: bubu no problem....za rok też się wybieram :cool3: więc może by tak zebrać dogomaniacką ekipe i pojechać rajdzik :cool3: Quote
Recommended Posts