Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: :evil_lol: W pewnym momencie telefon został gdzieś sponiewierany i smsy do mnie nie docierały :evil_lol: ...ale jest dobrze, jeszcze żyje i bardzo dobrze funkcjonuje (oby tak do końca dyżuru :roll: )

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula cześć :p Dzisiaj generalnie ściemniam, że pracuje :evil_lol: dobrze, że to niedziela :razz:

Vectra To już się wyjaśniło dlaczego taka wyspana jestem :evil_lol:

Posted

Witajcie :multi:

dbsst posiedziałam a co :cool1: a potem do pracy na 7 pobiegłam :evil_lol:

Kilka fotek rajdowych i uciekam na zakupy :roll:

Po 4 dniach w końcu mogłyśmy zobaczyć coś niebieskiego :roll:

Posted

Ufff, nareszcie tu dotarłam :multi:

Malawaszko, współzazdroszczę z tobą... Że ja nie umiem jeździć, to pół biedy, zawsze mogę się nauczyć. Ale jest jeszcze ten problem, że po dźwiganiu mnie przez x kilometrów biedny koń chyba by padł :lol: Perszerona mi trzeba :megagrin:

Posted

Taka mała mgiełka :roll:

prześwity we mgle :evil_lol:

..i nasze obozowisko w czasie powodzi w Kotlinie Kłodzkiej :p

...biegne do pracy :placz: kolejne fotki jutro :cool3:

Posted

Klimatyczne te foteckii :loveu: :loveu: :loveu: mimo tej mgły pieeeknie :loveu: :loveu: :loveu:
chce mi sie takiej przejazdzki no! :loveu: i ja na szczescie nie mam problemu malawaszki i asherki :p umiem jeździć :eviltong: :multi:

Posted

Czesc Cola :lol: Fotki oczywiscie super :multi:
[quote name='Maga100']a ta po prawej wygląda jakby była bez spodni i majtek :evil_lol:
:D :D :D Maga, jaka Ty spostrzegawcza jestes :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Taka mała mgiełka :roll:

prześwity we mgle :evil_lol:

..i
...biegne do pracy :placz: kolejne fotki jutro :cool3:

Cola to jest piękne miejsce oczywiście ja bym tak ładnie nie ujeła na zdjęciach :roll: . BRAWO :) :multi: :multi: :multi:

Posted

Witajcie :multi:

Jak miło dostać tel. od kierownika, który mówi, że nie będziesz miała wolnego całego weekendu...bo ktoś idzie na zwolnienie i trzeba kombinować :angryy: ..a ja miałam taaakie plany :placz: i dooopa owłosiona z tego wyszła :mad: Pocieszam się tym, że więcej dostane na koniec m-ca :cool3: :evil_lol:

Wracając do tematu fotek rajdowych :p dziękować wszystkim, którzy się zachwycali i nie, ale odwiedzili moją galeryjkę :cool3:

asher witaj :multi: w końcu dotarłaś :p Już tak nie przesadzaj z tym perszeronem, wystarczy dobry kuc górski :cool3: lub dobrze zbudowany kóń :evil_lol: Jak wszystko pójdzie dobrze, to stajnia otworzy kolejne trasy o różnej długości i trudności, więc ucz się :cool3:

Maga Ty zawsze coś wynajdziesz :evil_lol:

Ala ja w trakcie rajdu się śmiałam, że czuję się jak w tym filmir....ciągle gdzieś wędrujemy i gdzieś zmierzamy :evil_lol:

bubu no problem....za rok też się wybieram :cool3: więc może by tak zebrać dogomaniacką ekipe i pojechać rajdzik :cool3: