Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu no tak, wogóle mnie nie poganiasz ;)

[quote name='evaxon']ale gapa ze mnie:evil_lol: a co tam Toffi tez rudawy :evil_lol: :eviltong:
no to racja jojka kota jakies takie male nie do sloiczka:lol:

dziendoberek :cool3:

witaj :) Tylko, że kot nazywa się Rudi :evil_lol: a Toffi jest biszkoptowy :evil_lol: Nie wiem jaki bym musiała mieć mikroskopijny ten słoiczek :errrr:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):

witaj :) Tylko, że kot nazywa się Rudi :evil_lol: a Toffi jest biszkoptowy :evil_lol: Nie wiem jaki bym musiała mieć mikroskopijny ten słoiczek :errrr:

haha ja to chyba ide dalej spac:evil_lol: bo ranne wstawanie mi nie sluzy :evil_lol:

no ale te dinozaury to zywe prawdaaa???:crazyeye: :multi: :cool3:

Posted

Cola foty śliczne szczególnie te widoczki

...a jesli o mnie chodzi to możesz wrzucać te skamielinki bo Kuba chętnie zobaczy:pma w domu kilka okazików;)

Konik śliczny:loveu:

Posted

eva jakie ranne wstawanie? :-o Tak, żywe :evil_lol: i nawet buzi dają :cool3:

paula kiedy już wiem....a gdzie i o której?? I co to za okazja? :cool3:

Posted

[quote name='Cola']paula kiedy już wiem....a gdzie i o której?? I co to za okazja? :cool3:
Na Kabatach, mozemy sie gdzies kolo metra ustawic, a o ktorej :hmmmm: jeszcze nie wiadomo, mi najbardziej pasuje tak okolo 20 :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...a jesli o mnie chodzi to możesz wrzucać te skamielinki bo Kuba chętnie zobaczy:pma w domu kilka okazików;)

Konik śliczny:loveu:

ok, postaram się coś powrzucać. Szkoda tylko, że kaprolity źle mi wyszły (jakieś nieostre, zamazane) :-(
Konik szczególnie śliczny :loveu: Może kiedyś w wolnej chwili opisze wam jego historie, jest niezwykła...a pomyśleć, że kilka lat temu nie nadawał się nawet na rzeź, a teraz chodzi po górach :multi: i to w jakim stylu :cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Na Kabatach, mozemy sie gdzies kolo metra ustawic, a o ktorej :hmmmm: jeszcze nie wiadomo, mi najbardziej pasuje tak okolo 20 :cool3:

20 to i mi pasuje :cool3: Z futrami czy bez? Jest gdzieś coś na ten temat w jakimś wątku?

Posted

[quote name='Cola']ok, postaram się coś powrzucać. Szkoda tylko, że kaprolity źle mi wyszły (jakieś nieostre, zamazane) :-(
Konik szczególnie śliczny :loveu: Może kiedyś w wolnej chwili opisze wam jego historie, jest niezwykła...a pomyśleć, że kilka lat temu nie nadawał się nawet na rzeź, a teraz chodzi po górach :multi: i to w jakim stylu :cool3::pok to będziem czekać ....a to co piszesz o koniku to faktycznie zastanawiajace , musisz nam to kiedys opisac;)

Posted

[quote name='Cola']20 to i mi pasuje :cool3: Z futrami czy bez? Jest gdzieś coś na ten temat w jakimś wątku?
Cos u Asher chyba jest, a tak to jest porozrzucane po naszych galeriach, a spotkania zagielkowe sa tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2036216#post2036216
Ja nie biore siersciucha, nie chce mi sie z nim meczyc, bedzie chcial zjesc Boogajskiego :roll: a nie mamy porzadnego kaganca. Wysle Ci zaraz pw.

Posted

Cześc Cola :multi:

Wakacje superasne, tylko ta pogoda co nie dopisala :shake:

Do asher to raczej bez futer bo pewne będziem pizze spozywac i jej Boorki mogly być niezadowolone :evil_lol: jak będziem u niej w domu, bo jak pojdziemy do knajpy to piesy musialyby zostac na dworku a wtedy to one byly by niezadowolone :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']eva jakie ranne wstawanie? :-o Tak, żywe :evil_lol: i nawet buzi dają :cool3:

a no ranne ranne :evil_lol: dzis strasznie wczesnie wstalam bo az po 11:crazyeye: :evil_lol:

Posted

Oj Cola :shake: jaka szkoda, że pogoda nie dopisala :shake:
mimo wszystko zdjecia slyyyyyycne.... :loveu:
i kuń pikny! :loveu: :evil_lol:

ja z TZtem byłam w długi weekend na małej wycieczce i też pogoda w ciapki :shake:

Posted

Hej :)

Ala nieomieszkam :p

paula dzięki za pw :cool3:

malawaszka :oops: ucz się jazdy konnej i za rok też możesz mieć takie :cool3:

PIKA Fakt pogoda na początku była do doopy, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :evil_lol: Kupiłyśmy sobie kalosze, przeżyłyśmy powódz :cool3: humory zawsze były dobre i a brzydka aura przyczyniła się do powstania "Deszczowej ballady" o naszym rajdzie :multi:
Słyszałam coś o tej pizzy..podobno jest pyyyyyyszzzzznnnnnaa :cool3:

eva dobrze, że nie musisz wstawać tak rano jak ja :evil_lol: :evil_lol:

bubu pogoda jak wyżej :cool3: i dzięki :oops:

Maga inwentarzem zajmował się TZ :cool3:

dbsst powoli się rozkręcam :eviltong:

Posted

Szczegół znam jeden :p
Ja będe tam ok 19tej bo musze do tesco wpaść na zakupy - psy nie mają jedzenia :cool1: :cool1:
w między czasie ma dojechac Paula i do mnie zadzwonić :p :p :p
więc ok 20tej pewnie się spotkamy - ale tego nikt nie wie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ehh..wszystko w normie, czyli nikt nic nie wie do ostatniej chwili :evil_lol: :evil_lol:
Ja chyba też będę musiała zajrzeć do tesco, w końcu nie będę siedziła o suchym pysku i pustym żołądeczku :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']Cześć PIKA :cool3:
Wszystko OK :p Spałam tylko 1h i jestem wyspana :cool3:

czyli sms od TZta przypominający o której idziesz do pracy nie pomógł nia a nic? :evil_lol: