Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Alu no tak, wogóle mnie nie poganiasz ;) [quote name='evaxon']ale gapa ze mnie:evil_lol: a co tam Toffi tez rudawy :evil_lol: :eviltong: no to racja jojka kota jakies takie male nie do sloiczka:lol: dziendoberek :cool3: witaj :) Tylko, że kot nazywa się Rudi :evil_lol: a Toffi jest biszkoptowy :evil_lol: Nie wiem jaki bym musiała mieć mikroskopijny ten słoiczek :errrr: Quote
e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cola napisał(a): witaj :) Tylko, że kot nazywa się Rudi :evil_lol: a Toffi jest biszkoptowy :evil_lol: Nie wiem jaki bym musiała mieć mikroskopijny ten słoiczek :errrr: haha ja to chyba ide dalej spac:evil_lol: bo ranne wstawanie mi nie sluzy :evil_lol: no ale te dinozaury to zywe prawdaaa???:crazyeye: :multi: :cool3: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czesc Cola :lol: Sliczne zdjecia :multi: Napadasz z nami jutro na Asher? :cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cola foty śliczne szczególnie te widoczki ...a jesli o mnie chodzi to możesz wrzucać te skamielinki bo Kuba chętnie zobaczy:pma w domu kilka okazików;) Konik śliczny:loveu: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 eva jakie ranne wstawanie? :-o Tak, żywe :evil_lol: i nawet buzi dają :cool3: paula kiedy już wiem....a gdzie i o której?? I co to za okazja? :cool3: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cola']paula kiedy już wiem....a gdzie i o której?? I co to za okazja? :cool3: Na Kabatach, mozemy sie gdzies kolo metra ustawic, a o ktorej :hmmmm: jeszcze nie wiadomo, mi najbardziej pasuje tak okolo 20 :cool3: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']...a jesli o mnie chodzi to możesz wrzucać te skamielinki bo Kuba chętnie zobaczy:pma w domu kilka okazików;) Konik śliczny:loveu: ok, postaram się coś powrzucać. Szkoda tylko, że kaprolity źle mi wyszły (jakieś nieostre, zamazane) :-( Konik szczególnie śliczny :loveu: Może kiedyś w wolnej chwili opisze wam jego historie, jest niezwykła...a pomyśleć, że kilka lat temu nie nadawał się nawet na rzeź, a teraz chodzi po górach :multi: i to w jakim stylu :cool3: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):Na Kabatach, mozemy sie gdzies kolo metra ustawic, a o ktorej :hmmmm: jeszcze nie wiadomo, mi najbardziej pasuje tak okolo 20 :cool3: 20 to i mi pasuje :cool3: Z futrami czy bez? Jest gdzieś coś na ten temat w jakimś wątku? Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cola']ok, postaram się coś powrzucać. Szkoda tylko, że kaprolity źle mi wyszły (jakieś nieostre, zamazane) :-( Konik szczególnie śliczny :loveu: Może kiedyś w wolnej chwili opisze wam jego historie, jest niezwykła...a pomyśleć, że kilka lat temu nie nadawał się nawet na rzeź, a teraz chodzi po górach :multi: i to w jakim stylu :cool3::pok to będziem czekać ....a to co piszesz o koniku to faktycznie zastanawiajace , musisz nam to kiedys opisac;) Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cola']20 to i mi pasuje :cool3: Z futrami czy bez? Jest gdzieś coś na ten temat w jakimś wątku? Cos u Asher chyba jest, a tak to jest porozrzucane po naszych galeriach, a spotkania zagielkowe sa tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2036216#post2036216 Ja nie biore siersciucha, nie chce mi sie z nim meczyc, bedzie chcial zjesc Boogajskiego :roll: a nie mamy porzadnego kaganca. Wysle Ci zaraz pw. Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cola chyba wygrałaś u mnie konkurs na najbardziej zazdrościogenne wakacje na dogomanii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cześc Cola :multi: Wakacje superasne, tylko ta pogoda co nie dopisala :shake: Do asher to raczej bez futer bo pewne będziem pizze spozywac i jej Boorki mogly być niezadowolone :evil_lol: jak będziem u niej w domu, bo jak pojdziemy do knajpy to piesy musialyby zostac na dworku a wtedy to one byly by niezadowolone :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cola']eva jakie ranne wstawanie? :-o Tak, żywe :evil_lol: i nawet buzi dają :cool3: a no ranne ranne :evil_lol: dzis strasznie wczesnie wstalam bo az po 11:crazyeye: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Oj Cola :shake: jaka szkoda, że pogoda nie dopisala :shake: mimo wszystko zdjecia slyyyyyycne.... :loveu: i kuń pikny! :loveu: :evil_lol: ja z TZtem byłam w długi weekend na małej wycieczce i też pogoda w ciapki :shake: Quote
Maga100 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 w końcu zdjęcia :razz: a co zrobiłaś z inwentarzem domowym na czas rajdu? Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 coś mało tych wakacyjnych fot :roll: :eviltong: Quote
Cola Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Hej :) Ala nieomieszkam :p paula dzięki za pw :cool3: malawaszka :oops: ucz się jazdy konnej i za rok też możesz mieć takie :cool3: PIKA Fakt pogoda na początku była do doopy, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :evil_lol: Kupiłyśmy sobie kalosze, przeżyłyśmy powódz :cool3: humory zawsze były dobre i a brzydka aura przyczyniła się do powstania "Deszczowej ballady" o naszym rajdzie :multi: Słyszałam coś o tej pizzy..podobno jest pyyyyyyszzzzznnnnnaa :cool3: eva dobrze, że nie musisz wstawać tak rano jak ja :evil_lol: :evil_lol: bubu pogoda jak wyżej :cool3: i dzięki :oops: Maga inwentarzem zajmował się TZ :cool3: dbsst powoli się rozkręcam :eviltong: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 witaj coca Cola :multi: :multi: dziś się widzimy :razz: :razz: :razz: :diabloti: Quote
Cola Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Witaj Vectra :multi: Mam nadzieję, że się uda nam spotkać :cool3: Znasz jakieś szczególy? :razz: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Szczegół znam jeden :p Ja będe tam ok 19tej bo musze do tesco wpaść na zakupy - psy nie mają jedzenia :cool1: :cool1: w między czasie ma dojechac Paula i do mnie zadzwonić :p :p :p więc ok 20tej pewnie się spotkamy - ale tego nikt nie wie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 ehh..wszystko w normie, czyli nikt nic nie wie do ostatniej chwili :evil_lol: :evil_lol: Ja chyba też będę musiała zajrzeć do tesco, w końcu nie będę siedziła o suchym pysku i pustym żołądeczku :diabloti: Quote
Paula Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Cola, ja do Ciebie zadzwonie przed wyjsciem; potem bede w metrze, pol godziny bez zasiegu :roll: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Cześć Cola jak tam w pracy? :razz::evil_lol: Quote
Cola Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cześć PIKA :cool3: Wszystko OK :p Spałam tylko 1h i jestem wyspana :cool3: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Cola']Cześć PIKA :cool3: Wszystko OK :p Spałam tylko 1h i jestem wyspana :cool3: czyli sms od TZta przypominający o której idziesz do pracy nie pomógł nia a nic? :evil_lol: Quote
Recommended Posts