malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cola WOW!!!! byłaś na wakacjach w siodle - moje marzenie, tylko nie umiem jeździć :placz: a gdzie byliście? Quote
PIKA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Witaj Cola :multi: Jutro, a własciwie dzisiaj :evil_lol: jest wolny dzień :cool3: Rozumiem, ze powstawiasz zdjatka :razz: Quote
panienkabubu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Cola']Tak skromnie :diabloti: jedno zdjęcie...ja i koń, który mnie nosił na grzbiecie prawie 400 km, Cynik :p o jaki slyyyyyyycny ten konik..... no nieeee....... zachcialo mi sie az jakiegos tereniku fajnego ..... no mamo :placz: :placz: :placz: ja kcem na konika!:placz: :placz: Cola, wiecej fot prosimy :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cola poprałas się już ................:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cześć Cola, cudne to zdjęcie - pięknego Konika i ślicznej Coli :loveu: prosimy o jeszcze :razz: Quote
Cola Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Cześć :) Alka hihi teraz apetyt powinien być jeszcze większy :diabloti: ;) eva wszytsko w swoim czasie :evil_lol: Ala byliśmy najlepiej dobraną i dopasowaną parą :cool3: mogłabym z tym konikiem jeździć całymi m-cami po górach :cool1: Jeszcze się nie poprałam :shake: dopiero połowa plecaka :evil_lol: malawaszka to szybciorem się uczyć i za rok...:cool3: To był rajd konno-wędrowny po Kotlinie Kłóodzkiej...ehhh szkoda, że tak krótko trwał :-( PIKA jak dla kogo wolny :shake: dla mnie nie :-( praca :placz: bubu za rok zapraszam do Kotliny :cool3: Daga dzięki :oops: jeszcze będzie :cool3: Vectra w domku na kompie :p Edit: Z nowości to Rudi stracił jajca...i chodzi jakoś tak dziwnym okrakiem Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cola napisał(a): Edit: Z nowości to Rudi stracił jajca...i chodzi jakoś tak dziwnym okrakiem :crazyeye: kto mu je odgryzł:hmmmm: witaj Cola:multi: Quote
Cola Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 :errrr: :errrr: a tak jakoś w lecznicy zostały jajeczka :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cola napisał(a)::errrr: :errrr: a tak jakoś w lecznicy zostały jajeczka :diabloti: trza bylo w słoik włożyc i postawic na półce na pamiatke:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cola jaka ty ładna:loveu:. Widze, że na koniku w westernowym siodle jechałaś ;) Quote
Cola Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 eva ojjjj...takich rzeczy nie chcę na pamiątkę :evil_lol: :evil_lol: a słoik to za duży pojemnik :evil_lol: luthien dziękuje :oops: Wszyscy jechaliśmy w takich siodełkach :cool3: ale za rok będą już inne, jeszcze wygodniejsze - kulbaki australijskie :cool3: nie mogę się doczekać :roll: edit: ściemniam, że pracuje.... :D Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cola ja to bym zostawila na pamiatke:evil_lol: a jak znosi strate swoich klejnotow Toffi?? Joker sie nie wysmiewa z niego ??:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ahh i teraz już jasne czemu ćwiczyłaś przed ywjazdem :razz: ciężko było??? byli ludzie nie umiejący jeździć czy sami starzy wyjadacze?:razz: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to na taki rajd musiałabym mieć kordełke pod doopskiem:p Quote
Maga100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ja naprawdę wszystko rozumiem, ale.... zdjecia!! :mad: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cola już nie mogę się doczekać :multi: :multi: A będą fotki jakieś jeszcze? :cool3: :cool3: I co tam u bezjajofca? ;) Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Cześć :) [quote name='evaxon']Cola ja to bym zostawila na pamiatke:evil_lol: a jak znosi strate swoich klejnotow Toffi?? Joker sie nie wysmiewa z niego ??:evil_lol: Nie Toffi a Rudi :evil_lol: kot a nie pies :evil_lol: Rudi kotek miał kastracje :diabloti: malawaszko Ten rajd w ciągu lata jest skierowany do młodzież 14-18 lat, ale zdarzają wyrośnięte 12 i przerośnięte stare baby :evil_lol: takie jak ja :evil_lol: :evil_lol: i trwa 10 dni...po sezonie letnim rajd jest skrócony do 8 dni :cool3: czyt. więcej godzin w siodle jeśli się telepiesz, mniej jeśli pracujesz pomocami hihi znowu będzie wielka niewiadoma :diabloti: . Ogólnie wszyscy umieli jeździć, ale kilka osób sobie do końca nie radziła z konikami, ale to zasługa słabej wiedzy. Naucz się utrzymywać równowagę w 3 chodach i panować nad koniem i nim powodować, i zawitaj w Lądku Zdroju w "Stajni Pod Dębami" na rajdzie :cool3: Ala ja też tak myślałam, ale się obyło bez poduszek i kołderek. Jednak przez pierwsze 4 godziny nie umiałam znaleźć sobie miejsca w siodle i kręciłam się jak bąk :evil_lol: Jednak dosiad w siodle klasycznym a westowym duuużo się różni :roll: ale udało się zmodyfikować styl i mogłam dalej jechać po 8-10 godzin :cool3: Maga to świetnie, że mnie rozumiesz :diabloti: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='panienkabubu']Cola już nie mogę się doczekać :multi: :multi: A będą fotki jakieś jeszcze? :cool3: :cool3: I co tam u bezjajofca? ;) Fotki będą jeszcze, mało ich jest, ale jakieś są :roll: Przez większość rajdu padał deszcz i nici z focenia :placz: Bezjajofiec ma się już świetnie, znowu zaczyna biegać i szaleć po mieszkaniu :mad: ale dobrze, że nie sika po kątach :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :pno dobra teoretycznie już wiem ze sienie nadaję ;)ale praktycznie to bym foty pooglądała ;) Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 ojejku..już idę nurkować w folderach ze zdjęciami :roll: ..i weź tu człeku nadgoń zaległości :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Cola']ojejku..już idę nurkować w folderach ze zdjęciami :roll: ..i weź tu człeku nadgoń zaległości :evil_lol::pno przecież nie poganiam:razz: Quote
e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cola napisał(a): Nie Toffi a Rudi :evil_lol: kot a nie pies :evil_lol: Rudi kotek miał kastracje :diabloti: ale gapa ze mnie:evil_lol: a co tam Toffi tez rudawy :evil_lol: :eviltong: no to racja jojka kota jakies takie male nie do sloiczka:lol: dziendoberek :cool3: Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Zaczynamy od Muzeum Ziemi Kłodzkiej :cool3: Jaskinia ametystowa :p ..resztą minerałów i skamieniałosci nie będę was męczyć :evil_lol: Były też takie potworki :p Quote
Cola Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Białe, zachmurzone i płaczące niebo :angryy: nad nami i górami :mad: ..i lekkie rozchmurzenie :cool3: ależ ta gryka pięknie pachniała :loveu: ..i "mój" konik :p Quote
Recommended Posts