Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']Tak skromnie :diabloti: jedno zdjęcie...ja i koń, który mnie nosił na grzbiecie prawie 400 km, Cynik :p

o jaki slyyyyyyycny ten konik..... no nieeee....... zachcialo mi sie az jakiegos tereniku fajnego ..... no mamo :placz: :placz: :placz: ja kcem na konika!:placz: :placz:

Cola, wiecej fot prosimy :cool3: :cool3:

Posted

Cześć :)

Alka hihi teraz apetyt powinien być jeszcze większy :diabloti: ;)

eva wszytsko w swoim czasie :evil_lol:

Ala byliśmy najlepiej dobraną i dopasowaną parą :cool3: mogłabym z tym konikiem jeździć całymi m-cami po górach :cool1: Jeszcze się nie poprałam :shake: dopiero połowa plecaka :evil_lol:

malawaszka to szybciorem się uczyć i za rok...:cool3: To był rajd konno-wędrowny po Kotlinie Kłóodzkiej...ehhh szkoda, że tak krótko trwał :-(

PIKA jak dla kogo wolny :shake: dla mnie nie :-( praca :placz:

bubu za rok zapraszam do Kotliny :cool3:

Daga dzięki :oops: jeszcze będzie :cool3:

Vectra w domku na kompie :p

Edit: Z nowości to Rudi stracił jajca...i chodzi jakoś tak dziwnym okrakiem

Posted

Cola napisał(a):
:errrr: :errrr: a tak jakoś w lecznicy zostały jajeczka :diabloti:

trza bylo w słoik włożyc i postawic na półce na pamiatke:evil_lol:

Posted

eva ojjjj...takich rzeczy nie chcę na pamiątkę :evil_lol: :evil_lol: a słoik to za duży pojemnik :evil_lol:

luthien dziękuje :oops: Wszyscy jechaliśmy w takich siodełkach :cool3: ale za rok będą już inne, jeszcze wygodniejsze - kulbaki australijskie :cool3: nie mogę się doczekać :roll:

edit: ściemniam, że pracuje.... :D

Posted

Cześć :)

[quote name='evaxon']Cola ja to bym zostawila na pamiatke:evil_lol:
a jak znosi strate swoich klejnotow Toffi?? Joker sie nie wysmiewa z niego ??:evil_lol:

Nie Toffi a Rudi :evil_lol: kot a nie pies :evil_lol: Rudi kotek miał kastracje :diabloti:

malawaszko Ten rajd w ciągu lata jest skierowany do młodzież 14-18 lat, ale zdarzają wyrośnięte 12 i przerośnięte stare baby :evil_lol: takie jak ja :evil_lol: :evil_lol: i trwa 10 dni...po sezonie letnim rajd jest skrócony do 8 dni :cool3: czyt. więcej godzin w siodle jeśli się telepiesz, mniej jeśli pracujesz pomocami hihi znowu będzie wielka niewiadoma :diabloti: . Ogólnie wszyscy umieli jeździć, ale kilka osób sobie do końca nie radziła z konikami, ale to zasługa słabej wiedzy. Naucz się utrzymywać równowagę w 3 chodach i panować nad koniem i nim powodować, i zawitaj w Lądku Zdroju w "Stajni Pod Dębami" na rajdzie :cool3:

Ala ja też tak myślałam, ale się obyło bez poduszek i kołderek. Jednak przez pierwsze 4 godziny nie umiałam znaleźć sobie miejsca w siodle i kręciłam się jak bąk :evil_lol: Jednak dosiad w siodle klasycznym a westowym duuużo się różni :roll: ale udało się zmodyfikować styl i mogłam dalej jechać po 8-10 godzin :cool3:

Maga to świetnie, że mnie rozumiesz :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Cola
już nie mogę się doczekać :multi: :multi:

A będą fotki jakieś jeszcze? :cool3: :cool3:

I co tam u bezjajofca? ;)

Fotki będą jeszcze, mało ich jest, ale jakieś są :roll: Przez większość rajdu padał deszcz i nici z focenia :placz:

Bezjajofiec ma się już świetnie, znowu zaczyna biegać i szaleć po mieszkaniu :mad: ale dobrze, że nie sika po kątach :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']ojejku..już idę nurkować w folderach ze zdjęciami :roll:
..i weź tu człeku nadgoń zaległości :evil_lol::pno przecież nie poganiam:razz:

Posted

Cola napisał(a):

Nie Toffi a Rudi :evil_lol: kot a nie pies :evil_lol: Rudi kotek miał kastracje :diabloti:

ale gapa ze mnie:evil_lol: a co tam Toffi tez rudawy :evil_lol: :eviltong:
no to racja jojka kota jakies takie male nie do sloiczka:lol:

dziendoberek :cool3:

Posted

Zaczynamy od Muzeum Ziemi Kłodzkiej :cool3:

Jaskinia ametystowa :p

..resztą minerałów i skamieniałosci nie będę was męczyć :evil_lol: Były też takie potworki :p

Posted

Białe, zachmurzone i płaczące niebo :angryy: nad nami i górami :mad:

..i lekkie rozchmurzenie :cool3: ależ ta gryka pięknie pachniała :loveu:

..i "mój" konik :p