Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha Cola jest, ale w lodówce :eviltong: i ciężko ściemnia, że pracuje :evil_lol: :evil_lol:

Zdjęć na razie nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić :placz: :placz: i baaaardzo nad tym ubolewam :shake: :placz: Ja chcę już przyssać się do mojego Bobo:cool3: ...już niedługo, już niedługo :p :multi:

Wszystkie futra mają się dobrze, tylko ten upał wykańcza wszystkich, a mnie szczególnie (tak Alu roztopiłam się :evil_lol: )

nathaniel tak, to rosyjska dama :cool3: i na dniach pojedzie do swojego domku :-(

PIKA baaardzo mi przykro, że się nie zmęczyłaś w mojej galerii :evil_lol:

Tak z innej beczki....tam gdzie jade na urlop zaczyna brakować wody :angryy: i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać. Mam nadzieje, że wszytsko będzie OK :cool1:

Posted

Cola napisał(a):

Tak z innej beczki....tam gdzie jade na urlop zaczyna brakować wody :angryy: i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać. Mam nadzieje, że wszytsko będzie OK :cool1:
:razz:to może jednak nie jedź bo co to za urlop bez wody:cool3:
A tak wogóle to dzień dobry:p

Posted

Cola napisał(a):

to proponuje wziąć ze soba z Warszawy kilka baniakow wielolitrowych, żebyście mieli co pic :evil_lol:

Posted

Melduję się :p już wróciłam...:cool3: Było zajefajnie, a teraz jest mi baaardzo smutno, bo musiałam wyjechać z tego przepięknego zakątka :-( ...ale jesienią znowu tam zawitam :multi:
Deszcze były :mad: lało wręcz non stop, ale i tak było SUPER, humorki wszystkim dopisywały :p Ostatni dzień zapowiadał się pogodnie i ciepło, ale tradycji stało się zadość i wróciliśmy w deszczu :evil_lol:
Zdjątka zaraz będą się zgrywać :cool3: ale nie jest ich dużo, bo deszczowa pogoda nie zachęca do wyciągania sprzętu z sakwy :shake:
Teraz lecę cosik przekąsić :cool3:

Posted

Witojcie :p
Zdjęcia są na kompie w domciu, a ja siedzę od rana w pracy i zejdzie mi się do wieczora. Trochę cierpliwości, najpierw to muszę wypakować plecak prosto do pralki :evil_lol: , żeby mi w chałupie nie śmierdziało ogniskiem i konikami :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Tak skromnie :diabloti: jedno zdjęcie...ja i koń, który mnie nosił na grzbiecie prawie 400 km, Cynik :p

:loveu::loveu::loveu:Cola ...prześlicznie razem wyglądacie;)