Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 cześć gaduły :p Cola czy ty sie na jakiegoś spływa wybierasz :razz: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Mnie nie ma mniej więcej 12h w domu :roll: ...a jak były te upały, to na nic nie miałam ochoty (nawet jeść mi się nie chciało i zasuwałam np. cały dzień na jogurcie :diabloti: ). Teraz mamy jeszcze w miarę chłodno :cool3: i pewnie w nocy was pomęcze :evil_lol: :evil_lol: gadaniem :cool3: To nie jest spływ :p ale....zgaduj zgadula ;) :lol: Quote
Patka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mnie nie ma mniej więcej 12h w domu :roll: ...a jak były te upały, to na nic nie miałam ochoty (nawet jeść mi się nie chciało i zasuwałam np. cały dzień na jogurcie :diabloti: ). noładne rzeczy niegrzeczna dziewczynka :mad: ;) w te upały też wolałam siedzieć w chlodku w pracy, ale nie aż tyle godzin ... Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 W pracy jest fajnie :cool3: siedzi się w chłodku, przy wiatraczku...zawsze coś się dzieje :evil_lol: Nafajniejsze jest to, że nie ma odgraniczenia kierownik - pracownik :p i że trafili się mi fajni ludzie :cool3: Patka ale teraz nadrabiam jedzeniem :evil_lol: i zaraz nadrobie utraconą wagę :angryy: a było tak fajnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Chuda ty sie nie wypowiadaj bo przyjdzie Hania R i ci powie jaka jestes gruba mnie co rusz to wypomina :evil_lol: ja w te wakacje nie schudałam po zimce jak co roku co sie z tym ciałem dzieje ... :evil_lol: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Co się dzieje? :evil_lol: Ciało zaobrączkowane i się nie chce chudnąć :evil_lol: :evil_lol: Ot i cała hystoryja :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 w pewnym wieku kobiety juz nie chudną :evil_lol: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 :evil_lol: :evil_lol: tiaaa..tylko są chude albo grube? :evil_lol: Quote
Patka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ale to prawda metabolizm mi się zmienia :cool1: no coz najlepsza dieta mniej żryj - ale u mnie bardzooo trudna bo zaraz mam słabe wyniki i pani dr :mad: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 :evil_lol: MŻ jest dobra, ale na krótką mete :p Pamiętacie niebieską Kicie? :cool3: Przyjechała do nas na tygodniowy urlop :cool3: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Maga100']w pewnym wieku kobiety juz nie chudną :evil_lol: :cool3:z tym muszę się niestety zgodzić :placz::placz::placz:mogę nie jeść przez tydzień i nic , :pkicia fajna ;) Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:z tym muszę się niestety zgodzić :placz::placz::placz:mogę nie jeść przez tydzień i nic , :pkicia fajna ;) dziewczyny nie dolujcie mnie ja ni ejestem az taka .. yy .. no wiekowa a tez nie chudne :placz: :placz: :placz: :evil_lol: kicia ma sliczne łoczka:razz: jak prawie kazdy kotecek :loveu: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 ..i moje oszołomy :p one pewnie będą się bardziej podobać :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cola']..i moje oszołomy :p one pewnie będą się bardziej podobać :evil_lol: :razz:zgubiły frisbee Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Cola']..i moje oszołomy :p one pewnie będą się bardziej podobać :evil_lol: Cola, wstawiłaś tyle zdjeć, że nie mam czasu ich obejrzeć :diabloti: Quote
Paula Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maga100']Cola, wstawiłaś tyle zdjeć, że nie mam czasu ich obejrzeć :diabloti: Hehehehe :evil_lol: Dobranoc :sleep2: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A mi się chce spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: MŻ jest dobra, ale na krótką mete :p Pamiętacie niebieską Kicie? :cool3: Przyjechała do nas na tygodniowy urlop :cool3: Ale ona piekna i ten pyszczek extra :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Cola']..i moje oszołomy :p one pewnie będą się bardziej podobać :evil_lol: Czy tu była jakaś poważniejsza rozmowa? :diabloti: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maga100']Cola, wstawiłaś tyle zdjeć, że nie mam czasu ich obejrzeć :diabloti: heheh święte słowa Cola ale nawstawiałas zdjęć juz nie mam siły ich oglądać :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='jo-jo']Czy tu była jakaś poważniejsza rozmowa? :diabloti: Narada wojenna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='dbsst']heheh święte słowa Cola ale nawstawiałas zdjęć juz nie mam siły ich oglądać :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:' tez sie umeczyłam ze łooo :eviltong: cola to jest pienkneee:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts