Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 hihihihi...ale się rozszalałam :lol: fotki nadgonione (pudła wam daruje :evil_lol: ) mam nadzieje, że dacie rade je zobaczyć :p i może w końcu się zmobilizuje, aby coś nowego przygotować :roll: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 cudowności:loveu: a czy ja tego pana skądś nie znam :razz: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dzięki dziewczyny :) Ala ale niby skąd możesz znać tego pana? ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Dzięki dziewczyny :) Ala ale niby skąd możesz znać tego pana? ;) :evil_lol::razz:chorerka no nie wiem :hmmmm: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:chorerka no nie wiem :hmmmm: a Ty jesteś pewna, że nie pomyliłaś go z Masajem? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):a Ty jesteś pewna, że nie pomyliłaś go z Masajem? :evil_lol::razz:a co ....pomyliłam :cool3: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 ..no dobra..to Masaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola i właśnie tego mi brakowało :lol: ZDJĘĆ TWOICH :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):..no dobra..to Masaj :evil_lol: :evil_lol::cool3:fff ulżyło mi ....a już myślałam ,że od jutra Bilobil:razz: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Maga miło czytać, że komuś brakowało moich fotek :p Ala jeszcze nie jest z Tobą tak źle :cool3: Quote
Poświata Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a): A ja znam obie panie z fotek :eviltong: , tylko na pierwszej nijak mi się pies nie zgadza :hmmmm:, zupełnie nie jak Monia :niewiem:. Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Poświata napisał(a):A ja znam obie panie z fotek :eviltong: , tylko na pierwszej nijak mi się pies nie zgadza :hmmmm:, zupełnie nie jak Monia :niewiem:. ..bo pies pożyczony :evil_lol: od Sajko :p Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 oooo nareszcie jest coca COLA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: foty super :loveu: :loveu: kobieto zostaw te robote bo ci cały cenny wolny czas zajmuje :razz: :razz: i zaniedbujesz galerie :mad: :mad: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):kobieto zostaw te robote bo ci cały cenny wolny czas zajmuje :razz: :razz: i zaniedbujesz galerie :mad: :mad: Musze załapać rytm praca - dgm i niech się skończą te upały :mad: ...dom pal licho :evil_lol: niech choopy się nim zajmują :diabloti: ...i wszystko będzie OK :cool3: Znowu zapcham galerię :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Musze załapać rytm praca - dgm i niech się skończą te upały :mad: ...dom pal licho :evil_lol: niech choopy się nim zajmują :diabloti: ...i wszystko będzie OK :cool3: Znowu zapcham galerię :evil_lol: zapychaj , zapychaj bo uwielbiam patrzyć na foty Twojego autorstwa :cool3: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):zapychaj , zapychaj bo uwielbiam patrzyć na foty Twojego autorstwa :cool3: AMEN!!!:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a):Musze załapać rytm praca - dgm i niech się skończą te upały :mad: ...dom pal licho :evil_lol: niech choopy się nim zajmują :diabloti: ... dokładnie tak! :klacz: u mnie też choopy sie zajmują :grins: sprzątają, kupują i gotują :cool1: Ale nie mają wyboru, skoro wracają z pracy o 17.00, a ja po nocy :p Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 haha..u mnie to robi zakupy choop, który wraca do domu po 14, albo drugi przed 14 :evil_lol: :evil_lol: ...a ja? :roll: albo cały dzionek w pracy, albo noc :evil_lol: :evil_lol: W domku to ja śpie i jem :p Dobra zaczne coś zapychać :roll: Mam kilka fotek zaległych, robionych w końcowej fazie zachodu słońca, więc ciemno było i fotki są rozmazane...ale nie mogłam się oprzeć i wam nie pokazać jakie dziwne czasami robią loty :evil_lol: Najpierw normalne :diabloti: Quote
Recommended Posts