Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi moje biała kości to chyba przez skórę przeswitują bo nogi też mam siakieś białe:razz: ja też się tak opalam i opalam i ciągle jestem blada :placz: :placz: słońce mnie nie lubi czy jak :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Za pierwszy ognik i za piękne fotki:knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cola! Słońce już zaszło! Wracaj, juz się bardziej nie opalisz :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a):gdzie się podziewca Coca - Cola :shake::cool3:u mnie była w zamrazarce ale to chyba nie TA Cola :razz: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:u mnie była w zamrazarce ale to chyba nie TA Cola :razz: hehehehehehehe to nie ta Coca - Cola ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a):hehehehehehehe to nie ta Coca - Cola ;):pto już wiem napewno opaliła kosci i leży na balkonie:razz: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pto już wiem napewno opaliła kosci i leży na balkonie:razz: zamiast robić FOTY :-o :shake: Quote
Cola Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 :evil_lol: Cola dzisiaj od rana ciężko pracowała :cool3: i dopiero na chawire spadła :evil_lol: a Bobo czeka cierpliwie na mnie :roll: a ja na wolne chwile :shake: :placz: Opalać się opalam w każdej wolnej chwili :p i dbsst znowu będzie chciała mi zakazać chodzenia w białych koszulkach :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 białych koszulkach mój maż ma tak samo - ale juz sie pogodziłam cudnie wygląda w bieli i błękicie ma bardzo dużałatwosc opalania i piękną karnacje jak TY :cool3: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a ja już się pogodziłam, czy w białym czy w czarnym wyglądam tak samo blado :angryy: :placz: Ja się prawie w ogóle nie opalam :placz: I wyskakuje mi uczulenie na słońce jak się nie ofiltruję :placz: Cola, w niedziele się nie pracuje! Tak nakazuje LPR! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a): Cola, w niedziele się nie pracuje! Tak nakazuje LPR! :diabloti: O, wspomniano tu ( choć tylko pośrednio ) o moim UKOCHANYM pośle ! Wierzejskim ! Quote
Cola Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Patka wiem o czym piszesz :lol: Maga no, niestety...niektóre placówki są czynne 24h i ktoś musi pracować Współczuje z tym uczuleniem :shake: Quote
Patka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja sobie prace odpuściłam dziś brzusio mnie do tego upalu boli ... fajnie ze ją mam, bo mój drugi ukochany Gietrych chce podręcziki takie same dla wszystkich przez sto lat :evil_lol: więc nie mialabym czego składac ... :diabloti: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hello hmmm a gdzież sie nasza Cola od tylu dni podziewa? stęskniłam się :p zdjecia wspaniałe :loveu: ale to normalka... jak u Debe :evil_lol: Quote
anetta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola, a jednak ja dostalas :) Super :multi: I jak Ci sie pracuje? Szkoda ze tyle czasu Ci ta praca zajmuje, nie masz kiedy na dogo wejsc :evil_lol: Przeslesz mi zdjecia z Bialego? Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Witajcie :multi: po długiej przerwie :shake: ..ale co zrobić, praca mnie całkowicie wessała :placz: :evil_lol: :evil_lol: i nie mam na nic siły ani czasu :placz: anetta Zdziwię Cię, bo mam zupełnie inną pracę, niż o której rozmawiałyśmy :cool3: Wejść to czasami mam czas, ale nie mam siły pisać :roll: Jak będę miała czas i siły to wyślę :p Gosiu w pracy się zapodziała :roll: Dzisiaj TZ patrzył na mnie jak na przygłupa :evil_lol: :evil_lol: Wróciłam do domku i tak dla ochłody wsadziłam psy do wanny :cool3: i zaczełam bawić się z nimi :p Łazienka była caaaałłłłaaaa mokra, i wszyscy i wszystko dookoła też :evil_lol: ...mało tego hihihihihi ja piałam przy tej zabawie jak głupia :evil_lol: :evil_lol: a TZ tylko zajrzałam, popatrzył i stwierdził, że trzeba kamere skombinować następnym razem :cool1: bo takiego czegoś to nie widziała i nie słyszał :evil_lol: Grunt to mieć dobry humor po ciężkim dniu pracy :razz: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Te upały chyba przegrzewają moje przewody :diabloti: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Lecimy z dalszą częścią zdjęć piknikowych :cool3: Quote
e.v.a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Witaj Cola:cool3: Cola napisał(a): :loveu: cuudenko:loveu: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 ...a teraz sobotnie (24.06) talerki :cool3: Quote
Recommended Posts