Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi moje biała kości to chyba przez skórę przeswitują bo nogi też mam siakieś białe:razz:

ja też się tak opalam i opalam i ciągle jestem blada :placz: :placz:
słońce mnie nie lubi czy jak :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: Cola dzisiaj od rana ciężko pracowała :cool3: i dopiero na chawire spadła :evil_lol: a Bobo czeka cierpliwie na mnie :roll: a ja na wolne chwile :shake: :placz:

Opalać się opalam w każdej wolnej chwili :p i dbsst znowu będzie chciała mi zakazać chodzenia w białych koszulkach :evil_lol: :evil_lol:

Posted

białych koszulkach
mój maż ma tak samo - ale juz sie pogodziłam cudnie wygląda w bieli i błękicie ma bardzo dużałatwosc opalania i piękną karnacje jak TY :cool3:

Posted

a ja już się pogodziłam, czy w białym czy w czarnym wyglądam tak samo blado :angryy: :placz: Ja się prawie w ogóle nie opalam :placz: I wyskakuje mi uczulenie na słońce jak się nie ofiltruję :placz:

Cola, w niedziele się nie pracuje! Tak nakazuje LPR! :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):

Cola, w niedziele się nie pracuje! Tak nakazuje LPR! :diabloti:

O, wspomniano tu ( choć tylko pośrednio ) o moim UKOCHANYM pośle ! Wierzejskim !

Posted

Patka wiem o czym piszesz :lol:

Maga no, niestety...niektóre placówki są czynne 24h i ktoś musi pracować
Współczuje z tym uczuleniem :shake:

Posted

ja sobie prace odpuściłam dziś brzusio mnie do tego upalu boli ...
fajnie ze ją mam, bo mój drugi ukochany Gietrych chce podręcziki takie same dla wszystkich przez sto lat :evil_lol: więc nie mialabym czego składac ... :diabloti:

Posted

Cola, a jednak ja dostalas :) Super :multi:
I jak Ci sie pracuje?
Szkoda ze tyle czasu Ci ta praca zajmuje, nie masz kiedy na dogo wejsc :evil_lol:

Przeslesz mi zdjecia z Bialego?

Posted

Witajcie :multi: po długiej przerwie :shake: ..ale co zrobić, praca mnie całkowicie wessała :placz: :evil_lol: :evil_lol: i nie mam na nic siły ani czasu :placz:

anetta Zdziwię Cię, bo mam zupełnie inną pracę, niż o której rozmawiałyśmy :cool3: Wejść to czasami mam czas, ale nie mam siły pisać :roll: Jak będę miała czas i siły to wyślę :p

Gosiu w pracy się zapodziała :roll:

Dzisiaj TZ patrzył na mnie jak na przygłupa :evil_lol: :evil_lol: Wróciłam do domku i tak dla ochłody wsadziłam psy do wanny :cool3: i zaczełam bawić się z nimi :p Łazienka była caaaałłłłaaaa mokra, i wszyscy i wszystko dookoła też :evil_lol: ...mało tego hihihihihi ja piałam przy tej zabawie jak głupia :evil_lol: :evil_lol: a TZ tylko zajrzałam, popatrzył i stwierdził, że trzeba kamere skombinować następnym razem :cool1: bo takiego czegoś to nie widziała i nie słyszał :evil_lol: Grunt to mieć dobry humor po ciężkim dniu pracy :razz: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Te upały chyba przegrzewają moje przewody :diabloti: