Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Cola, a co Ty tu robisz? :lol::lol:

A ja zapomnialam ze nie masz gg w Bialym a meila wyslalam Ci na gg :lol::megagrin:
neta.hard@wp.pl

Nathaniel, to jest Saga z Bydgoszczy :cool3:

Eee, ale też gończy?
Ja jednego gończego znam (wirtualnie wprawdzie, ale znam) to mi sie wszystkie goncze z Uną kojarzyć będą.

Posted

Dzień dobry wieczór wszystkim :p

Dopiero wróciłam z pracy...a jutro z samego rańca znowu :shake: ludki poszły na urlopy, a reszta zapierdziela :mad: ...ale teraz tylko do sierpnia i urlopik :cool3:

evaxon dramatyzujesz :evil_lol: dacie rade :p

paula to jest rodka zawana Kenią...rodki jeszcze będą jutro wieczorkiem :p

T J mają się świetnie, właśnie wróciły ze spacerku i leżą z wywalonymi ozorkami :evil_lol: ja też :razz: :evil_lol:

nathaniel jak widze anetta udzieliła odp za mnie :cool3:

Vectra jak zrobię coś nowego to wstawię (może środa? :roll: )

anetta :lol: ale się porobiło....fotki wyślę w wolnej chwili:p Co ja tutaj robię? :mad: cóż to za pytanie ;) musiałam wcześniej wrócić do Wawki i do pracy :-(

luthien Ozzulek fajnie pozował :lol:

Ala dziękuję...mnie też cieszą, że takie biegają...i będzie takich morderców jeszcze kilka :cool3: Może swoje futra zapiszę? :roll:

Maga wstawiła, bo nie każdy widział (jak widać :evil_lol: ) i znikła do pracy :-( ...a że Ty już widziałaś - zobaczysz po raz drugi :eviltong: Może coś nowego ujrzysz co umkneło Twojej uwadze :cool3:

Posted

Cola napisał(a):

Maga wstawiła, bo nie każdy widział (jak widać :evil_lol: ) i znikła do pracy :-( ...a że Ty już widziałaś - zobaczysz po raz drugi :eviltong: Może coś nowego ujrzysz co umkneło Twojej uwadze :cool3:

mózg mi się ugotował, wiec umarł :evil_lol:

ja też zastępuję ludków w pracy :angryy:

a wiesz, że zrobiłam postępy z Olimpkiem? :cool3:

Posted

Maga ah te urlopy, żeby to były nasze urlopy :roll: a nie innych :evil_lol: ale się pocieszam, że już niedługo, już niedługo...aby do 2.08 i srrrruuuuu :evil_lol: :evil_lol:

Widziałam Twoje postępy :cool3: no no niedługo przerośniesz swojego mistrza, czyli dbsst :evil_lol:

Posted

KaRa niedługo będą fotki, ale najpierw muszę coś ucykać :roll: Na razie wrzucę inne pieski :p

Daga dziękować :oops:

Posted

Chyba nie dam rady dłużej siedzieć :shake: a rano muszę wstać skoro świt :mad:

:multi: mam pierwszy ognik :evil_lol: :evil_lol: :drink1: :drink1:

Posted

Cola napisał(a):
Maga ah te urlopy, żeby to były nasze urlopy :roll: a nie innych :evil_lol: ale się pocieszam, że już niedługo, już niedługo...aby do 2.08 i srrrruuuuu :evil_lol: :evil_lol:

Widziałam Twoje postępy :cool3: no no niedługo przerośniesz swojego mistrza, czyli dbsst :evil_lol:

mój urlop 22 lipca. Nie wiem czy dożyję :shake:

Nie no, mistrza nie przerosnę :evil_lol: a w ogóle gdzie sie podziewa nasz mistrz?

Posted

Witam z samego rana :lol: :p
Słoneczko jest, ptaki kraczą i ćwirkają :evil_lol: ja chyba dzisiaj też oćwirkne :evil_lol: :evil_lol:
Maga dasz rade, co masz nie dożyć :razz: Mistrzunio pojechała gdzieś tam (mówiła, ale nie pamiętam teraz :roll: ) ale chyba na dniach wróci..

Posted

:evil_lol: :evil_lol: Ja wstaje skoro świt :cool3: bo teraz czasami będę miała na 7 rano do roboty :placz:

Teraz idę jeść i na balkon pogrzać swoje białe kości :D

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: Ja wstaje skoro świt :cool3: bo teraz czasami będę miała na 7 rano do roboty :placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi moje biała kości to chyba przez skórę przeswitują bo nogi też mam siakieś białe:razz:

Posted

Cola napisał(a):

ja jak bym wyszla na swoj balkon teraz to po 15 min by mnie musieli wyniesc ...udar murowany:razz: