Vectra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 cześć Cola :multi: :multi: :multi: fotki dawaj fotki swoich maleństw :razz: Quote
anetta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cola, a co Ty tu robisz? :lol::lol: A ja zapomnialam ze nie masz gg w Bialym a meila wyslalam Ci na gg :lol::megagrin: neta.hard@wp.pl Nathaniel, to jest Saga z Bydgoszczy :cool3: Quote
nathaniel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 anetta napisał(a):Cola, a co Ty tu robisz? :lol::lol: A ja zapomnialam ze nie masz gg w Bialym a meila wyslalam Ci na gg :lol::megagrin: neta.hard@wp.pl Nathaniel, to jest Saga z Bydgoszczy :cool3: Eee, ale też gończy? Ja jednego gończego znam (wirtualnie wprawdzie, ale znam) to mi sie wszystkie goncze z Uną kojarzyć będą. Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wszystkie foty i psiaki na nich cudne ale mnie najbardziej cieszą tam takie 2 bullowate : bullek i aścik:p Quote
Maga100 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no tak, wstawiła jakieś zdjęcia, które i tak już wcześniej zdążyłam obejrzeć gdzie indziej i zniknęła :shake: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Dzień dobry wieczór wszystkim :p Dopiero wróciłam z pracy...a jutro z samego rańca znowu :shake: ludki poszły na urlopy, a reszta zapierdziela :mad: ...ale teraz tylko do sierpnia i urlopik :cool3: evaxon dramatyzujesz :evil_lol: dacie rade :p paula to jest rodka zawana Kenią...rodki jeszcze będą jutro wieczorkiem :p T J mają się świetnie, właśnie wróciły ze spacerku i leżą z wywalonymi ozorkami :evil_lol: ja też :razz: :evil_lol: nathaniel jak widze anetta udzieliła odp za mnie :cool3: Vectra jak zrobię coś nowego to wstawię (może środa? :roll: ) anetta :lol: ale się porobiło....fotki wyślę w wolnej chwili:p Co ja tutaj robię? :mad: cóż to za pytanie ;) musiałam wcześniej wrócić do Wawki i do pracy :-( luthien Ozzulek fajnie pozował :lol: Ala dziękuję...mnie też cieszą, że takie biegają...i będzie takich morderców jeszcze kilka :cool3: Może swoje futra zapiszę? :roll: Maga wstawiła, bo nie każdy widział (jak widać :evil_lol: ) i znikła do pracy :-( ...a że Ty już widziałaś - zobaczysz po raz drugi :eviltong: Może coś nowego ujrzysz co umkneło Twojej uwadze :cool3: Quote
Maga100 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cola napisał(a): Maga wstawiła, bo nie każdy widział (jak widać :evil_lol: ) i znikła do pracy :-( ...a że Ty już widziałaś - zobaczysz po raz drugi :eviltong: Może coś nowego ujrzysz co umkneło Twojej uwadze :cool3: mózg mi się ugotował, wiec umarł :evil_lol: ja też zastępuję ludków w pracy :angryy: a wiesz, że zrobiłam postępy z Olimpkiem? :cool3: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Maga ah te urlopy, żeby to były nasze urlopy :roll: a nie innych :evil_lol: ale się pocieszam, że już niedługo, już niedługo...aby do 2.08 i srrrruuuuu :evil_lol: :evil_lol: Widziałam Twoje postępy :cool3: no no niedługo przerośniesz swojego mistrza, czyli dbsst :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cola dałabyś zdjecia Twoich przystojniakow:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ojej - cudne fotki :loveu: bez wyjątku :loveu: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 KaRa niedługo będą fotki, ale najpierw muszę coś ucykać :roll: Na razie wrzucę inne pieski :p Daga dziękować :oops: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Chyba nie dam rady dłużej siedzieć :shake: a rano muszę wstać skoro świt :mad: :multi: mam pierwszy ognik :evil_lol: :evil_lol: :drink1: :drink1: Quote
e.v.a Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [CENTER]ojaa no to pijemy za ognika:evil_lol: :drinka: :drinka: :drinka: [/CENTER] Quote
Maga100 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cola napisał(a):Maga ah te urlopy, żeby to były nasze urlopy :roll: a nie innych :evil_lol: ale się pocieszam, że już niedługo, już niedługo...aby do 2.08 i srrrruuuuu :evil_lol: :evil_lol: Widziałam Twoje postępy :cool3: no no niedługo przerośniesz swojego mistrza, czyli dbsst :evil_lol: mój urlop 22 lipca. Nie wiem czy dożyję :shake: Nie no, mistrza nie przerosnę :evil_lol: a w ogóle gdzie sie podziewa nasz mistrz? Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ;)za 1szy ognik:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Cola Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Witam z samego rana :lol: :p Słoneczko jest, ptaki kraczą i ćwirkają :evil_lol: ja chyba dzisiaj też oćwirkne :evil_lol: :evil_lol: Maga dasz rade, co masz nie dożyć :razz: Mistrzunio pojechała gdzieś tam (mówiła, ale nie pamiętam teraz :roll: ) ale chyba na dniach wróci.. Quote
sylwiaskalska Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No tak wchodze a tu ciagle piekne zdjęcia- oj byś mogła specjalnie jedno zrobić źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A te zdjęcie zajefane i odjazdowe :) Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cola napisał(a):Witam z samego rana :lol: :p o mamo, o której ty wstajesz? :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :oops:a ja wstałam 20 minut temu a miałam wstać o 7.00:razz: Quote
e.v.a Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ło boże hehe wy to spac dzieczyny niemozecie??:evil_lol: :lol: Quote
Cola Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Ja wstaje skoro świt :cool3: bo teraz czasami będę miała na 7 rano do roboty :placz: Teraz idę jeść i na balkon pogrzać swoje białe kości :D Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Ja wstaje skoro świt :cool3: bo teraz czasami będę miała na 7 rano do roboty :placz: Teraz idę jeść i na balkon pogrzać swoje białe kości :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi moje biała kości to chyba przez skórę przeswitują bo nogi też mam siakieś białe:razz: Quote
e.v.a Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Ja wstaje skoro świt :cool3: bo teraz czasami będę miała na 7 rano do roboty :placz: Teraz idę jeść i na balkon pogrzać swoje białe kości :D ja jak bym wyszla na swoj balkon teraz to po 15 min by mnie musieli wyniesc ...udar murowany:razz: Quote
Recommended Posts