Cola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 :evil_lol: :evil_lol: wyżej jest link :p ale dobra jeszcze raz :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showth...=26135&page=40 Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cola bardzo ciekawy link :evil_lol: szczególnie, ze niektorzy nie maja 40-stej strony :evil_lol: Ale zdjęcia kosa :multi: Quote
Cola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 :roll: ale gapa ze mnie :evil_lol: :evil_lol: ale czegóż można się spodziewać po nieprzespanej nocy :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cola zjdjątak jak zwykle przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Cieszę się, że fotki się podobają :multi: i dziękuje za miłe słowa :) anetta coś Ci wyszło - przypomnij mi meila to je prześle :cool3: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 CUDNE fotki Cola :multi: :loveu: a ta mnie ubawiła do łez :evil_lol: psiul wisi na sznureczkach u osoby w czerwonej koszulce :lol: Quote
Cola Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Wróciłam wczoraj na stare śmieci i do was :multi: ....i za chwil kilka do roboty :placz: :placz: Relaksowanie się już skończyło :-( i teraz aby do sierpnia... :cool3: Super, że fotki się podobają :multi: Później pewnie je przekopiuję tutaj :razz: ...a teraz kawusia i może jakieś śniadanko :p edit: rany już się boję co to będzie jak zaczne nadrabiać zaległości w waszych galeriach....pewnie obejrze same obrazki :) Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 o jesteś oczywiście, że musisz wszystko ponadrabiać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cola looz PIKA wyjechała to i mniej do nadrabiania :lol: ;) Quote
Paula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Czesc Cola :multi: A ja myslalam, ze Ty na dwa tygodnie wyjechalas :-o A ty jestes :multi: i fotki beda :multi: :evil_lol: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Witajcie :multi: Wczoraj padłam jak mucha i nie miałam na nic siły :shake: Coś czarno widze te nadrabianie :evil_lol: Zdjęcia hmmm będą jakieś nowe dopiero najwcześniej w środę (jeśli dobrze pamiętam grafik :lol: ) a jak na razie będę zmuszona do szperania w archiwum :p Rozbójniki wszystkie 4 są zdrowe i szaleją wieczorkami :cool3: Quote
Cola Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 ..aby nie było tutaj tak łyso :cool3: fotki z Pikniku Agility w Białymstoku 24-25.06.06 :p Niektórzy widzieli, niektórzy nie :razz: Cola napisał(a):W małym skrócie co działo się dzień przed zawodami :cool3: Quote
e.v.a Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 eeextra :D ja to bym nie chcilala zeby Tigra po mnie tak przebiegła :lol: Quote
Paula Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czesc Cola :multi: Fotki rewelacyjne :multi: Najbardziej mi sie ten pies podobuje :) Chcialabym rodke. Co u Tofika i Jokerka ? Quote
Recommended Posts