Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola,

niech pieski szybko wracaja do zdrówka ...

My do tej pory zakrapiamy Oskarkowe oczko zadrapane przez kota :angryy: po czym mały nabawił się zapalenia rogówki i tęczówki, sprawa wyglądała nieciekawie, ale teraz jest już o niebo lepiej, aczkolwiek oko do tej pory czasem łzawi :roll: kropelki i maść jeszcze mamy, więc nadal stosujemy.

Udanego urlopowania się no i wracaj szybciutko do Nas :razz:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta a co by miało mi się pomylić? :lol: Etam...z mamą jade, to po wyrywamy :lol: :lol: bo my jak siostry :cool3:

Maga potforki zostają :cool3: z choopami w domu...Toffi też się drapie, ale mało i siedzi w kloszu :lol: cały czas, tylko na posiłki mu zdejmujemy i do smarowania :p bo jak się zapomni mu założyć, to załącza mu się łapa na uchu :mad:

Daga Ja też zakraplam kropelki i żel :roll: ale chyba przynosi mu ulge :cool3:
Podziękuje jak skończe urlopowanie :cool3: ale będę do was zaglądać :cool3: mama też ma neta :lol: tylko jak będę nad jeziorkiem (jeśli się uda pogoda i takie tam) to będę poza zasięgiem :evil_lol: :evil_lol:

Kto mnie obudzi jutro rano?? :placz: Wszyscy się boją :diabloti:

Posted

Uuu to ta woda w kanalku na Kepie to nie za bardzo :shake:
Saba, wpradzie nie ma żadnego uczulenia ale do tej pory dziwnie smierdzi :shake:
Chyba bez domowej kapieli sie nie obedzie :shake:

Posted

O rany co za wysyp pechowych wypadków :shake:Mój pajac dziś wsadził łapę do garnka z ciepła / na szczęście już nie wrzatek/ wodą w łazience , nagrzałam żeby się umyć po pracy a on musiał sprawdzić co ja do wanny daję :mad:no i klapnał , aż zapiszczał .No to łapa do zimnej zaraz i jest ok , ale stracha mi gówniarz napędził :shake:

Posted

Cola, nic mi nie wspominalas ze zostajesz tam na dluzej :razz: No i tak sobie pomyslalam ze Ci sie cos pomylilo, zamiast dwoch dni napisalas dwa tyg. :lol::lol:
Uwazaj, powiem TZ :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol:

Toffi, zdrowiej szybciutko :calus:

Posted

U mnie dziś też pechowy dzień:shake:
1.Wypadły dżwi z zawiasów na taras, i wszystko się potłukło, przez co erga ma pokaleczoną łapkę... i ze strachu cała się trzęsła i dostała czkawki :( (więcej w galerii)
2.Spóźniłam się na zakończenie roku szkolnego o 1,5 godz :/ więc poszłam tylko po świadectwo
3. jeszcze nie jadłam obiadu:diabloti:

Niech toffi szybciutko zdrowieje:calus::calus::calus:

Posted

[quote name='Cola']...Toffi też się drapie, ale mało i siedzi w kloszu :lol: cały czas, tylko na posiłki mu zdejmujemy i do smarowania :p bo jak się zapomni mu założyć, to załącza mu się łapa na uchu :mad:

o rany, to Toffik też robi za lampę? :shake:
Leon juz się prawie nie drapie, nawet na noc mu nie zakładam. A teraz jedziemy na działkę i lampy nie zabieramy.

Posted

Witajcie :p
Ja tak tylko na moment :roll: i zaraz znikam..nikt nie tęsknił, to sobie ide do moich foteczek :eviltong:

Zwierzaczki mają się już świetnie :cool3: Ja jako tako odespałam piknikowy weekend :evil_lol: i zaczynam coś działać...:cool3:

Posted

Ja powinnam normalnie się ofochać na was ;)

Fotki będą niedługo, ale w agility :cool3: Nawet jeszcze wszystkiego nie obejrzałam :lol: a co dopiero gadać/pisać o wklejaniu fotek :evil_lol:

Posted

to daj linka do fot (jak zwykle pisze prace) i może łaskawie odbierz gg :angryy:

dobijam sie do CIĘ droga PANNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola, zyyjesz :sweetCyb:
Ale cos sie obijasz, co prawda nic nie pisalam w Agility ze masz foty, no ale mozesz juz jakies powklejac Napewno sie uciesza :laugh2_2:

Dlugo jeszcze siedzialas przy stolikach? ;) My cale i zdrowe dojechalysy do domu, troche w korku w Markach postalysmy :watpliwy:

Posted

o raju...nawet nie wiecie jakie to fajne pobiegać po urzędowych placówkach :angryy: a potem paść ze zmęczenia :evil_lol: ...ale już zabieram się za fotki piknikowego agility (zmniejsze, podpisze i wstawie :cool3: )

Już się nie fochajcie :p

anetta :evil_lol: dopiłam, pogadałam i pojechałam :cool3: ale w korku nie stałam :evil_lol: