Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cola, niech pieski szybko wracaja do zdrówka ... My do tej pory zakrapiamy Oskarkowe oczko zadrapane przez kota :angryy: po czym mały nabawił się zapalenia rogówki i tęczówki, sprawa wyglądała nieciekawie, ale teraz jest już o niebo lepiej, aczkolwiek oko do tej pory czasem łzawi :roll: kropelki i maść jeszcze mamy, więc nadal stosujemy. Udanego urlopowania się no i wracaj szybciutko do Nas :razz: Quote
Cola Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 anetta a co by miało mi się pomylić? :lol: Etam...z mamą jade, to po wyrywamy :lol: :lol: bo my jak siostry :cool3: Maga potforki zostają :cool3: z choopami w domu...Toffi też się drapie, ale mało i siedzi w kloszu :lol: cały czas, tylko na posiłki mu zdejmujemy i do smarowania :p bo jak się zapomni mu założyć, to załącza mu się łapa na uchu :mad: Daga Ja też zakraplam kropelki i żel :roll: ale chyba przynosi mu ulge :cool3: Podziękuje jak skończe urlopowanie :cool3: ale będę do was zaglądać :cool3: mama też ma neta :lol: tylko jak będę nad jeziorkiem (jeśli się uda pogoda i takie tam) to będę poza zasięgiem :evil_lol: :evil_lol: Kto mnie obudzi jutro rano?? :placz: Wszyscy się boją :diabloti: Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Uuu to ta woda w kanalku na Kepie to nie za bardzo :shake: Saba, wpradzie nie ma żadnego uczulenia ale do tej pory dziwnie smierdzi :shake: Chyba bez domowej kapieli sie nie obedzie :shake: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 O rany co za wysyp pechowych wypadków :shake:Mój pajac dziś wsadził łapę do garnka z ciepła / na szczęście już nie wrzatek/ wodą w łazience , nagrzałam żeby się umyć po pracy a on musiał sprawdzić co ja do wanny daję :mad:no i klapnał , aż zapiszczał .No to łapa do zimnej zaraz i jest ok , ale stracha mi gówniarz napędził :shake: Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cola, nic mi nie wspominalas ze zostajesz tam na dluzej :razz: No i tak sobie pomyslalam ze Ci sie cos pomylilo, zamiast dwoch dni napisalas dwa tyg. :lol::lol: Uwazaj, powiem TZ :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Toffi, zdrowiej szybciutko :calus: Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 U mnie dziś też pechowy dzień:shake: 1.Wypadły dżwi z zawiasów na taras, i wszystko się potłukło, przez co erga ma pokaleczoną łapkę... i ze strachu cała się trzęsła i dostała czkawki :( (więcej w galerii) 2.Spóźniłam się na zakończenie roku szkolnego o 1,5 godz :/ więc poszłam tylko po świadectwo 3. jeszcze nie jadłam obiadu:diabloti: Niech toffi szybciutko zdrowieje:calus::calus::calus: Quote
Maga100 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Cola']...Toffi też się drapie, ale mało i siedzi w kloszu :lol: cały czas, tylko na posiłki mu zdejmujemy i do smarowania :p bo jak się zapomni mu założyć, to załącza mu się łapa na uchu :mad: o rany, to Toffik też robi za lampę? :shake: Leon juz się prawie nie drapie, nawet na noc mu nie zakładam. A teraz jedziemy na działkę i lampy nie zabieramy. Quote
Cola Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Witajcie :p Ja tak tylko na moment :roll: i zaraz znikam..nikt nie tęsknił, to sobie ide do moich foteczek :eviltong: Zwierzaczki mają się już świetnie :cool3: Ja jako tako odespałam piknikowy weekend :evil_lol: i zaczynam coś działać...:cool3: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :multi::multi::multi:Cola , jak to nikt nie tęsknił :mad:wszyscy tęsknimy :p dawaj fotaski ;) Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Coca Cola wrocila:multi: beda foteczki:multi: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cola Ty nie chrzań glupot :mad: tylko foty dawaj :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 PIKA napisał(a):Cola Ty nie chrzań glupot :mad: tylko foty dawaj :evil_lol: Lepiej bym tego nie ujęła :evil_lol: Dawaj i nie gadaj :multi: Quote
Cola Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Ja powinnam normalnie się ofochać na was ;) Fotki będą niedługo, ale w agility :cool3: Nawet jeszcze wszystkiego nie obejrzałam :lol: a co dopiero gadać/pisać o wklejaniu fotek :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 to daj linka do fot (jak zwykle pisze prace) i może łaskawie odbierz gg :angryy: dobijam sie do CIĘ droga PANNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Colka nie rób focha :placz: pokaaaż fotyyy :modla: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cola, jesteś, a jakby ciebie nie było :shake: wiesz, jak ja tęskniłam :placz: Quote
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Cola, zyyjesz :sweetCyb: Ale cos sie obijasz, co prawda nic nie pisalam w Agility ze masz foty, no ale mozesz juz jakies powklejac Napewno sie uciesza :laugh2_2: Dlugo jeszcze siedzialas przy stolikach? ;) My cale i zdrowe dojechalysy do domu, troche w korku w Markach postalysmy :watpliwy: Quote
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Cola ja rozumiem strzelić focha :roll: Ale takiego dlugiego? :crazyeye: :shake: Quote
Vectra Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 to ja tez strzele foch bo fot ni ma :obrazic: :obrazic: Quote
Cola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 o raju...nawet nie wiecie jakie to fajne pobiegać po urzędowych placówkach :angryy: a potem paść ze zmęczenia :evil_lol: ...ale już zabieram się za fotki piknikowego agility (zmniejsze, podpisze i wstawie :cool3: ) Już się nie fochajcie :p anetta :evil_lol: dopiłam, pogadałam i pojechałam :cool3: ale w korku nie stałam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 fooootyyyyyy beeeedaaaaaaaa :multi: p.s dobrywieczor Cola :] Quote
Cola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 no tak, ale ze mnie gapa :oops: dobry wieczór :p ...fotaski już blisko :cool3: EDIT pierwsze fotki agilitowe http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135&page=40 Quote
Recommended Posts