Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ala jaka stara dupa ???? Ja z moim ojcem dokładnie tak samo przerabialiśmy łązienke w ciemnie i całe noce zdjęcia wywoływaliśmy.To fajna była zabawa. Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Vectra napisał(a):Ala jaka stara dupa ???? Ja z moim ojcem dokładnie tak samo przerabialiśmy łązienke w ciemnie i całe noce zdjęcia wywoływaliśmy.To fajna była zabawa.ano stara :evil_lol:zabawa przednia a mama dostawała białej gorączki jak rano kuwety rozstawine w łazience nie dały sposobnosci do mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cola WITAJ :loveu: cudowne fotki!!!!! i baaardzo się cieszę, że się poznałyśmy :cool1: Quote
Vectra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ano stara :evil_lol:zabawa przednia a mama dostawała białej gorączki jak rano kuwety rozstawine w łazience nie dały sposobnosci do mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie to samo :evil_lol: :evil_lol: mama nas przeklinała że zajmujemy łazienke jakimiś duperelami , a ona nie może swobodnie korżystać. ale miło wspominam te zabawy w ciemnie .Na wanne tata skonstrułował taki blat na kuwety i tą apararure do naświetlania , w umywalce negatywy się robiło w takich machince , sznurki do wieszania fotek ehhhh nawet nie pamiętam jak się co nazywało ja byłam kajtek wtedy 6 -7 lat miałam Cola masz zajefajne psy :loveu: :loveu: :loveu: Joker na żywo jest prześliczny , foty tak naprawde nie oddają jego uroku :loveu: :loveu: cudowny astek /Toffcio też fajowy chłopak :loveu: :loveu: widać że zgrana z nich para. Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 mój tata też kiedyś wywoływał w łazience ale mnie nie chcial tam wpuszczać :mad: :angryy: ponoć byłam za mała :angryy: Quote
Vectra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 malawaszka napisał(a):mój tata też kiedyś wywoływał w łazience ale mnie nie chcial tam wpuszczać :mad: :angryy: ponoć byłam za mała :angryy: mój tata chciał zawsze syna i ze mnie na siłe robił chłopczyka :diabloti: :diabloti: jak tylko zaczełam być "bardziej kontaktowa" to już mnie uczył jak lutownice się obsługuje (miałam ze 2 latka)matka mało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła z rozgrzaną lutownicą i cyną w ręku ,a ja dzielnie lutowałam tranzystorki :p :p on się cieszył że podzielam jego zainteresowania i cieszy się nadal :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Vectra napisał(a):mój tata chciał zawsze syna i ze mnie na siłe robił chłopczyka :diabloti: :diabloti: jak tylko zaczełam być "bardziej kontaktowa" to już mnie uczył jak lutownice się obsługuje (miałam ze 2 latka)matka mało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła z rozgrzaną lutownicą i cyną w ręku ,a ja dzielnie lutowałam tranzystorki :p :p on się cieszył że podzielam jego zainteresowania i cieszy się nadal :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja lutownicą wypalalam obrazeczki na deseczkach Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja lutownicą wypalalam obrazeczki na deseczkach lutownicą? :crazyeye: do tego byly specjalne tzw. wypalarki. Mój ex-TZ cuda tym robil :loveu: Quote
AlKil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Widzę, że się tu galeria wspomnieniowa zrobiła. :evil_lol::evil_lol: ja tez przerobiłam z ojcem ciemnię i wypalanie na deseczkach. Chciałam nawet kupić małemu taki sprzęt do wypalania, ale nie ma juz składnicy harcerskiej i nie wiem gdzie to kupić...:shake: Cola - zdjęcia - miodzio!!! Quote
Alka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Vectra napisał(a):mój tata chciał zawsze syna i ze mnie na siłe robił chłopczyka :diabloti: :diabloti: jak tylko zaczełam być "bardziej kontaktowa" to już mnie uczył jak lutownice się obsługuje (miałam ze 2 latka)matka mało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła z rozgrzaną lutownicą i cyną w ręku ,a ja dzielnie lutowałam tranzystorki :p :p on się cieszył że podzielam jego zainteresowania i cieszy się nadal :diabloti: :diabloti: i proszę , teraz nawet auta telepatycznie naprawiasz :evil_lol: Ja tam ze swoim tatą chodziłam na mecze piłkarskie.I to zamiłowanie zostało mi do dziś :p Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cola, byłam ... Ale się nie postarałaś ... Nie ma zdjęć ... :shake: Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cola, byłam ... Ale się nie postarałaś ... Nie ma zdjęć ... :shake: zdjęcia są, ale zupelnie gdzie indziej :evil_lol: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Witajcie :multi: wreszcie przy kompie sam na sam :cool3: :multi: Trochę się nagadało :mad: babki :evil_lol: ...i wygrzebałam jakieś starocie :p Poczytam za chwil kilka i może ustosunkuje się do niektórych wypowiedzi :razz: Dzisiaj mam od rana dobry humorek :multi: same dobre wieści i niespodzianki :cool3: Dobra, lecimy ze starociami :cool1: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 tone ,ale piłki nie puszcze ;) Cola Ty kup temu Jokerowi jakiś kapok czy inne rękawki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='PIKA']zdjęcia są, ale zupelnie gdzie indziej :evil_lol: Ja wiem, Pika, wiem ! Wszystkie widziałam w stosownym topicu ... Ale z zazdrości mnie zatchło . I nie komentowałam. Tylko se oglądnęłam ... :p Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 teraz to już podwójnie umieram. Do tej pory tłumaczyłam sobie, ze mam beznadziejny aparat, ale teraz wiem, ze ja po prostu nie umiem :placz: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 PIKA :evil_lol: :evil_lol: wydruś Vectra mam taki zamiar :roll: albo zabiorę go gdzieś gdzie jest czysto i będę go uczyć pływać, czyt. trzymać mu doopsko w górze :evil_lol: :evil_lol: Haniu mam nadzieję, że już odetchło :razz: Maga nauczysz się :cool3: Debe masz blisko, może cosik Ci wytłumaczy :p Patka :evil_lol: a Ty uzbrojona chodzisz? ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hahaha a Tofik wodę nosem puszcza??? :lol: Quote
agabass Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no piękne te psiowe zwody aportowania z wody :lol: Quote
e.v.a Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Cola'] krążą jak krokodyle:evil_lol: Quote
Paula Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czesc Cola, to kiedy znowu wpadniesz na Kepe? Moze ze zwierzolami? Wezme tylko Axe :cool3: Fotki super. Jaki mokrusek :megagrin: Hihi, Szpilka - jaka minka..... ...Tofik tez :D Hahahaha...:D Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Vectra']tone ,ale piłki nie puszcze ;) Cola Ty kup temu Jokerowi jakiś kapok czy inne rękawki :evil_lol: :evil_lol: Ja myśle że to taki jego system, nowy sposób pływania :lol: : " jak podniose głowę to piłki nie dostaną " :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 cześć Cola wszystkei zdjecia chłopaków są... jak zwykle cudne :loveu: a to jest prześmieszne :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts