Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala jaka stara dupa ????
Ja z moim ojcem dokładnie tak samo przerabialiśmy łązienke w ciemnie i całe noce zdjęcia wywoływaliśmy.To fajna była zabawa.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Ala jaka stara dupa ????
Ja z moim ojcem dokładnie tak samo przerabialiśmy łązienke w ciemnie i całe noce zdjęcia wywoływaliśmy.To fajna była zabawa.
ano stara :evil_lol:zabawa przednia a mama dostawała białej gorączki jak rano kuwety rozstawine w łazience nie dały sposobnosci do mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ano stara :evil_lol:zabawa przednia a mama dostawała białej gorączki jak rano kuwety rozstawine w łazience nie dały sposobnosci do mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u mnie to samo :evil_lol: :evil_lol: mama nas przeklinała że zajmujemy łazienke jakimiś duperelami , a ona nie może swobodnie korżystać.
ale miło wspominam te zabawy w ciemnie .Na wanne tata skonstrułował taki blat na kuwety i tą apararure do naświetlania , w umywalce negatywy się robiło w takich machince , sznurki do wieszania fotek ehhhh nawet nie pamiętam jak się co nazywało ja byłam kajtek wtedy 6 -7 lat miałam

Cola masz zajefajne psy :loveu: :loveu: :loveu: Joker na żywo jest prześliczny , foty tak naprawde nie oddają jego uroku :loveu: :loveu: cudowny astek /Toffcio też fajowy chłopak :loveu: :loveu: widać że zgrana z nich para.

Posted

malawaszka napisał(a):
mój tata też kiedyś wywoływał w łazience ale mnie nie chcial tam wpuszczać :mad: :angryy: ponoć byłam za mała :angryy:

mój tata chciał zawsze syna i ze mnie na siłe robił chłopczyka :diabloti: :diabloti:
jak tylko zaczełam być "bardziej kontaktowa" to już mnie uczył jak lutownice się obsługuje (miałam ze 2 latka)matka mało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła z rozgrzaną lutownicą i cyną w ręku ,a ja dzielnie lutowałam tranzystorki :p :p
on się cieszył że podzielam jego zainteresowania i cieszy się nadal :diabloti: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
mój tata chciał zawsze syna i ze mnie na siłe robił chłopczyka :diabloti: :diabloti:
jak tylko zaczełam być "bardziej kontaktowa" to już mnie uczył jak lutownice się obsługuje (miałam ze 2 latka)matka mało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła z rozgrzaną lutownicą i cyną w ręku ,a ja dzielnie lutowałam tranzystorki :p :p
on się cieszył że podzielam jego zainteresowania i cieszy się nadal :diabloti: :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja lutownicą wypalalam obrazeczki na deseczkach

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja lutownicą wypalalam obrazeczki na deseczkach
lutownicą? :crazyeye:

do tego byly specjalne tzw. wypalarki. Mój ex-TZ cuda tym robil :loveu:

Posted

Widzę, że się tu galeria wspomnieniowa zrobiła. :evil_lol::evil_lol: ja tez przerobiłam z ojcem ciemnię i wypalanie na deseczkach. Chciałam nawet kupić małemu taki sprzęt do wypalania, ale nie ma juz składnicy harcerskiej i nie wiem gdzie to kupić...:shake:
Cola - zdjęcia - miodzio!!!

Posted

Vectra napisał(a):

i proszę , teraz nawet auta telepatycznie naprawiasz :evil_lol:

Ja tam ze swoim tatą chodziłam na mecze piłkarskie.I to zamiłowanie zostało mi do dziś :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cola, byłam ... Ale się nie postarałaś ... Nie ma zdjęć ... :shake:
zdjęcia są, ale zupelnie gdzie indziej :evil_lol:

Posted

Witajcie :multi: wreszcie przy kompie sam na sam :cool3: :multi:

Trochę się nagadało :mad: babki :evil_lol: ...i wygrzebałam jakieś starocie :p
Poczytam za chwil kilka i może ustosunkuje się do niektórych wypowiedzi :razz:
Dzisiaj mam od rana dobry humorek :multi: same dobre wieści i niespodzianki :cool3:

Dobra, lecimy ze starociami :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']zdjęcia są, ale zupelnie gdzie indziej :evil_lol:

Ja wiem, Pika, wiem !
Wszystkie widziałam w stosownym topicu ... Ale z zazdrości mnie zatchło . I nie komentowałam. Tylko se oglądnęłam ... :p

Posted

PIKA :evil_lol: :evil_lol: wydruś

Vectra mam taki zamiar :roll: albo zabiorę go gdzieś gdzie jest czysto i będę go uczyć pływać, czyt. trzymać mu doopsko w górze :evil_lol: :evil_lol:

Haniu mam nadzieję, że już odetchło :razz:

Maga nauczysz się :cool3: Debe masz blisko, może cosik Ci wytłumaczy :p

Patka :evil_lol: a Ty uzbrojona chodzisz? ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czesc Cola, to kiedy znowu wpadniesz na Kepe? Moze ze zwierzolami? Wezme tylko Axe :cool3:

Fotki super.
Jaki mokrusek :megagrin:

Hihi, Szpilka - jaka minka.....

...Tofik tez :D

Hahahaha...:D

Posted

[quote name='Vectra']tone ,ale piłki nie puszcze ;)

Cola Ty kup temu Jokerowi jakiś kapok czy inne rękawki :evil_lol: :evil_lol:

Ja myśle że to taki jego system, nowy sposób pływania :lol: : " jak podniose głowę to piłki nie dostaną " :lol: :lol: :lol: