Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']
KaRa nie pamiętam :evil_lol: musiałabym odkopac fotki...ale obstawiam na Tofiego :evil_lol: a Joker mu zabrał :mad:
No co za złodziej:lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Moja droga, ty się ostatnimi czasy obijasz :mad:
Taki aparat, taki talent, takie obiekty i co? :mad:

Czekamy, aż pazurek odrośnie :( :mad: ...ale już niedługo :multi:

Nie, pisałam o Jokerku :evil_lol:

Posted

Taka roczna sunia jest do oddania. Przylepa, wychowana z kotkami, dzieci mogą z nią robić dosłownie wszystko, bezproblemowa, spokojna, cicha...
Jakoś na dniach postaram się stworzyć jej topik :roll:
Jest ktoś chętny?? :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Taka roczna sunia jest do oddania. Przylepa, wychowana z kotkami, dzieci mogą z nią robić dosłownie wszystko, bezproblemowa, spokojna, cicha...
Jakoś na dniach postaram się stworzyć jej topik :roll:
Jest ktoś chętny?? :cool3:

ale śliczna pyzunia :loveu:
......dlaczego ludziska oddają piesy:shake:

Posted

Nie mam jeszcze dokładnych informacji na jej temat, co i dlaczego...ale może jutro coś będę wiedziała. TZ dzisiaj przywiózł mi kilka fotek z sunią i szczątkowe info, ale jeśli szybko nie znajdzie się dla niej domek...to zostanie unicestwiona :-( Z relacji TZta wiem, że jest bardzo przyjacielska - określił ja na 5xlabrador :lol: ale nie jest tak żywiołowa :roll:

Posted

Dlaczego? Chyba dlatego, że jest za przyjacielska...wpuści każdego do domu, nawet nie szczeknie jak ktoś obcy wchodzi.
Bez problemu zostaje sama w domu, sąsiedzi nic nie mówią, więc nie wyje :p

Jakaś śpiąca się zrobiłam, ale nie wiem czy zasnę....ale tak na wszelki wypadek DOBRANOC :)

Posted

Jeszcze nie, bo ktoś mi tutaj wypisuje smsy :mad: ...a ja planuje rano wstać, czyli tak ok.9 :p i sama będę duć na piknik :-(

Tak, biedne serduszko :-(

Posted

Cola napisał(a):
Jeszcze nie, bo ktoś mi tutaj wypisuje smsy :mad: ...a ja planuje rano wstać, czyli tak ok.9 :p i sama będę duć na piknik :-(

Tak, biedne serduszko :-(

nie zachęcasz mnie :lol:

ciekawe kto Ci smsy pisze o tej porze :crazyeye:

Posted

[quote name='Cola'] ale jeśli szybko nie znajdzie się dla niej domek...to zostanie unicestwiona :-(

jak to unicestwiona? :crazyeye:

To ja trzeba natychmiast zabrac do jakiegoś zastępczego domu i dopiero szukac docelowego :shake:

Posted

PIKA tak natychmiast to nie, ale ewentualnie sunia znajdzie się u mnie tymczasowo (sajgon) jeśli nie będzie miała nowego domku lub tymczasowego :shake:

Posted

Haniu skoro tak, to może coś wynajdę :cool3: ale ja już byłam całkiem niedawno na zdjęciu z pieskami :p

dbsst pojęcia nie mam kto, bo z netu i to anonimowo :evil_lol: ;)

Posted

Witaj Cola !:multi:

Trzymam kciuki ,ażeby sunieczka znalazła nowy domek.:kciuki:

a to zdjęcie mnie rozbawiło , świetne !!!

Toffi cudownie uszko postawił :loveu: