KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola'] KaRa nie pamiętam :evil_lol: musiałabym odkopac fotki...ale obstawiam na Tofiego :evil_lol: a Joker mu zabrał :mad: No co za złodziej:lol: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):No co za złodziej:lol: on uważa, że wszystkie zabawki są jego :cool3: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Moja droga, ty się ostatnimi czasy obijasz :mad: Taki aparat, taki talent, takie obiekty i co? :mad: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']on uważa, że wszystkie zabawki są jego :cool3: :evil_lol: czyżbyś pisała o Leonie? :lol: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']Moja droga, ty się ostatnimi czasy obijasz :mad: Taki aparat, taki talent, takie obiekty i co? :mad: Czekamy, aż pazurek odrośnie :( :mad: ...ale już niedługo :multi: Nie, pisałam o Jokerku :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ufff a myślałam, że tylko Luna taka :multi: Quote
Vectra Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hahahahaha jak fajnie trzymają razem :cool3: :cool3: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Taka roczna sunia jest do oddania. Przylepa, wychowana z kotkami, dzieci mogą z nią robić dosłownie wszystko, bezproblemowa, spokojna, cicha... Jakoś na dniach postaram się stworzyć jej topik :roll: Jest ktoś chętny?? :cool3: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 o jakie śłodkie pyszczydło :-( i smutne :-( a oczka takie mądre :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola'] O matko, jaka cudna ... Dlaczego jest do oddania ? Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Taka roczna sunia jest do oddania. Przylepa, wychowana z kotkami, dzieci mogą z nią robić dosłownie wszystko, bezproblemowa, spokojna, cicha... Jakoś na dniach postaram się stworzyć jej topik :roll: Jest ktoś chętny?? :cool3: ale śliczna pyzunia :loveu: ......dlaczego ludziska oddają piesy:shake: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Nie mam jeszcze dokładnych informacji na jej temat, co i dlaczego...ale może jutro coś będę wiedziała. TZ dzisiaj przywiózł mi kilka fotek z sunią i szczątkowe info, ale jeśli szybko nie znajdzie się dla niej domek...to zostanie unicestwiona :-( Z relacji TZta wiem, że jest bardzo przyjacielska - określił ja na 5xlabrador :lol: ale nie jest tak żywiołowa :roll: Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Na te fotki moge patrzec godzinami, miodzio!! Sunia piekna, dlaczego do oddania :( Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dlaczego? Chyba dlatego, że jest za przyjacielska...wpuści każdego do domu, nawet nie szczeknie jak ktoś obcy wchodzi. Bez problemu zostaje sama w domu, sąsiedzi nic nie mówią, więc nie wyje :p Jakaś śpiąca się zrobiłam, ale nie wiem czy zasnę....ale tak na wszelki wypadek DOBRANOC :) Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :-( biedna serduszkowa głowa :-( Ty już śpisz :crazyeye: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Jeszcze nie, bo ktoś mi tutaj wypisuje smsy :mad: ...a ja planuje rano wstać, czyli tak ok.9 :p i sama będę duć na piknik :-( Tak, biedne serduszko :-( Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Haniu nie podoba Ci się mój profil?? :placz: No coś Ty ! Właśnie przez ten profil chętnie popatrzyłabym na Ciebie en face :p Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Cola napisał(a):Jeszcze nie, bo ktoś mi tutaj wypisuje smsy :mad: ...a ja planuje rano wstać, czyli tak ok.9 :p i sama będę duć na piknik :-( Tak, biedne serduszko :-( nie zachęcasz mnie :lol: ciekawe kto Ci smsy pisze o tej porze :crazyeye: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 i se poszła :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Cola'] ale jeśli szybko nie znajdzie się dla niej domek...to zostanie unicestwiona :-( jak to unicestwiona? :crazyeye: To ja trzeba natychmiast zabrac do jakiegoś zastępczego domu i dopiero szukac docelowego :shake: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 PIKA tak natychmiast to nie, ale ewentualnie sunia znajdzie się u mnie tymczasowo (sajgon) jeśli nie będzie miała nowego domku lub tymczasowego :shake: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Haniu skoro tak, to może coś wynajdę :cool3: ale ja już byłam całkiem niedawno na zdjęciu z pieskami :p dbsst pojęcia nie mam kto, bo z netu i to anonimowo :evil_lol: ;) Quote
Alka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witaj Cola !:multi: Trzymam kciuki ,ażeby sunieczka znalazła nowy domek.:kciuki: a to zdjęcie mnie rozbawiło , świetne !!! Toffi cudownie uszko postawił :loveu: Quote
Recommended Posts