dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):nie ma :eviltong: nie denerwuj mnie bo juz jestem roztrzesiona meczykiem jeszcze foty kce :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No nie daj się prosić dawaj foty :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 cola dawaj wiecej :mad: ps.kto ci pstrykał foto?:eviltong: Quote
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cola dawaj wiecej :mad: ps.kto ci pstrykał foto?:eviltong: sama robila :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Cola napisał(a):Fotograf mi pstrykał :eviltong: No,no fotograf mial talent:cool3: Quote
Alka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']my tu gadu gadu..... a to sem ja...z profilu :cool3: piękne!:loveu::loveu::loveu: tylko jedna fotka ? Cola, narobiłaś nam apetytu, stanowczo domagamy się więcej :cool3: taka piękna dziewczyna , aż miło popatrzeć.:loveu:Widziałam już wcześniej Twoje foty u Wind. Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cieszę się, że podoba się wam moja podobizna :p ...mam tylko kilka fotek, bo to nie była moja sesja :evil_lol: tylko koleżanki....a ja tak przy okazji :multi: jak modelka się przebierała :cool3: KaRa ...bo to zawodowiec :evil_lol: i naprawdę piękne zdjęcia robi :cool3: qrcza...to jest pierwsze zdjęcie, gdzie podoba mi się mój profil :multi: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Cieszę się, że podoba się wam moja podobizna :p ...mam tylko kilka fotek, bo to nie była moja sesja :evil_lol: tylko koleżanki....a ja tak przy okazji :multi: jak modelka się przebierała :cool3: KaRa ...bo to zawodowiec :evil_lol: i naprawdę piękne zdjęcia robi :cool3: qrcza...to jest pierwsze zdjęcie, gdzie podoba mi się mój profil :multi: To napewno masz wiecej swoich zdjec, bo przebieranie sie nie trwa sekunde;) Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Cola napisał(a):....a ustawianie lamp?? :cool3: pominmy ten szczegol;) Quote
an3czka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']my tu gadu gadu..... a to sem ja...z profilu :cool3: Miałam tylko rzucić okiem, bo zabiegana jestem, ale nie mogłam nie skomentować. Mój mąż rzekłby "ale du...":cool3: A ja powiem 'ale laska!!!!':cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 dzięki dziewczyny :oops: Odkopalam starocie :cool3: Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 JUPI!!! nareszcie jakieś starocie :evil_lol: to do mnie?:mad: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 haha krowa ma dłuższy i się nie chwali :eviltong: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Toffi chciał pokazać, że potrafi dotknąć językiem noska...ale jakoś mu nie wyszło :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']my tu gadu gadu..... a to sem ja...z profilu :cool3: No taaak... My tu gadu, gadu - a Ty w miedzyczasie może wrzucisz jakieś swoje ąfas ??? :p Quote
Cola Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Haniu nie podoba Ci się mój profil?? :placz: KaRa nie pamiętam :evil_lol: musiałabym odkopac fotki...ale obstawiam na Tofiego :evil_lol: a Joker mu zabrał :mad: anetta a Ty nie masz takiego? :evil_lol: PIKA kręcąc przy tym piruety i śpiewając groźnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts