Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia :lol: mały zawsze dostanie między uszy :lol:

an3czka właśnie to prawie, a jaka wielka różnica :cool3:

KaRa taaaakkk...i właśnie zaczynają się wtedy, gdy pogaszą się wszystkie światła w domu i robi się cicho :angryy: one chyba to specjalnie robią, żeby słyszeć swój tupot (słonie dwa wredne :mad: )

....zmykam paciu DOBRANOC :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bowskie te kocie walki, wiecej, więcej, ja chcę wiecej :multi:
I w związku z tym bardzo cię prosze, abyć częściej sie czaiła na nie z aparatem :p

Posted

malawaszka dzięki :oops:

Maga w tym cały sęk, że ja się zawsze czaje...ale przeważnie jak mnie zobaczą to popatrzą na mnie, na siebie i idą spać :angryy: wredoty :mad: ...ale będę nadal się starać i polować :cool3:

Gosiu zgadzam się z Tobą :p

paula dzięki :oops: ..a na pieseczki to trochę przyjdzie poczekać :roll: chyba, że coś wyskrobię z archiwum, ale to na pewno nie dzisiaj :eviltong:

sylwia oj bardzo wesoło :lol: przy takiej gromadce nie można się nudzić :cool3: ale są też dobre strony - Jogi robi mi codziennie wieczorkiem masaż :cool3:

Alka dzięki :oops: ....tylko, że moje koty nie mają takiej kondycji, aby bawić się godzinami :roll: kilka minut i koniec :niewiem: ale za to dłużej biegają jak słonie z pokoju do pokoju w nocy :angryy: jak zaczynam zasypiać :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pno dobra kociambry były to teraz dawaj piesy ;)

jestem tego samego zdania :diabloti: :diabloti: starczy kotecków poprosze o psy

Posted

:watpliwy: :stop: wiem, że baaaardzo chcecie pieski...ale cierpliwości :p
Dzisiaj szykuje mi się dłuuugi dzień...wieczór też :roll: i mam trochę latania :angryy:
W wolnej chwili poszukam w archiwum :p

Posted

Odkopałam pierwsze lepsze z brzegu :cool1: chyba go nie było :roll:

...a teraz zmykam coś zjeść i doprowadzić się do stanu używalności :p

Posted

Dziewuchy juz obkometarzowaly to zdjecie :lol: :klacz:
Podziwiam jak rudasek ogon po sobie zlozyl. :lol:
Cola wiecej, wiecej :multi:

I Jokera tez poprosze. Kiedys juz, dawno temu , pisalam, ze on ma w sobie cos :loveu:

Posted

[quote name='Cola'] ...a teraz zmykam coś zjeść i doprowadzić się do stanu używalności :p

a co robilaś, że się nie nadajesz do uzycia? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a co robilaś, że się nie nadajesz do uzycia? :evil_lol:

I jeszcze JAK się doprowadzasz do stanu używalności ? To mogą być cenne porady ... :p

Posted

Witajcie :multi: :)
...ale mam świetny humorek :cool3: Zaraz pobiegam trochę po innym topikach :cool3: - zadyszki pewnie dostanę, bo sporo pewnie nagadane :mad: ...ale co tam :p ...a później poszperam po dyskach i folderach i może wyszperam jakieś zdjęcia :cool3: Mnie to pewnie nie chcecie oglądać, więc poszukam psiaków, może ewentualnie jakiś zachodzik :p

madzia na szczęście tego nie zrobił :eviltong: i już nie śpię :p

anetta one się kochają jak muszą :evil_lol: a jak nie to kłaczek za kłaczek :evil_lol:

KaRa i nie jest to bynajmniej mucha :evil_lol: :evil_lol:

Evelina ok, postaram się coś jeszcze upolować :cool3: ..a Jokerek..hmmm...bo on jest taki el bandito?? :cool3: machomen?? :cool3: casanova?? :cool3: Dziewczyny ciągną sznurem :evil_lol:

PIKA nic specjalnego :evil_lol: byłam w objęciach Morfeusza :cool3:

Haniu to się robi tak...idzie się do łazienki i robi się kąpu kąpu :cool3: :evil_lol:

bigos ciiiiiii...jakie walki kotów...tutaj nie ma walk kotów :p to jest przytulanko w brutalnym wydaniu ;) :evil_lol:

paula tylko co?? :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Cola']

Haniu to się robi tak...idzie się do łazienki i robi się kąpu kąpu :cool3: :evil_lol:

A tam ... :roll: To nie prawda jest ! Mania WCALE nie była zadowolana po łazienkowym kąpu, kąpu . Powiem więcej . Odebrało jej to chęć do życia ... :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A tam ... :roll: To nie prawda jest ! Mania WCALE nie była zadowolana po łazienkowym kąpu, kąpu . Powiem więcej . Odebrało jej to chęć do życia ... :shake:

..a to nie był przypadkiem murzynek Bambo?? :cool3: :evil_lol: