bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Cola'] bigos bądź dobrej myśli, przestanie padać i wyjdzie słoneczko :cool3: U nas w końcu zaświeciło:multi: Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A u nas strasznie wieje....Albert jest zadowolony, wietrzy swoje futro ale my z Killerkiem zamarzamy na spacerkach...:shake: Quote
Mi. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 U nas cieplutko i zaraz na rolki:multi: Choć rano było tylko 11 stopni:angryy: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Evelina napisał(a):Zauwazylyscie, moze w polskich mediach tez sie o tym mowi, :evil_lol: , ze dzisiejsza data to dzien Apokalipsy i Lucyfera 06/06/06 :evil_lol: Cos to piekielko w gorze dziwnie Cole zafascynowalo :evil_lol: Oj nie strasz,ze to juz dzis:cool3: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :lol: :lol: pogodynka się u mnie stworzyła :cool3: Rozbryzgnięta kropelka deszczu :cool1: ..a tak się J wygrzewał :p Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 deszczowa kropelka fajowa :multi: psiaki bardzo melancholijne ;) a demoniczne niebo przepiekne :loveu: Jak tam dzis? Też marzniesz? a u mnei nie padał grad.. deszcz zaczął padać w tej chwili - cały dzionek miałam chłodny ale z często wyglądającym słonkiem zza chmur :cool1: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Rozbryzgnięta kropelka deszczu :cool1: :-o:-o:-o:-o:-o Jak udało Ci się to uchwycić? Quote
PIKA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 cuudo :loveu: i jaka szybka reka fotografa :razz: wstawilam u siebie zdjęcia badyli :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no ja nie wiem, czemu ta mina jest mi taka bliska i taka znajoma :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 oj cola to ci sie chłopaki wynudziły w taki deszcz ze szkoda gadac, bo po domu jak mniemam nie smigaja pod sufity jak na spacerach :eviltong: Quote
Vectra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 zdradz mi tajemnice jak Ty to robisz że robisz takie super foty :klacz: :klacz: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Witajcie :multi: w piękny dzionek :cool3: Patka, Gosiu, KaRa, bigos, PIKA, eva, Ala, Maga, madziu, Vectra, luthien bardzo wam dziękuję za odwiedzinki :multi: i ahy tu zostawione :oops: Gosiu jakoś bardzo nie marzłam wczoraj, bo ciągle się ruszałam (czyli sprzątałam i wygłupiałam z psami :cool3: ). Zobaczymy jak dzisiaj będzie, słonko jest, na termometrze całkiem całkiem temperaturka :cool3: bigos :niewiem: jakoś tak wyszło :p Zrobiłam jedno zdjęcie na próbę, a ono wzięło i wyszło :evil_lol: :evil_lol: PIKA zaraz lece oglądać Twoje badyle i mam nadzieję, że nie zrobię tak :eek2: :scared: Maga ja też nie wiem :lol: skąd znasz tą minę "musiałaś tu przyłazić z tym aparatem??" madziu nudzą się okropnie w domu :shake: ale co zrobić :niewiem: jak mus to mus i siedzimy w domu....czasami skaczą w domu, prawie pod sufit - jak się wybiją z łóżka :evil_lol: :evil_lol: Vectra już taka się urodziłam :evil_lol: z talentami artystycznymi....ale trochę też poczytałam teorii :cool3: Może jakieś fotki dzisiaj będą, ale to później....może wieczorkiem :p a teraz lecę pozaglądać do innych topików :cool3: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 mie pozostaje nic innego jak cmoknąć w ten cudny nochalek :buzi: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 basiu swojego czasu mówiliśmy na niego el bandito :evil_lol: Alka ciągle go cmokam w ten nochalek :loveu: malawaszka :evil_lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 ehhh...jaki szczylek jeszcze na tym zdjęciu :evil_lol: i świetej pamięci łańcuszek :evil_lol: :evil_lol: ...a ja to zdjęcie mam nawet na koszulce :cool3: dostałam w prezencie :lol: Quote
Recommended Posts