Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pogoda jest barowa...................
u nas jeszce czysta z nieba nie pada ale jest blsiko wczoraj nie pracowałam bo było bardzo ładnie i "chwytałam" dzień ;) a dzis ... ide do pracy nie zal mi :evil_lol:

Posted

e ale wczoraj mialam wolne, a poza tym bardzo doceniam swoja prace :) (dluga historia)Piotr tez będzie siedział nad aktami :evil_lol: więc ...

Posted

Wczoraj było w Poznaniu pięknie, więc wystawa się udała (zapraszam do galerii Bigoska-są świeżutkie zdjęcia), a dzisiaj właśnie zaczęło padać:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake:

Posted

ja wstałam przed chwilą i najchętniej wróciłabym do łóżka.
Jedyne co dzisiaj muszę, to iść na spacer z Leonem :p
ale też mi się nie chce :shake:

Posted

a u nas badziewna pogoda - deszcza pada co chwila , wieje wiatrzysko i niebo jest czarne :placz: :placz: :placz: więc gdzie mam szukać ładnego nieba :placz:
Ja się z domu dziś nie ruszam :diabloti: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
a u nas badziewna pogoda - deszcza pada co chwila , wieje wiatrzysko i niebo jest czarne :placz: :placz: :placz: więc gdzie mam szukać ładnego nieba :placz:
Ja się z domu dziś nie ruszam :diabloti: :diabloti:

OOO tak? Dzieli nas tylko Puszcza Kampinoska, a u mnie tylko chury bez deszczu :multi:

Posted

Dotarłam do domku....i zaraz będę reaktywować kwiatki, które uratowałam przed śmiercią przez zasuszenie :diabloti: dbsst chcesz fotki właśnie tych kwiatków?? :razz:

Posted

[quote name='Cola']Dotarłam do domku....i zaraz będę reaktywować kwiatki, które uratowałam przed śmiercią przez zasuszenie :diabloti: dbsst chcesz fotki właśnie tych kwiatków?? :razz:

ja chce wszystkieeeee :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

O rany :roll: nie sądziłam, że będziecie czekać na kwiatki, które są całe zielone i ledwo dyszące.... ot takie zwykłe zielone listki - bluszcz, strzałka, gwiazda betlejemska, jakiś badylek bez liści i coś co wygląda jak paprotka, ale ma tylko kilka listków)....i niestety nie fociłam dziś, ale jutro coś pofocę :p Obiecuję, że jutro :cool3:

..a teraz mówimy wszystkim dobranoc i życzymy miłych senków :)