dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :placz: Cola napisał(a):hihi barowa powiadasz :cool3: ano barowa tylko ja znowu udoopiona i z baru nici :placz: :angryy: Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 pogoda jest barowa................... u nas jeszce czysta z nieba nie pada ale jest blsiko wczoraj nie pracowałam bo było bardzo ładnie i "chwytałam" dzień ;) a dzis ... ide do pracy nie zal mi :evil_lol: Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 ojejku biedna dbsst :calus: Patka do pracy? dzisiaj? :shake: Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 e ale wczoraj mialam wolne, a poza tym bardzo doceniam swoja prace :) (dluga historia)Piotr tez będzie siedział nad aktami :evil_lol: więc ... Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 eee...skoro tak się rzeczy mają, to inna historia :cool3: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Praca ja mam dreszcze ze jutro musze rano wstac łeb mi pęka zimno mi wrrrrrrr dzieki Cola Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :placz:a u nas leje deszcz:placz:no i wstaliśmy o 10:oops: Dzień Doberek:p Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 oo jak miło słyszec ze to nie tylko u mni epogoda do d.....:evil_lol: dziendoberek Coca-Cola :) Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wczoraj było w Poznaniu pięknie, więc wystawa się udała (zapraszam do galerii Bigoska-są świeżutkie zdjęcia), a dzisiaj właśnie zaczęło padać:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja wstałam przed chwilą i najchętniej wróciłabym do łóżka. Jedyne co dzisiaj muszę, to iść na spacer z Leonem :p ale też mi się nie chce :shake: Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a u nas badziewna pogoda - deszcza pada co chwila , wieje wiatrzysko i niebo jest czarne :placz: :placz: :placz: więc gdzie mam szukać ładnego nieba :placz: Ja się z domu dziś nie ruszam :diabloti: :diabloti: Quote
olcha Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Vectra napisał(a):a u nas badziewna pogoda - deszcza pada co chwila , wieje wiatrzysko i niebo jest czarne :placz: :placz: :placz: więc gdzie mam szukać ładnego nieba :placz: Ja się z domu dziś nie ruszam :diabloti: :diabloti: OOO tak? Dzieli nas tylko Puszcza Kampinoska, a u mnie tylko chury bez deszczu :multi: Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 http://img261.imageshack.us/img261/8200/20060603img9999176el.jpg :eek2: o kurna :eek2: ja cie krece :mdleje: Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Dotarłam do domku....i zaraz będę reaktywować kwiatki, które uratowałam przed śmiercią przez zasuszenie :diabloti: dbsst chcesz fotki właśnie tych kwiatków?? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Cola']Dotarłam do domku....i zaraz będę reaktywować kwiatki, które uratowałam przed śmiercią przez zasuszenie :diabloti: dbsst chcesz fotki właśnie tych kwiatków?? :razz: ja chce wszystkieeeee :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Cola Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 O rany :roll: nie sądziłam, że będziecie czekać na kwiatki, które są całe zielone i ledwo dyszące.... ot takie zwykłe zielone listki - bluszcz, strzałka, gwiazda betlejemska, jakiś badylek bez liści i coś co wygląda jak paprotka, ale ma tylko kilka listków)....i niestety nie fociłam dziś, ale jutro coś pofocę :p Obiecuję, że jutro :cool3: ..a teraz mówimy wszystkim dobranoc i życzymy miłych senków :) Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='evaxon']juz jest jutro :cool3: a fot jak nie było tak nie ma :mad: :mad: Quote
Recommended Posts