Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Joker ogólnie ma słabe pazurki i to nie jest pierwszy raz :shake: Jak? Podczas biegania pewnie w coś mocno puknął, coś twardego mniemam (może jakiś krawężnik albo kamień, szkło to raczej wykluczam) i tak mu się rozwaliło. Wygląda to tak, jakby ktoś mu za mocno obciął paura - do żywego - brrrrr, mam nadzieje, że mu to szybko odrośnie. Rok temu miał zrywany cały pazur, bo 1/3 mu się zerwała i dyndała brrrr. Masakra. Teraz zaczniemy akcję wzmacniania i będziemy malować pazurki :cool3: Quote
Maga100 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola']. Teraz zaczniemy akcję wzmacniania i będziemy malować pazurki :cool3: to może przy okazji jakiś kolorek? Np. różowy? :cool3: z oddechem już wszystko w porządku, dopóki nie wstawisz kolejnych zdjęć :diabloti: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Kolorki nie wzmacniają pazurków :razz: bezbarwny mu wystarczy i tak będzie oślepiał w słońcu :lol: ....różowy? jak coś to niebieski - bardziej pasuje do jego szaty :cool3: To ja może nie będę wstawiać już fotek...nie chcę mieć Ciebie na sumieniu :p Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Już jesteśmy...pacynka zmieniona...jeszcze może tylko dwa dni i pozbędziemy się tej pacynki - torturki :diabloti: , ale i tak z bieganiem będziemy musieli poczekać, aż pazurek odrośnie troszkę :roll: Pozostają nam wspomnienia - mam nadzieje, że przez krótki czas :cool3: ..tło może niezbyt wyględne, ale psy są :lol: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jak zawsze zaje....fajne :multi: Mizianko dla chorowitka Jokusia, Tofika i Rudzielca :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :evil_lol::evil_lol:Cola , a może by tak ......Tipsy Jokerowi załozyć Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 paula miziankom nie ma końca :lol: w końcu trzeba ulżyć cierpieniom noszenia pacynki :evil_lol: :evil_lol: Ala a robią takie tipsy na psie pazurki?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 witaj Cola :cool3: biedny Jokersik :shake: trzymam kciuki zeby łapka szybko odrosła :) yy znaczy paznokietek :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola']Joker ogólnie ma słabe pazurki i to nie jest pierwszy raz :shake: Jak? Podczas biegania pewnie w coś mocno puknął, coś twardego mniemam (może jakiś krawężnik albo kamień, szkło to raczej wykluczam) i tak mu się rozwaliło. Wygląda to tak, jakby ktoś mu za mocno obciął paura - do żywego - brrrrr, mam nadzieje, że mu to szybko odrośnie. Rok temu miał zrywany cały pazur, bo 1/3 mu się zerwała i dyndała brrrr. Masakra. Teraz zaczniemy akcję wzmacniania i będziemy malować pazurki :cool3: Biedactwo:shake: Cola lakier wzmacniający jest ok, ale może lepiej zacząć kurację od wewnątrz. Może jakiś Capivit A+E Forte?:cool3: :lol: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Mój Ben sobie kiedyś urwał część pazurka tego tzw. wilczego czy jak mu tam ;) W każdym razie rozpaczy nie było, tylko mały pisk podczas odrywania, nawet nie było kulawizn żadnych .. W kazdym razie zyczymy razem z Benem i Majorem szybkiego powrotu do zdrowia...:) juz niedlugo odrosnie ;) Ale sie usmialam z tych waszych malowan paznokci hahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 eva witaj :) dzięki za kciuki..na pewno szybko odrośnie :) an3czka właśnie o to chodzi, że białaka i witamin ma sporo....ale można podawać mu na paznokcie witaminy z grupy B, siemie lniane, olej z pestek winogron, słyszałam też o twarogu i jajkach :cool3: . Toffi ma pazury twarde jak skała, a Joker :roll: jakiś delikatniś taki :razz: a jedzą to samo... bubu nie ma co się smiać, tylko trzeba malować odżywkami pazury :p w lecznicy bardzo podpasował ten pomysł :evil_lol: ...a jak się pazurki błyszczą :cool3: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No nie moge na nich patrzec bo normalnie dostaje histerii smiechowej :roflt::roflt: Biedny Jokerek :(( Posmyraj panienke za uszkiem :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Cola']Już jesteśmy...pacynka zmieniona...jeszcze może tylko dwa dni i pozbędziemy się tej pacynki - torturki :diabloti: , ale i tak z bieganiem będziemy musieli poczekać, aż pazurek odrośnie troszkę :roll: Pozostają nam wspomnienia - mam nadzieje, że przez krótki czas :cool3: ..tło może niezbyt wyględne, ale psy są :lol: suuuuper :multi: :loveu: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Daga dzięki :oops: anetta kolejna, którą będę miała na sumieniu ;) :evil_lol: :evil_lol: J posmerany, uwaliłam się u niego na posłaniu i go posmerałam i wymiziałam :p Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 O nowe zdjęcia :multi: Maga sie udusi :evil_lol: [quote name='anetta'] Biedny Jokerek :-( Posmyraj panienke za uszkiem :lol: jaka panienkę? :crazyeye: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :lol: Pika, no panienke, zobacz jaki on delikatmy; panci chce mu lakier zaserwowac :evil_lol: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 ..nie lakier tylko odżywki multiwitaminkowe :cool3: Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Joker taki twardziel mały "zabijaka"a tu paznokietki wymalowane:lol: Quote
bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Bigosek kiedys zaczepił o kamień i cały pazur mu wisiał. Wet przepisał jakąś maść a po 2-3 dniach pazur odpadł zupełnie. Około 3 tygodni trwało zanim nowy się pokazał. Bolało, ojjj bolało:placz: Quote
Maga100 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='PIKA'] Maga sie udusi :evil_lol: uduszonam ja Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Cola , zaśpiewałaś już kołysankę Jokerowi:razz:Ozzulek już mi grzeje miejsce w wyrku ;) Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Maga100']uduszonam ja na pierwsza pomoc juz za pozno prawda?:diabloti: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cola - no to ja już czekam niecierpliwie na zdjecia malowanych paznokietków :cool1: Jokerek nadal marudzi czy dzielnie znosi ból? zdjęcia... ach te Twoje zdjęcia :loveu: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cola'] an3czka właśnie o to chodzi, że białaka i witamin ma sporo....ale można podawać mu na paznokcie witaminy z grupy B, siemie lniane, olej z pestek winogron, słyszałam też o twarogu i jajkach :cool3: . Toffi ma pazury twarde jak skała, a Joker :roll: jakiś delikatniś taki :razz: a jedzą to samo... Ja bym spróbowała z witaminami A i E. Sama Capivit wcinam i jestem bardzo zadowolona:lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Witam dziewczyny :) Słoneczko mamy, a my :placz: nie możemy biegać. Z OKAZJI DNIA DZIECKA......STO LAT :lol: WSZYSTKIM!!! eva ale zauważ jaki z niego będzie elegancki "zabijaka" :cool3: a nie z postrzępionymi pazurami (ludzki odpowiednik - obgryzione i matowe). Teraz sezon suczkowy w toku, więc trzeba wyrywać panny :razz: na coś :p bigos :-( to musiało być straszne Maga i mam Cię na sumieniu :mad: a miałaś oddychać...wdech i wydech itd. Ala Joker mi zaśpiewał kołysankę zanim wlazł na łóżko :evil_lol: marudnik :diabloti: Gosiu Jak pomaluję to na pewno cyknę fotkę pazurkom :lol: Bólu to już raczej nie powinno być, a marudzi ze względu na pacynkę (opatrunek). W domu robi z siebie inwalidę umierającego...ale wyprowadź go na spacer, zapomina o wszystkim :lol: an3czka to spróbujemy :) ....i to już są ostatnie fotki z foconego spacerku :-( Quote
Recommended Posts