Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tez dawno nie chorowalam ...no znaczy ostatnio ale jak mnie zlapalo to 3 choroby na raz:evil_lol:

najważniejsze zebys szybko wracala do zdrowka bo pieski czekaja na spacerki a my na foteczki:evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:ja przy bólu głowy mam najczęściej gorączkę , zrób może badanko krwi ....a nie dziabnął cię kleszcz ....cholera znowu panikuję :cool3:/ jak mnie dziabnął to miałam cykora :razz:/
Ala dobrze kombinuje :razz: moze to kleszcz:roll: znajoma nawet nie zauwazyla kiedy a juz prawie zapalenia opon mozgowych sie dorobila:shake: i tez miala goraczke potem noga spuchla... pedz szybko n abadania krewki Cola:razz:

Posted

W poniedziałek mam zrobić badanie krwi i moczu :roll: ..jeszcze mnie do ginekologa wysłał, tak na wszelki wypadek :roll:

Kleszcz to mnie nie dziabnął...

Ja też czekam na spacer z pieskami :-( i żeby coś pofocić. Dzisiaj miałam jechać focić zawody konne, ale jak się obudziłam, to stwierdziłam, że lepiej udam się do lekarza... ale jutro nie ma bata, do Powsina pojadę, choćbym miała mieć ból głowy nie wiadomo jaki :mad: Bicia rekordu w slalomie i pokazu DiscBusterów nie przepuszczę :p

TZ niedawno pojechał do swojej babci z moim Bobo obfocić jej ogródek, więc wieczorkiem może coś bedzie (mam nadzieję, że coś mu tam wyjdzie)

Posted

Cola napisał(a):
W poniedziałek mam zrobić badanie krwi i moczu :roll: ..jeszcze mnie do ginekologa wysłał, tak na wszelki wypadek :roll:

Kleszcz to mnie nie dziabnął...

Ja też czekam na spacer z pieskami :-( i żeby coś pofocić. Dzisiaj miałam jechać focić zawody konne, ale jak się obudziłam, to stwierdziłam, że lepiej udam się do lekarza... ale jutro nie ma bata, do Powsina pojadę, choćbym miała mieć ból głowy nie wiadomo jaki :mad: Bicia rekordu w slalomie i pokazu DiscBusterów nie przepuszczę :p

TZ niedawno pojechał do swojej babci z moim Bobo obfocić jej ogródek, więc wieczorkiem może coś bedzie (mam nadzieję, że coś mu tam wyjdzie)

:razz:z tym lekarzem to dobry pomysł , szczególnie z tym moim ulubionym:angryy:fakt babskie dolegliwości też mogą nieźle namieszać :diabloti:
Jak ładnie TZtowi nastawiłaś aparata to zdjęcia chyba będa ;)
no i czekam na jutro:multi:

Posted

Widzę, że to nie jest tylko mój ulubiony lekarz :angryy: :evil_lol: rzeźnicy w przychodniach :angryy: i do prywatnego trzeba chodzić (przynajmniej jakieś ludzkie warunki i traktowanie)
TZ ma ustawiony na automacie...i mam nadzieje ,że nie przyjdzie mu do głowy eksperymentowanie na manualu, bo wszystko pójdzie do kosza :angryy:

Posted

[quote name='Cola']
Cola, i co tam, wyszlo mu cos? :diabloti:
A Ty jak sie czujesz? Jedziesz do Powsina?

Posted

Hej :)
TZ zrobil kilka fot..może coś uda się z nich wyciągnąć...większość zdjęć sklasyfikowałam jako rodzinne, czyli schować do pudełka i lepiej ich nie wyciągać :evil_lol: ...ale wczoraj wieczorem nie miałam już siły, żeby je wstawiać :roll:

Do Powsina chcę jechać...już zawody się zaczeły, ale chyba szybko się nie skończą...i ciągle się zmagam ze sobą, a głowa to mi tak pęka :angryy: dobrze, że mam tylko 37stopni :p

PIKA Ty to masz pewnie wrzody :razz:

Posted

Cola napisał(a):

a moze to po prostu jest jakas dzuma lepsze to niz grypa, bo od grypy umrzec mozna :eviltong:

ty a moze ty no ten tego...wciązy :oops: :eviltong:

Posted

:crazyeye: ja w ciąży?? madzia to wykluczone!! :diabloti: Raczej podejrzewam albo jakieś zapalenie albo jakąś infekcje bakteryjną, ale co dokładnie mi jest to się okaże po badaniach :roll:

..i w końcu nie pojechałam do Powsina :-( może to i dobrze, bo padał spory deszcz niedawno i zimno jest, i ciemno....aż mi się z jaskini nie chce wychodzić, bo bojam się, że mnie bardziej te wietrzysko powali :angryy:

Posted

[quote name='Cola']madzia przestań machać tymi brwiami :mad: ciąża jest wykluczona, to niemożliwe :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to są trochę inne objawy;)

Cola wy am w tej warszawce jakies morowe powietrze macie ..moja warszawianka też ostatnio odchorowała i wyleczyli ją dopiero na Śląsku , bo w warszawce nie wiedzieli co jej jest a okazało się że miała zapalenie błędnika pogrypowe :razz:ale na tym dopiero poznał się lekarz z prowincji ;)

Posted

Z tym powietrzem to się zgodzę...okropieństwo bleee...woda też okropna, strasznie twarda i nie mogę rozstać się z balsamem :angryy:
Z tymi lekarzami to różnie bywa, ale najpierw zrobię badanie krwi, może coś się wyjasni :razz:

Posted

Twój ulubieniec okropnie nienawidzi zdjęć domowych....jak zobaczy aparat u kogoś w rękach w domu to znika aż się kurzy za nim :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']cześć eva :)

Maga nadal nie ma nowych fotek oszołomów ze spacerków, ale jakieś jedno domowe się znalazło :razz:

:loveu:cudeńka ....mój TZ ma kociaki w pracy a do domciu mi nie pozwolił :placz:

Posted

eva chyba wiekszość ludzi ma słabość do rudzielców :cool3:
Ala mój też był przeciwny kotom w domu...a teraz to kochane zwierzaczki :razz:

Teraz kilka foteczek z wypadu TZta do babci...

..a to miało być wszystko inaczej, ale efekt końcowy wyszedł całkiem ciekawy :razz:

...kilka piesków :cool3:

...a to przygarnięta przybłęda...