Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']były też kotki...wygrzewały się na słoneczku w szklarni :) ja nie wiem jak im nie było gorąco...ja to tam pływałam prawie :roll:

Cha cha cha cha, z tymi koteckami to moje dzieci mają fotkę :multi: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Cola']hortensje...chyba :p

Przepiękne!!!!

[quote name='Cola']
były też kotki...wygrzewały się na słoneczku w szklarni :) ja nie wiem jak im nie było gorąco...ja to tam pływałam prawie :roll:

...kici, kici...

[quote name='Cola']
.....TZ wyrwał mi aparat i biegał po kamykach polując na zaskrońca :p

Piękny jest!:multi:

Posted

Cola, urzekły mnie Twoje zdjęcia. Prześliczne :loveu::loveu::loveu:

a kociaki cudne, jak im błogo, pełny relaksik :loveu:

Posted

Ja tak tylko na moment :-( bo od wczoraj coś mnie łamie...jakieś choróbsko alagrypowe :angryy: ale dzielnie walczę i mam nadzieję, że na weekend będę zdrowa w 100%....bo czeka mnie trochę fotkowania :bigcool:

Dziękuję wszystkim za zachwyty :buzi: ....:oops:

Maga w takich muchowych :evil_lol: :evil_lol:

...ale nick ten sam :eviltong: co ma avatarek do rzeczy ;)

bubu to mam nadzieję, że teraz fotki będziesz cykać i cykać...i jak postawię się na nogi, to będę miała co nadrabiać :p

....ale oczywiście fotki jakieś robię...a psy robią postępy we frisbee :multi: i jestem z nich dumna (ale Joker jakoś szybciej łapie o co chodzi :hmmmm: :hmmmm: a czy labik nie powinnien równie szybko się uczyć?? - ojś tam kwestia inteligencji :lol: ) i wprowadziłam dzisiaj skoki przez nogę :multi: TZ robił nam zdjęcia, ale szkoda gadać...może uda coś się z tego rozmazańca wybrać :angryy:

Obiecuję, że potem nadrobię zaległości we wszystkich zaprzyjaźnionych wątkach :)

Tak więc wszem i obec DOBRANOC :buzi:

Posted

[quote name='Cola']...a co tam, żeby wam smutno nie było :cool3:

tańce wygibańce :lol:

:po Matyldo , ale numer ......Joker jest bezbłędny :loveu:
Cola lecz się , to pewnie jakiś alergiczny skok chorobowy :razz:

Posted

Cola trzymaj sie cieplutko :D wcinaj czosnek :evil_lol: ten czosnek ktory cie chronil i nagle przestal :lol::mad:
haha ale mina :roflt: wogole jaka poza:roflt:

Posted

no żeś qrna....siedzę i siedzę, zamiast pójść do łóżka :angryy:

Ala ....a całkiem możliwe, że to poalergiczne :p bo dwa dni temu wywaliło mi uczulenie i płakałam non stop, musiałam w ciemnicy siedzieć :mad:

eva ...a czosnek mi się skończył kilka dni temu i przestał mnie chronić :roll:

:lol: :lol: Joker to jest agent 007 ale bez licencji na zabijanie ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']no żeś qrna....siedzę i siedzę, zamiast pójść do łóżka :angryy:

Ala ....a całkiem możliwe, że to poalergiczne :p bo dwa dni temu wywaliło mi uczulenie i płakałam non stop, musiałam w ciemnicy siedzieć :mad:

Cola ja tak miałam ostatnio jak kwitła jarzębina , teraz już przekwita i mam spokój :razz:za to Ozzulec ma oczka aż czerwone :razz:

Posted

My to mamy z tymi uczuleniowcami :roll: Joker za młodu miał grudkowe zapalenie trzecich powiek (tak to chyba się fachowo nazywa)..ojś czerwone oczka to miał...biedactwo, ale już dawno temu wyrosło mu się z tego :multi:

To uczulenie co miałam to wiem od czego...ale żeby aż tak mnie wzięło? I nie są to pyłki, tylko drobinki złotka w kosmetykach :angryy: musiał się jakiś przypałętać drobinek :angryy:

..a teraz to naprawdę dobranoc, bo zaraz będę płakać od tego monitora :angryy:

Posted

Witam :) nawet nie wiem jaki mamy dzień - ładny czy zły....ale zdecydowanie za jasny :mad:
Szkoda, że mnie nie widzicie :evil_lol: w jakiej pozycji piszę na dgm :D

Powoli walczymy z choróbskiem :) i zaczynamy wygrywać...mam nadzieję, że do soboty będę skikać jak młoda kózka :cool3: