olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cola napisał(a):nie wiem jak Ola ale ja chę :p No ja też chcę :lol: :p Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 oki - jestem w trakcie przeszukiwania tony zeszłorocznych zdjeć :lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A ja się pochwalę, S2 IS do mnie dotarł już :multi: :multi: :multi: Czyli mogę już sie umawiać na wypady do szklarnii i parków różnistych ;-) Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Cola']były też kotki...wygrzewały się na słoneczku w szklarni :) ja nie wiem jak im nie było gorąco...ja to tam pływałam prawie :roll: Cha cha cha cha, z tymi koteckami to moje dzieci mają fotkę :multi: :evil_lol: . Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 mamy te same kwiatki:multi: :loveu: tyle, że u nas są całe różowe:cool3: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Cola'] chińska pomarańcza..to zapamiętałam, bo jest śmieszna :p Ależ tu pięknie i bajecznie kolorowo:loveu: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Cola']hortensje...chyba :p Przepiękne!!!! [quote name='Cola'] były też kotki...wygrzewały się na słoneczku w szklarni :) ja nie wiem jak im nie było gorąco...ja to tam pływałam prawie :roll: ...kici, kici... [quote name='Cola'] .....TZ wyrwał mi aparat i biegał po kamykach polując na zaskrońca :p Piękny jest!:multi: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :loveu: śliczne fotki Cola - zmieniłaś avatar i teraz Cię nie poznaję :lol: Quote
Maga100 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja też cię nie poznaję! :shake: A kolory takie, że musiałam oglądać w okularach słonecznych :lol: Quote
Alka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Cola, urzekły mnie Twoje zdjęcia. Prześliczne :loveu::loveu::loveu: a kociaki cudne, jak im błogo, pełny relaksik :loveu: Quote
Cola Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Ja tak tylko na moment :-( bo od wczoraj coś mnie łamie...jakieś choróbsko alagrypowe :angryy: ale dzielnie walczę i mam nadzieję, że na weekend będę zdrowa w 100%....bo czeka mnie trochę fotkowania :bigcool: Dziękuję wszystkim za zachwyty :buzi: ....:oops: Maga w takich muchowych :evil_lol: :evil_lol: ...ale nick ten sam :eviltong: co ma avatarek do rzeczy ;) bubu to mam nadzieję, że teraz fotki będziesz cykać i cykać...i jak postawię się na nogi, to będę miała co nadrabiać :p ....ale oczywiście fotki jakieś robię...a psy robią postępy we frisbee :multi: i jestem z nich dumna (ale Joker jakoś szybciej łapie o co chodzi :hmmmm: :hmmmm: a czy labik nie powinnien równie szybko się uczyć?? - ojś tam kwestia inteligencji :lol: ) i wprowadziłam dzisiaj skoki przez nogę :multi: TZ robił nam zdjęcia, ale szkoda gadać...może uda coś się z tego rozmazańca wybrać :angryy: Obiecuję, że potem nadrobię zaległości we wszystkich zaprzyjaźnionych wątkach :) Tak więc wszem i obec DOBRANOC :buzi: Quote
Cola Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 ...a co tam, żeby wam smutno nie było :cool3: tańce wygibańce :lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Cola']...a co tam, żeby wam smutno nie było :cool3: tańce wygibańce :lol: :po Matyldo , ale numer ......Joker jest bezbłędny :loveu: Cola lecz się , to pewnie jakiś alergiczny skok chorobowy :razz: Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Cola trzymaj sie cieplutko :D wcinaj czosnek :evil_lol: ten czosnek ktory cie chronil i nagle przestal :lol::mad: haha ale mina :roflt: wogole jaka poza:roflt: Quote
Cola Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 no żeś qrna....siedzę i siedzę, zamiast pójść do łóżka :angryy: Ala ....a całkiem możliwe, że to poalergiczne :p bo dwa dni temu wywaliło mi uczulenie i płakałam non stop, musiałam w ciemnicy siedzieć :mad: eva ...a czosnek mi się skończył kilka dni temu i przestał mnie chronić :roll: :lol: :lol: Joker to jest agent 007 ale bez licencji na zabijanie ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Cola']no żeś qrna....siedzę i siedzę, zamiast pójść do łóżka :angryy: Ala ....a całkiem możliwe, że to poalergiczne :p bo dwa dni temu wywaliło mi uczulenie i płakałam non stop, musiałam w ciemnicy siedzieć :mad: Cola ja tak miałam ostatnio jak kwitła jarzębina , teraz już przekwita i mam spokój :razz:za to Ozzulec ma oczka aż czerwone :razz: Quote
Cola Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 My to mamy z tymi uczuleniowcami :roll: Joker za młodu miał grudkowe zapalenie trzecich powiek (tak to chyba się fachowo nazywa)..ojś czerwone oczka to miał...biedactwo, ale już dawno temu wyrosło mu się z tego :multi: To uczulenie co miałam to wiem od czego...ale żeby aż tak mnie wzięło? I nie są to pyłki, tylko drobinki złotka w kosmetykach :angryy: musiał się jakiś przypałętać drobinek :angryy: ..a teraz to naprawdę dobranoc, bo zaraz będę płakać od tego monitora :angryy: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 do cyrku z nim, :roflt: Cola zdrowiej szybciutko :shake: Quote
anetta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Piekne kwiatuszki:angel: Te zaskroniec jest boski :Cool!: :roflt::roflt:http://img155.imageshack.us/img155/918/20060520img9999366rv.jpg Prosze mii sie tu nie rozkladac, chorobsku precz!!!:-x Bubu, faaaajny ten aparacik :cool1: Quote
Cola Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Witam :) nawet nie wiem jaki mamy dzień - ładny czy zły....ale zdecydowanie za jasny :mad: Szkoda, że mnie nie widzicie :evil_lol: w jakiej pozycji piszę na dgm :D Powoli walczymy z choróbskiem :) i zaczynamy wygrywać...mam nadzieję, że do soboty będę skikać jak młoda kózka :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jaki czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd:loveu: Quote
Recommended Posts