Jerez Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 anetta napisał(a):Jarez, wszystkie foty beda na stronce :loveu: Cudnie, cudnie, bo foty są rewelacyjne.:multi: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A czy ja przeoczyłam zdjęcia konikuff i ze szklarnii czy też ich jeszcze nie było? :cool3: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to czemu podpuszczasz z tą szyszką ??? :razz: ...co, ja niby podpuszczam? ale ta szyszka naprawdę była mojej wielkości, jak się uwalilam na ziemi :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100'].... twoich potworów nie zauważyłam na torze tylko przez przeoczenie? :diabloti: ...bo moje potworki zostały w domu :diabloti: a co miałam je ciągnąć w taką pogodę??....a tam jest duuuużo wody khm i zimno było....nie wiedziało mi się sprzątanie po przeziębionym pęcherzu :diabloti: Jerez Witaj :) Anetta już mnie zmolestowała wcześniej i fotki powinny się znaleźć na waszej klubowej stronce :cool3: bubu koników i ksiatków jeszcze nie było, więc ślepa nie jesteś :p Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Zaczynamy konikowo...Zawody odbyły się 14.05 w TKKF Hubert w Warszawie Quote
e.v.a Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 oo jak milo z rana poogladac foteczki :D koniki super:cool3: uwielbiam białe:loveu: Quote
Cimi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 jaki irokez :lol:. Taki kolor u konia jest boski :loveu: :loveu:. Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Siwki są fajne, ale tylko jak je się ogląda :evil_lol: o utrzymaniu konia w ciągłej czystości to nic nie powiem....grrrr... :diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Cola']Siwki są fajne, ale tylko jak je się ogląda :evil_lol: o utrzymaniu konia w ciągłej czystości to nic nie powiem....grrrr... :diabloti: Dokładnie .. Po długich pobytach w stajni, potrafią się nawet odbarwić na żółto (don't ask why ;) )... Podziwiam ludzi, którzy mają siwe konie .. Ja swego czasu pamiętam, byłam w jednej stadninie (nikt z Was nie wie, że konie to moje drugie życie i kiedyś sama nawet miałam kilka sztuk :evil_lol: ), to przyszedł właściciel wręcz BIAŁEGO konia (fachowo nazywa się przecież siwy;) ale on byłbiały no ;) ), podszedł do stajennego, założył białą rękawiczkę, przejechał po grzbiecie swojemu rumakowi... i zaczęła się afera ;) oj działo się działo ;) [quote name='Cola'] ideał konia.... pieknie umaszczony....... ajjjjjj............... powrócił mi sentyment........ Cola, robisz zdjęcia na zoomie, czy tak bardzo ryzykujesz? :evil_lol: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 bubu wiem dokładnie dlaczego się odbarwia na żółto :evil_lol: i strasznie ubolewałam jak dostawał mi się siwek w zimie (to tak za kare mi się ostawał :angryy: ), w lato to go przemyjesz, ale w zimie na mróz grrrrr szorowało się szczotką i szorowało aż się wyczyściło - da się :diabloti: ....ja też kiedyś jeździłam konno i miałam nawet swojego patatajka....:cool3: Tia...takie afery są uuuuu straszne :diabloti: Zoom max...jak blisko jest konik to nie. Jakie ryzyko?? Jak się tyle przebywa z konikami i cyka sporo (zna się swój sprzęt) to się wie :cool3: tak ogólnie nie lubię ingerować w kadr zrobionego zdjęcia Cimi haha minka jest dobra, ale ta dziewczynka była ekstra...gnała jak strzała :cool3: i jakie ostre zakręty brała, aby czas zrobić.... Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Długa historia.....Za czasów małolata ciągle jeździłam w klubie w rodzinnym mieście i w weekendy do dziadków gdzie stała moja kobyłka. Potem wyjechałam na studia, moja kobyłka została sprzedana, bo dziadek już nie dawał rady fizycznie z nią (a była to charakterna kobitka i goniła ludkow. tylko ja mogłam zrobić przy niej wszystko, nawet przechodzić pod brzuchem :cool3: )...ale jako studentka jeździłam w klubie akademickim....a teraz siedzę w wawie i nie mam czasu ani kasy na jazdy...ale jak tylko mam okazję to wskakuję na grzbiet koński :p Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 bubu jeszcze wrócę do ryzyka kadru....tutaj masz przykład ryzyka...jeździec miał być złożony i takowyż kadr mu przygotowałam, a tu niespodzianka :mad: i kask ucięty Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Fajniste konikowe fotki :p A ja nawet na końskim grzbiecie nie siedziałam :oops: A tak wogóle to 100 stronka:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :-o rzeczywiście 100 stronka..to chyba małą popijawe robimy :cool3: (druga w tym tygodniu :evil_lol: ) :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :knajpa: ..koniki jeszcze będą i minki jednego jeźdzca :evil_lol: ale to później, teraz muszę posprzątać ziemię, bo koty mi się dzisiaj zmrowiły i wykopały z kwiatków :angryy: :angryy: :mad: jeden się połamał :angryy: :angryy: :mad: ....nie wiem co im się stało, jak wcześniej tego nie było tak teraz zaczeły grrrrr:angryy: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::knajpa::popcorn::knajpa::popcorn::laola: za 100 stronkę i zwierzaki ;) Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :angryy: a jak się pochowały, że nawet opitolić nie można :angryy: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cola napisał(a)::angryy: a jak się pochowały, że nawet opitolić nie można :angryy: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Sliczne foty :lilangel: Ta mi sie podoba najbardziej http://img135.imageshack.us/img135/5797/20060514img9999696cf.jpg :loveu: A u mnie nie ma 100 stronki :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 za 100 stronke :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: i za mojego 1000 poscika u ciebie Cola :multi: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='evaxon']za 100 stronke :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: i za mojego 1000 poscika u ciebie Cola :multi: :laola::laola: :drinking: ** Cola, no rozumiem :) Chciałam tylko zagadać i troszkę się poduczyć ;) A jaki masz zoom u siebie, bo nawet nie wiem? Ja już nie jeżdze, bo nie mam koni... Czasu... Ani pieniedzy... Poza tym, w poblizu mnie nie ma stajni, jedna jest w Jaworznie, ale towarzystwa nie lubię, druga na drugim końcu S-ca, ale tam musiałabym jechać 40 min autobusem.. I czekam na swój samochód, może wtedy uda mi się czasem pojeździć, a tęskni mi się za tym bardzo.... :-( Quote
Cola Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Cytat: Napisał(a) evaxon za 100 stronke :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: i za mojego 1000 poscika u ciebie Cola :multi: nooo to podwójna okazja :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: bubu ja mam obiektyw 28-90mm...a pytaj pytaj :lol: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Cola']bubu ja mam obiektyw 28-90mm...a pytaj pytaj :lol: chyba nic mi to nie mówi ;) czyli co to oznacza? ;) jaki zoom? ;) :lol: Quote
Recommended Posts