Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No to czemu podpuszczasz z tą szyszką ??? :razz:

...co, ja niby podpuszczam? ale ta szyszka naprawdę była mojej wielkości, jak się uwalilam na ziemi :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Maga100'].... twoich potworów nie zauważyłam na torze tylko przez przeoczenie? :diabloti:
...bo moje potworki zostały w domu :diabloti: a co miałam je ciągnąć w taką pogodę??....a tam jest duuuużo wody khm i zimno było....nie wiedziało mi się sprzątanie po przeziębionym pęcherzu :diabloti:

Jerez Witaj :) Anetta już mnie zmolestowała wcześniej i fotki powinny się znaleźć na waszej klubowej stronce :cool3:

bubu koników i ksiatków jeszcze nie było, więc ślepa nie jesteś :p

Posted

Siwki są fajne, ale tylko jak je się ogląda :evil_lol: o utrzymaniu konia w ciągłej czystości to nic nie powiem....grrrr... :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']Siwki są fajne, ale tylko jak je się ogląda :evil_lol: o utrzymaniu konia w ciągłej czystości to nic nie powiem....grrrr... :diabloti:

Dokładnie .. Po długich pobytach w stajni, potrafią się nawet odbarwić na żółto (don't ask why ;) )... Podziwiam ludzi, którzy mają siwe konie ..
Ja swego czasu pamiętam, byłam w jednej stadninie (nikt z Was nie wie, że konie to moje drugie życie i kiedyś sama nawet miałam kilka sztuk :evil_lol: ), to przyszedł właściciel wręcz BIAŁEGO konia (fachowo nazywa się przecież siwy;) ale on byłbiały no ;) ), podszedł do stajennego, założył białą rękawiczkę, przejechał po grzbiecie swojemu rumakowi... i zaczęła się afera ;) oj działo się działo ;)

[quote name='Cola']

ideał konia....
pieknie umaszczony.......
ajjjjjj............... powrócił mi sentyment........

Cola, robisz zdjęcia na zoomie, czy tak bardzo ryzykujesz? :evil_lol:

Posted

bubu wiem dokładnie dlaczego się odbarwia na żółto :evil_lol: i strasznie ubolewałam jak dostawał mi się siwek w zimie (to tak za kare mi się ostawał :angryy: ), w lato to go przemyjesz, ale w zimie na mróz grrrrr szorowało się szczotką i szorowało aż się wyczyściło - da się :diabloti: ....ja też kiedyś jeździłam konno i miałam nawet swojego patatajka....:cool3:

Tia...takie afery są uuuuu straszne :diabloti:

Zoom max...jak blisko jest konik to nie. Jakie ryzyko?? Jak się tyle przebywa z konikami i cyka sporo (zna się swój sprzęt) to się wie :cool3: tak ogólnie nie lubię ingerować w kadr zrobionego zdjęcia

Cimi haha minka jest dobra, ale ta dziewczynka była ekstra...gnała jak strzała :cool3: i jakie ostre zakręty brała, aby czas zrobić....

Posted

Długa historia.....Za czasów małolata ciągle jeździłam w klubie w rodzinnym mieście i w weekendy do dziadków gdzie stała moja kobyłka. Potem wyjechałam na studia, moja kobyłka została sprzedana, bo dziadek już nie dawał rady fizycznie z nią (a była to charakterna kobitka i goniła ludkow. tylko ja mogłam zrobić przy niej wszystko, nawet przechodzić pod brzuchem :cool3: )...ale jako studentka jeździłam w klubie akademickim....a teraz siedzę w wawie i nie mam czasu ani kasy na jazdy...ale jak tylko mam okazję to wskakuję na grzbiet koński :p

Posted

bubu jeszcze wrócę do ryzyka kadru....tutaj masz przykład ryzyka...jeździec miał być złożony i takowyż kadr mu przygotowałam, a tu niespodzianka :mad: i kask ucięty

Posted

:-o rzeczywiście 100 stronka..to chyba małą popijawe robimy :cool3: (druga w tym tygodniu :evil_lol: )

:drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :knajpa:

..koniki jeszcze będą i minki jednego jeźdzca :evil_lol: ale to później, teraz muszę posprzątać ziemię, bo koty mi się dzisiaj zmrowiły i wykopały z kwiatków :angryy: :angryy: :mad: jeden się połamał :angryy: :angryy: :mad: ....nie wiem co im się stało, jak wcześniej tego nie było tak teraz zaczeły grrrrr:angryy:

Posted

:BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::knajpa::popcorn::knajpa::popcorn::laola:
za 100 stronkę i zwierzaki ;)

Posted

:angryy: a jak się pochowały, że nawet opitolić nie można :angryy:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Cola napisał(a):
:angryy: a jak się pochowały, że nawet opitolić nie można :angryy:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

Posted

[quote name='evaxon']

za 100 stronke

:drinka: :drinka: :drinka:
:laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

i za mojego 1000 poscika u ciebie Cola

:multi:

:laola::laola:

:drinking:

**

Cola, no rozumiem :) Chciałam tylko zagadać i troszkę się poduczyć ;) A jaki masz zoom u siebie, bo nawet nie wiem?

Ja już nie jeżdze, bo nie mam koni... Czasu... Ani pieniedzy...
Poza tym, w poblizu mnie nie ma stajni, jedna jest w Jaworznie, ale towarzystwa nie lubię, druga na drugim końcu S-ca, ale tam musiałabym jechać 40 min autobusem.. I czekam na swój samochód, może wtedy uda mi się czasem pojeździć, a tęskni mi się za tym bardzo.... :-(

Posted

Cytat:
Napisał(a) evaxon

za 100 stronke

:drinka: :drinka: :drinka:
:laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

i za mojego 1000 poscika u ciebie Cola

:multi:

nooo to podwójna okazja :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:

:laola:

bubu ja mam obiektyw 28-90mm...a pytaj pytaj :lol: