Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda, że teraz nie jest takim nietoperkiem :( ale i tak jest słodki..... hmmm..chociaż czasami jak głowa mu zwisa z łóżka to jest nietoperkiem :D

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przekażę Jokusiowi całuski :oops:

dbsst Niom troszkę nochalek się zmienił :wink: Jak był malutki to wsadził nosek do mąki ;) a później w czarną farbę... Przypomniało mi się jak kiedyś Toffik (był jeszcze maciupki) wlazł do farb olejnych...Oczywiście był cały kolorowy, a malarka :pissed: Ale to były czasy jak pieski były malutkie... :D

Posted

Dzisiaj trochę czyszczenia ząbków... :D

3370604_d.jpg

3370611_d.jpg

A teraz jedna z ulubionych zabaw Toffiego......urywanie ogonka osiołkowi, niestety to była ulubiona zabawa... osiołek już stracił ogonek :wink:

3370683_d.jpg

Posted

Na operację plastyczną jest za późno, jak na razie, bo ogonek gdzieś przepadł :( Toffik ma teraz nową zabawę....obgryzanie dziobka pingwinowi. Z tym to będzie się męczył dłuuuuugi czas :)

Co do Szpilki i Toffika...To są dwa pieski destruktorzy :D Ogonki się obrywa, żeby nie machały w nocy po nosie, a oczka...hmmm...żeby się nie gapiły tak bezczelnie na pieski :D

Moje pieski zawsze są czyściochami :wink: Pomijając fakt ubłocenia się na spacerku, np. na polach :D

Posted

hahaha nic nie bede mowic o czysciochach z Pol Mokotowskich bo mi sie cisnienie podnosi :evilbat:

wlasnie teraz nasz destruktor wyzywa sie na kartoniku sluchac tylko swinskie odglosy z poslania i wzdychanie ;)

Posted

:cunao: :cunao: Szpila do boju!! :cunao: :roflt: Jak ją sobie wyobraziłam, to oplułam ekran. :cunao:

SZPILA KARTON TO TWÓJ WRÓG!! ZNISZCZ GO!!

A pani będzie miała co sprzątać....

Posted

hahaha poszla spac znaczy najpierw sie nastekala jaka to ona bidna i nieszczesliwa bo ja TZ obudzil i przestal tak szybko drapac, a kartonik to

nie taka znowu frajda jak zgrywanie damesy.

jeshu ona ma kartonik do nosa przylepiony hahaha

Posted

Ostatnio byłem trochę chory i dostawałem zastrzyki...oj jak potem bolało. Brałem na litość pańcię i wtedy masowała.... :jumpie: Ja z tej ulgi zrobilem wygibasa

2004_1120_181819.jpg

och jak było cudownie...

2004_1120_181853.jpg

2004_1120_181903.jpg

Potem ziewanko

2004_1120_182836.jpg

i spaciu... :)

2004_1120_184314.jpg

Znowu pani dała się wziąć na litość i wpakowałem się do łóżeczka, pod kołderkę :)

2004_1122_135946.jpg

Posted

Nioski mają cudowne, szczególnie takie zimne i mokre :D

Kto by nie chciał być masowany. Ja też bym chciała, ale TZ jakoś do tego się nie garnie :(

Posted

wiem :( kiedyś mnie masował bez grymasu na mordce... :lol: a teraz?? zmęczony jestem, obgryzłem skórki albo paznokcie, zaraz wychodzę itd.

Posted

W końcu wybrałam się....i mam już zeskanowany negatyw :)

Teraz mogę się pochwalić lipcowymi fotkami z pól :)

Joker chciał poderwać pewną laskę...

3135.jpg

....ale Toffi zaczął się do niej dobierać...

3136.jpg

...i mu się dostało :lol:

3137.jpg

3138.jpg

Posted

..oczywiście trzeba było uwiesić się gałązki..

3147.jpg

...później chłopcy szukali piłki, która wpadła do bajorka...

3148.jpg

3150.jpg

Szpila bardzo chciała im pomóc, ale jak tu wejść do wody kiedy ona taka mokra...bbbrrrr...

3151.jpg

..chłopcy ciągle szukali...

3152.jpg

.....ratunku!!! zaraz wpadnę!!!...

3153.jpg

..Joki zanurkował..

3154.jpg

...i znalazł jupi

3155.jpg