madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):załatwiaj załatwiaj...będzie wesoło :cool1: ahahahahah czekaj czekaj, juz zaczynam szykować prowiant :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ahahahahah czekaj czekaj, juz zaczynam szykować prowiant :diabloti: :diabloti: :diabloti: czyli picie ;) Cola UWIELBIA WIŚNIÓWKE Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']czyli picie ;) Cola UWIELBIA WIŚNIÓWKE ale jaką wisniówke?:diabloti: :diabloti: :diabloti: bo u nas chłopcy takie mają po 3,50 i BYK sie nazywa, pierwsza klasa wisniówa :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ale jaką wisniówke?:diabloti: :diabloti: :diabloti: bo u nas chłopcy takie mają po 3,50 i BYK sie nazywa, pierwsza klasa wisniówa :diabloti: :diabloti: :diabloti: hahahaha no takiej byczej to chyba nie lubi ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):hahahaha no takiej byczej to chyba nie lubi ;) hahaha jak to nie lubi, kazdy lubi nawet ja miałam opory do poki nie zaczełam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz lajtowo jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przywioze wam cała zgrzewke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowie wam, spodoba się :diabloti: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha jak to nie lubi, kazdy lubi nawet ja miałam opory do poki nie zaczełam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz lajtowo jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przywioze wam cała zgrzewke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowie wam, spodoba się :diabloti: hahhaha o ja bede musiala sie upic zeby sie tego napisc ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):hahhaha o ja bede musiala sie upic zeby sie tego napisc ;) nawet nie poczujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nawet nie poczujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowisz ze idzie jak zloto ;):evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):mowisz ze idzie jak zloto ;):evil_lol: :evil_lol: kochana LATA PRAKTYKI hahahahahahahaha pocwiczymy troche i bedziesz zawodnik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kochana LATA PRAKTYKI hahahahahahahaha pocwiczymy troche i bedziesz zawodnik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: juzsie doczekac nie moge bede w czyms debesciak :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):juzsie doczekac nie moge bede w czyms debesciak :evil_lol: ucz sie od MISZCZA hahahah, boooze ale mi wali, cola wybacz ze w twojej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a swoja drogą kochana to ty co?spisz juz?moze sie wypowiesz w kwestii wisniówki :eviltong: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ucz sie od MISZCZA hahahah, boooze ale mi wali, cola wybacz ze w twojej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a swoja drogą kochana to ty co?spisz juz?moze sie wypowiesz w kwestii wisniówki :eviltong: Cola foty wibiera ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii szantazowalam ja ;) hahhahahhaha kartonami ;) Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Zaglądam...i co widzę :crazyeye: gaduły dwie o wiśnióweczce rozprawiają... ja i debe uwielbiamy wiśnióweczki...szczególnie następnego dnia, az do samego wieczoru :evil_lol: ....dobrze, że kartonami a nie igłami :evil_lol: Kilka fotek z wczoraj :) ..tutaj Tofiak delikatnie wbił sobie pazurki tylnej łapki (tylko nie wiem która to tylna) w przednią łape Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Colaczku moj najukochanszy ja nie wiem czy to wazne ale naj wisniowke nastepnego dnia lubia nasi TZci ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: extra foty suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):Colaczku moj najukochanszy ja nie wiem czy to wazne ale naj wisniowke nastepnego dnia lubia nasi TZci ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no tak już zdążyłam zapomnieć :roll: ...ale niedługo my będziemy tak lubić na necie to co oni wypiją...hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):no tak już zdążyłam zapomnieć :roll: ...ale niedługo my będziemy tak lubić na necie to co oni wypiją...hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czwartek rulez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 wcale mi sie nie podobaja te fotki ...:roll: aaaa ja tez chce takie sliczne foteczki :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :razz::razz:ktoś tu mówi o wiśnióweczce :p foty jak zwykle.................................super :multi: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Niektórzy pewnie myślą, że śpię...ale nie..ale nie... :p szperam w starociach na kompie :cool3: i coś wyszperałam... Paszteciki... i chwaścik Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :multi:o jesunńku jakie kicusie śliczne :razz:ja miałam w domciu czarnego:p Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 ..i pomyśleć, że te kicusie były zrobione pudełkiem po fajkach :evil_lol: (wcale nie trzeba mieć wypasionego sprzętu :cool3: ) a tego czarnego kicusia, to pewnie Ozzulec zjadł...hmm?? Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cola napisał(a):..i pomyśleć, że te kicusie były zrobione pudełkiem po fajkach :evil_lol: (wcale nie trzeba mieć wypasionego sprzętu :cool3: ) a tego czarnego kicusia, to pewnie Ozzulec zjadł...hmm??:shake::shake::shake:odszedł za TM jak Harley miał 10 miesięcy a Ozzulka nie było w planach :razz: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Przykra sprawa.... :-( ...a jeszcze robalka wstawię :cool1: Quote
Recommended Posts