Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cola , foty cudowne :loveu: Ta mnie rozczuliła :razz: :evil_lol:a debeściaczek coś niepewna na tym koniku :cool3: Joker nie wyglądał na takiego szczuplaczka , Ozzy latem ubiegłego roku ważył 34 kg :razz:teraz nie wiem :p Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 i to jest koniec konikowa :) Ja staram się sprawdzać kg psów raz w m-cu...mam lecznicę pod nosem i chodzimy się ważyć...ja też się kontroluję :evil_lol: Jok nie wyglądał na takiego chudzielca, co cały czas miał mięśnie na wierzchu...ale waga malutka. debeściaczek myślała o tych galopach po plaży w lato....ech też bym sobie tak cwałowała, albo poszalała po lesie na crosówce... Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Teraz ciutkę piesków :) Na dzisiaj to już wszystko. Szpilowa chce do kompa :lol: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 no to dalej szaleje :D :evil_lol: zdjęciami Coli ;) Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :crazyeye:aleście się z Colą rozszalały z tymi fotami :razz: nie dość ze ilość to i jakość super :multi: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 to prwda ilosc i jakosc:loveu: imponujaca i zdrazde sekret ze to nie wszystko jeszcze z tym ze narazie nie mam juz sily wstawiac narazie musicie te przelknac ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 W końcu udało się otworzyć okno na świat.... ;) Cieszę się, że ktoś wogóle zagląda do mojego zakurzonego topiku, i że ktoś o nas pamięta :) Debeściarce to chyba będę musiała jakąś flachę postawić za wstawianie fotek...może wiśnia?? :diabloti: i powlepiać fotki Szpilowej (ostatnio mam ich troszkę, ale to może wieczorkiem) Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cola napisał(a):W końcu udało się otworzyć okno na świat.... ;) Cieszę się, że ktoś wogóle zagląda do mojego zakurzonego topiku, i że ktoś o nas pamięta :) Debeściarce to chyba będę musiała jakąś flachę postawić za wstawianie fotek...może wiśnia?? :diabloti: i powlepiać fotki Szpilowej (ostatnio mam ich troszkę, ale to może wieczorkiem):evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiśnióweczkę , koniecznie wiśnióweczkę :p a tak wogóle to ....witaj Cola w galerii swoich psów ;) Quote
Cola Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Witam witam... :) Zastanawiam się nad tą wiśnióweczką :evil_lol: ... debe chyba by mnie zabiła w drzwiach gdzybym przyniosła taką flaszkę :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cola napisał(a):Witam witam... :) Zastanawiam się nad tą wiśnióweczką :evil_lol: ... debe chyba by mnie zabiła w drzwiach gdzybym przyniosła taką flaszkę :evil_lol: o nie tylko nie wiśniówka na sama mysl mnie mdli :evil_lol: czekam na foty ;) Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):o nie tylko nie wiśniówka na sama mysl mnie mdli :evil_lol: czekam na foty ;):cool3:a wiśnióweczka ma taki śliczny kolorek i te .....wisienki :razz: Quote
Recommended Posts