Patka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ja nie moge chłopaki są cudowni fotki jeszcze piękniejsze :) kola wielkie buziaki :lol: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 aaale śliczne foty :loveu: a psiaki jak się wybiegają :razz: no naprawde napatrzeć się nie mogę na te psiurki w biegu :lol: ślicznie zdjęcia wyszły :loveu: Quote
Cola Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Psiaki jak psiaki....one mają kondycję...a ja? hmmm.... to inna historia. Ja musiałam popracować nad nią. Później debe będzie wstawiac fotki ze spacerków dalekobieżnych (czyt. idziemy spacerkiem na miejsce ok.40 minut, potem psy biegają luzem z godzinkę - dwie po krzakach, a ja w tym czasie zrobię 200 przysiadów albo więcej robiąc foty...i powrót powłóczącymi nogami :lol: ), jak ja na początku zdychałam.... Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no i gdzie te fotki z dalekobieżnych spacerów :razz: Quote
dbsst Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 nie wiem czy nie mieszam fot ale jestem kapke zmeczona dopiero dotarłam do domu :( Quote
dbsst Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 te krzaczory to Colowe kilometrowe spacery :D Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 świetne foty ,cudowne psy ...............myślałam,że gdzieś pod krzaczorem zobaczę padniętą ze zmęczenia Colę :evil_lol: Quote
Kati Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Świetne psiaki, widać, ze lubią się razem bawic. :) Fajne fotki. Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 oj Alicja....raczej ciężko jest zrobić samej sobie foto pod krzaczorem :evil_lol: ....a wracając do domu wręcz ciągne psy za sobą hihi Trochę powklejam zdjęć ze spacerków i może uda mi się zakonikować topik :cool3: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Cola']oj Alicja....raczej ciężko jest zrobić samej sobie foto pod krzaczorem :evil_lol: ....a wracając do domu wręcz ciągne psy za sobą hihi Trochę powklejam zdjęć ze spacerków i może uda mi się zakonikować topik :cool3: :razz:szkoda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to zazdroszczę takich spacerków :cool3: a to pysio jest rozkoszne :loveu: Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 To pysio robi się jeszcze słodsze, bo przybiera na wadze (w końcu) :) Mam więcej do przytulania :loveu: c.d.n. Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To Jokerek jeszcze rośnie i tyje:roll:a nie wygląda na niedożywionego ;).Mój to kawał cielaczka :oops: chociaż wydaje mi się ze troszke zrzucił ciałka :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 super foty - widze ze tereny swietne do spacerów :multi: Quote
Kati Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cudowne psy, już nie moge się doczekać kolejnych fotek Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 W końcu przybiera na wadze. Wcześniej ciągle miał jakieś problemy pokarmowe i co przytył, to schudł. Kiedyś ważył 28 kg, w porywach do 30kg (to była magiczna cyferka, dalej ani rusz). Teraz układ pokarmowy działa normalnie i Jokuś rośnie w szerokości....pakerek szwarcenegerek się robi :cool3: Dobra, zaczynamy konikowo. Najpierw z kuligu..... przywitały nas takie miśki.. ..kółeczka na konikach... dbsst też była i rozmyślała.... ..te koniki ciągały nas w saneczkach Quote
Cola Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 c.d. Torwaru malutki przerywnik cyrkowy Quote
Recommended Posts