Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
ja ostatnio mam niejasne wrażenie, ze ciagle tylko wstawiam i rozwieszam pranie oraz chowam i rozstawiam deske do prasowania :angryy:

a to nie trzeba mieć dzieci, żeby mieć takie wrażenie bo ja też mam takowe - no... moze bez tej deski bo nie prasuję :lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
ja ostatnio mam niejasne wrażenie, ze ciagle tylko wstawiam i rozwieszam pranie oraz chowam i rozstawiam deske do prasowania :angryy:

:splat: na śmierć bym zapomniała, że mam pranie do wywieszenia....

malawaszka napisał(a):
a to nie trzeba mieć dzieci, żeby mieć takie wrażenie bo ja też mam takowe - no... moze bez tej deski bo nie prasuję :lol:

hmmm...jak nie miałam dziecia to nie musiałam wręcz codziennie robić prania :shake:

Posted

A ja mam wrazenie ze ciagle tylko chodze z nozyczkami i obcinam dziecieciu pazury...sto razy na dzien chyba...O praniu nie wspomne...parsowac lubie wiec nie narzekam:-)
Problem w tym,ze notorycznie zapominam,ze pralam...i tak czasem piore jedno pranie dwa,trzy razy....:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
A ja mam wrazenie ze ciagle tylko chodze z nozyczkami i obcinam dziecieciu pazury...sto razy na dzien chyba...

paznokcie to moja trauma... nie było z tym problem, a od niedawna jest. Tadzio nie daje sobie obcinać pazurów... Wije się i wyrywa rękę. A ponieważ obcinam normalnymi nożyczkami, nie mogę się z nim siłować :roll:
Obcinam po jednym paznokciu dziennie....
a u stóp..? Masakra. Wczoraj A. robił z siebie błazna, abym ja dała jakoś radę.
Nawet przez sen nie jest to możliwe. Śpiąc wyrywa rękę albo wykręca palce u stóp na wszystkie strony.

Posted

paznokcie i pranie to jest to. u mnie brudne pranie trzeciego dnia nie mieści się w pralce i wysypuje się na całą łazienkę. piorę piątek, sobota niedziela!!!!
i paznokcie dziś patrze Jasik ma szpony jak to możliwe przecież mu przed chwilą obcinałam!!!

Posted

Wracając do tematu nożyczki kontra pazuryry...to też odnoszę wrażenie, że ciągle codziennie je obcinam :shake: nie mam bladego pojęcia dlaczego one tak szybko rosną....dobrze, że już Gerard nie grzebie w ziemi :evil_lol:

[quote name='Alicja']
wow ...GERI :knajpa: za zdróweczko

zdróweczko :p

[quote name='Lapeno']http://img338.imageshack.us/img338/5558/img3661t.jpg
aż się sam prosi o zamknięcie drzwi :p

:errrr: w pierwszej chwili jak go tam zobaczyłam, to też miałam ochotę to zrobić

[quote name='malawaszka']oho! chyba ktoś tu nie lubi kotków :lol:

Geri sto lat!!! :drinking:
:pepsi:

[quote name='dbsst']brawo to już możecie dawać takie leki jak ibufen i paracetamol - na kartoniku mają, że od 3 miesiąca! hahahha

jednak mam nadzieję, że nie będę musiała mu tego dawać :roll: jak na razie

W weekend wyruszyliśmy na komunie siostrzenicy TZta....oczywiście gwoździem programu kto był?? Gerard :p a on dłużny nie pozostawał i kokietował wszystkich dookoła i zawsze miał coś do powiedzenia...oczywiście ostatnie słowo należało do niego :evil_lol:

czarujący pan G.

Posted

omaterdej :mdleje:...co się dzieje w supermarketach :eek2: PANIKA.. ludzie wyrywają sobie zgrzewki wody z rąk, gigantyczne kolejki.... Dzisiaj na spacerku spotkałam "babcię" obok przejścia, która informowała każdą napotkaną osobę, aby nabrali wodę w garnki, miski, wanny wodę, bo nie będzie wody, odetną... ISTNA PANIKA!!!

Posted

Cola , ja bym w to była gotowa uwierzyć że mogą odciąć wode ...Kraków był bez wody , rozwozili beczkowozami , a pamiętam 97 rok ...w Opolu siostra miala bal ... w końcu przyjechali sie do nas do Rybnika okapać

Posted

Jak odłączą to jestem gotowa :) jak zaleje jestem gotowa :)

wracając do paniki w supermarketach....ludzie wręcz kradli sobie wózki, wystarczyło, że delikwent zrobił kilka kroków w alejkę po ciasteczka i nie miał już wózka :D paleta z wodą na wózku który jechał znikała w sekundę rozrywana tysiącami rąk...

wszystko okaże się w nocy z piątku na sobotę gdy dojdzie do nas fala...

on nienawidzi leżeć na brzuchu

Posted

[quote name='Alicja']ale radocha :multi:
http://img97.imageshack.us/img97/7205/img44442.jpg

takie radochy odchodzą codziennie :p co chwila :evil_lol:

[quote name='dbsst']hahahhaha się uśmiał co go tak rozbawiło?? bowski hahahhah

nie co a kto :diabloti: z matki swej jedynej się śmieje :roll:

TZ przywlókł mi do domu choróbsko...sam padł i dziecko zaraził :angryy: Na szczęście ma reakcja była błyskawiczna i przy pierwszych objawach przystopowaliśmy infekcję :p Wczoraj mały miał przytkany nosek, dzisiaj zostały mu tylko opuchnięte troszkę śluzówki w nosku i łatwiej mu się oddycha :multi: Mam nadzieję, że to badziewie całkowicie się dzisiaj cofnie...

Posted

:diabloti: i tak jest na wygnaniu....od kilku nocy śpi na kanapie, do dziecka ma zakaz zbliżania się, nie może go kąpać (nad czym bardzo ubolewa)...i wyganiam go do "pieczary" pracować :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:diabloti: i tak jest na wygnaniu....od kilku nocy śpi na kanapie, do dziecka ma zakaz zbliżania się, nie może go kąpać (nad czym bardzo ubolewa)...i wyganiam go do "pieczary" pracować :evil_lol:

do Ciebie powinien też mieć zakaz zbliżania :diabloti: