malawaszka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Maga100 napisał(a):ja ostatnio mam niejasne wrażenie, ze ciagle tylko wstawiam i rozwieszam pranie oraz chowam i rozstawiam deske do prasowania :angryy: a to nie trzeba mieć dzieci, żeby mieć takie wrażenie bo ja też mam takowe - no... moze bez tej deski bo nie prasuję :lol: Quote
Cola Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Maga100 napisał(a):ja ostatnio mam niejasne wrażenie, ze ciagle tylko wstawiam i rozwieszam pranie oraz chowam i rozstawiam deske do prasowania :angryy: :splat: na śmierć bym zapomniała, że mam pranie do wywieszenia.... malawaszka napisał(a):a to nie trzeba mieć dzieci, żeby mieć takie wrażenie bo ja też mam takowe - no... moze bez tej deski bo nie prasuję :lol: hmmm...jak nie miałam dziecia to nie musiałam wręcz codziennie robić prania :shake: Quote
agbar Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 A ja mam wrazenie ze ciagle tylko chodze z nozyczkami i obcinam dziecieciu pazury...sto razy na dzien chyba...O praniu nie wspomne...parsowac lubie wiec nie narzekam:-) Problem w tym,ze notorycznie zapominam,ze pralam...i tak czasem piore jedno pranie dwa,trzy razy....:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 agbar napisał(a):A ja mam wrazenie ze ciagle tylko chodze z nozyczkami i obcinam dziecieciu pazury...sto razy na dzien chyba... paznokcie to moja trauma... nie było z tym problem, a od niedawna jest. Tadzio nie daje sobie obcinać pazurów... Wije się i wyrywa rękę. A ponieważ obcinam normalnymi nożyczkami, nie mogę się z nim siłować :roll: Obcinam po jednym paznokciu dziennie.... a u stóp..? Masakra. Wczoraj A. robił z siebie błazna, abym ja dała jakoś radę. Nawet przez sen nie jest to możliwe. Śpiąc wyrywa rękę albo wykręca palce u stóp na wszystkie strony. Quote
dbsst Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 paznokcie i pranie to jest to. u mnie brudne pranie trzeciego dnia nie mieści się w pralce i wysypuje się na całą łazienkę. piorę piątek, sobota niedziela!!!! i paznokcie dziś patrze Jasik ma szpony jak to możliwe przecież mu przed chwilą obcinałam!!! Quote
Tengusia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jak dobrze ze moje dziecie juz duze i samo sobie paznokcie obcina ... oj dlugo dlugo darl sie jak zarzynana swinka przy tym zabiegu :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Cola']a Gerard ma już 3 miechy :multi: wow ...GERI :knajpa: za zdróweczko Quote
Obama Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://img338.imageshack.us/img338/5558/img3661t.jpg aż się sam prosi o zamknięcie drzwi :p Quote
malawaszka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Lapeno']http://img338.imageshack.us/img338/5558/img3661t.jpg aż się sam prosi o zamknięcie drzwi :p oho! chyba ktoś tu nie lubi kotków :lol: Geri sto lat!!! :drinking: Quote
dbsst Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 brawo to już możecie dawać takie leki jak ibufen i paracetamol - na kartoniku mają, że od 3 miesiąca! hahahha Quote
Cola Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Wracając do tematu nożyczki kontra pazuryry...to też odnoszę wrażenie, że ciągle codziennie je obcinam :shake: nie mam bladego pojęcia dlaczego one tak szybko rosną....dobrze, że już Gerard nie grzebie w ziemi :evil_lol: [quote name='Alicja'] wow ...GERI :knajpa: za zdróweczko zdróweczko :p [quote name='Lapeno']http://img338.imageshack.us/img338/5558/img3661t.jpg aż się sam prosi o zamknięcie drzwi :p :errrr: w pierwszej chwili jak go tam zobaczyłam, to też miałam ochotę to zrobić [quote name='malawaszka']oho! chyba ktoś tu nie lubi kotków :lol: Geri sto lat!!! :drinking: :pepsi: [quote name='dbsst']brawo to już możecie dawać takie leki jak ibufen i paracetamol - na kartoniku mają, że od 3 miesiąca! hahahha jednak mam nadzieję, że nie będę musiała mu tego dawać :roll: jak na razie W weekend wyruszyliśmy na komunie siostrzenicy TZta....oczywiście gwoździem programu kto był?? Gerard :p a on dłużny nie pozostawał i kokietował wszystkich dookoła i zawsze miał coś do powiedzenia...oczywiście ostatnie słowo należało do niego :evil_lol: czarujący pan G. Quote
Cola Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 omaterdej :mdleje:...co się dzieje w supermarketach :eek2: PANIKA.. ludzie wyrywają sobie zgrzewki wody z rąk, gigantyczne kolejki.... Dzisiaj na spacerku spotkałam "babcię" obok przejścia, która informowała każdą napotkaną osobę, aby nabrali wodę w garnki, miski, wanny wodę, bo nie będzie wody, odetną... ISTNA PANIKA!!! Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ci ludzie przeżyli już powódź w 97 więc wcale się nie dziwię :shake: koszmar... Quote
Alicja Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Cola , ja bym w to była gotowa uwierzyć że mogą odciąć wode ...Kraków był bez wody , rozwozili beczkowozami , a pamiętam 97 rok ...w Opolu siostra miala bal ... w końcu przyjechali sie do nas do Rybnika okapać Quote
Cola Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Jak odłączą to jestem gotowa :) jak zaleje jestem gotowa :) wracając do paniki w supermarketach....ludzie wręcz kradli sobie wózki, wystarczyło, że delikwent zrobił kilka kroków w alejkę po ciasteczka i nie miał już wózka :D paleta z wodą na wózku który jechał znikała w sekundę rozrywana tysiącami rąk... wszystko okaże się w nocy z piątku na sobotę gdy dojdzie do nas fala... on nienawidzi leżeć na brzuchu Quote
Alicja Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ale radocha :multi: http://img97.imageshack.us/img97/7205/img44442.jpg Quote
dbsst Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 hahahhaha się uśmiał co go tak rozbawiło?? bowski hahahhah Quote
Cola Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Alicja']ale radocha :multi: http://img97.imageshack.us/img97/7205/img44442.jpg takie radochy odchodzą codziennie :p co chwila :evil_lol: [quote name='dbsst']hahahhaha się uśmiał co go tak rozbawiło?? bowski hahahhah nie co a kto :diabloti: z matki swej jedynej się śmieje :roll: TZ przywlókł mi do domu choróbsko...sam padł i dziecko zaraził :angryy: Na szczęście ma reakcja była błyskawiczna i przy pierwszych objawach przystopowaliśmy infekcję :p Wczoraj mały miał przytkany nosek, dzisiaj zostały mu tylko opuchnięte troszkę śluzówki w nosku i łatwiej mu się oddycha :multi: Mam nadzieję, że to badziewie całkowicie się dzisiaj cofnie... Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 wygoń TZta - co za bezczelny typ - jak on śmiał??!!!!! :diabloti: Quote
Cola Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 :diabloti: i tak jest na wygnaniu....od kilku nocy śpi na kanapie, do dziecka ma zakaz zbliżania się, nie może go kąpać (nad czym bardzo ubolewa)...i wyganiam go do "pieczary" pracować :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cola napisał(a)::diabloti: i tak jest na wygnaniu....od kilku nocy śpi na kanapie, do dziecka ma zakaz zbliżania się, nie może go kąpać (nad czym bardzo ubolewa)...i wyganiam go do "pieczary" pracować :evil_lol: do Ciebie powinien też mieć zakaz zbliżania :diabloti: Quote
Cola Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 no przeca napisałam, że śpi na kanapie :diabloti: Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 zapytaj TZ gdzie był i kto mu to dał - nakaż oddać choróbsko darczyńcy :diabloti: tam też jesteś Cola ? Quote
Cola Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 TZ twierdzi, że nie wie gdzie był i kto mu to dał :evil_lol: tam jestem jako ColaJ Quote
Recommended Posts