Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):

Już sama nie wiem który poród jest "fajnieszy" ...jak na razie mam doświadczenia tylko z naturala :roll: ...ale patrząc w szpitalu na kobiety po CC, to chyba lepszy jest natural bo w zasadzie możesz od razu śmigać o własnych siłach w pozycji pionizowanej a nie staruszki o lasce :evil_lol: ja chodziłam po dwóch godzinach od porodu :cool3: czyli jak tylko mnie przewieźli z obserwacji.

Taaaa...nie zawsze lepszy....czasem gorszy...najgorszy....

Posted

agbar napisał(a):
Taaaa...nie zawsze lepszy....czasem gorszy...najgorszy....

no fakt :roll:

anetta napisał(a):
Cola, ale podobni jesteście na tych konkursowych fotach! Rozumiem że to Ty? :p
Tak samo usteczka trzymacie :evil_lol:

:evil_lol: tak, to ja

Posted

[quote name='Cola'], to chyba lepszy jest natural bo w zasadzie możesz od razu śmigać o własnych siłach w pozycji pionizowanej a nie staruszki o lasce :evil_lol:

i to jest jedyna wyższość natural nad cięciem. Amen

[quote name='Cola']

haha, ale usta! świetna byłaś! :klacz: :p

Posted

agbar napisał(a):
Piekny jest:-)tfu tfu na psa urok;-)
I jaka ma piekna fryzure hihihi:-)

dbsst napisał(a):
mmmmmmmmmmm jaka znajoma mata hahahha
Fryzura Gerarda jest w dechę :D

haha na matę nie miałam żadnego wpływu :roll: Gerard dostał w prezencie od wujka :cool3:

Co do fryzurki...stwierdziłam, że w takiej mu bardziej do twarzy :p nie będzie leżał ulizany :evil_lol: i nie po to męczyłam się ze zgagami, aby teraz chować jego pióropusz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wszyscy żyją w domu :p nawet pies...

Gerard skończył 3 tygodnie :multi: i zaczyna 4 :multi: Nawet nie wiem kiedy to zleciało i te 3 tygodnie wydają mi się wiecznością a nie tylko 3tyg. :roll: czuję jakby Gerard był od zawsze

Wczoraj maluszek został komisyjnie :evil_lol: zważony na puste kiszeczki...ma 4200g :cool3: chłopaczyna rośnie jak na drożdżach i codziennie jest inny, dorzuca nowe minki i odgłosy gardłowe :p

Dzisiaj Dzień Kobitek...więc życzę wszystkim kobitkom wszystkiego naj naj naj itd. :Rose:

Posted

[quote name='Cola']Wszyscy żyją w domu :p nawet pies...

Gerard skończył 3 tygodnie :multi: i zaczyna 4 :multi: Nawet nie wiem kiedy to zleciało i te 3 tygodnie wydają mi się wiecznością a nie tylko 3tyg. :roll: czuję jakby Gerard był od zawsze

Wczoraj maluszek został komisyjnie :evil_lol: zważony na puste kiszeczki...ma 4200g :cool3: chłopaczyna rośnie jak na drożdżach i codziennie jest inny, dorzuca nowe minki i odgłosy gardłowe :p

Dzisiaj Dzień Kobitek...więc życzę wszystkim kobitkom wszystkiego naj naj naj itd. :Rose:

no GRATULUJEMY niesamowite dopiero co jechałas do szpitala nieźle leci co hahahaha

Posted

[quote name='dbsst']no GRATULUJEMY niesamowite dopiero co jechałas do szpitala nieźle leci co hahahaha

DZIĘKUJĘ :p ...tak generalnie to jechałam do szpitala i rodziłam DAAAAAAWNO TEEEEEMMMMUUUU :evil_lol: już nie pamiętam kiedy :diabloti: i nie mam traumy, mogę urodzić jeszcze raz, nawet teraz :evil_lol:

[quote name='dbsst']było tak http://babyonline.pl/kalendarz_rozwoju_dziecka.html?cac_week=3
a w tym tygodniu czeka was http://babyonline.pl/kalendarz_rozwoju_dziecka.html?cac_week=4

hmmm...z tym "co nas czeka" to jest tak: uśmiechy rozdaje od pierwszego dnia, a dzisiaj uraczył mnie kilkoma uśmiechami z dziąsełkami :loveu: okres czuwania to on ma dłuuuugi :mad: od 6 rano do 14-16 :angryy: główkę podnosi na dosyć długo i obraca ją na drugą stronę :p a łapolki to chyba od zawsze łądował do buziaka - już na usg było widać :evil_lol: ...muzyczka z maty lub karuzeli jest lekiem na całe zło :diabloti:

[quote name='malawaszka']a jak mnie czas ucieka przez to Wasze odliczanie :cry: aaaaaaaaaa

no właśnie :mad: do roboty się weź a nie ryczysz :evil_lol:

[quote name='Alicja']zaje2bisty fryz :loveu:i minka ;)
http://img14.imageshack.us/img14/2239/img0573lw.jpg

fryz na beckhama :lol: a minka na kupkę :diabloti:

Posted

nowa kąpielowa minka

a to jest PIES :D tak, mam psa który pilnuje A. w trakcie kąpieli czy wszystko robi dobrze i czy G. nie płacze :)

Posted

pogadam sama do siebie, bo muszę...a co :eviltong:

Ostatnio wysłałam A do sklepu po pieluszki...nie było X czasu a ja zostałam z JEDNĄ pieluszką :mad: i w końcu uradowany wrócił ALE kupił pieluszki o rozmiar większe :angryy: i był wielce zdziwiony, że się wściekłam...a TŁUMACZYŁAM jak krowie na rowie JAKIE pieluszki ma kupić, pokazywałam kilka razy opakowanie i nic to nie dało :mad: Druga strona medalu - on nie potrafi się poruszać po dużym sklepie :evil_lol: a też tłumaczyłam gdzie co się znajduje i gdzie ma iść żeby dany artykuł znaleźć..i co?? milion telefonów pt. "gdzie to było??" ...życie z naukowcem :mdleje::flaming:

Wczoraj mój kochany cudowny synek :loveu: z samego rana najpierw chciał popełnić samobójstwo zarzucając sobie zabawki na twarz, ale szybko zrezygnował z tego pomysłu i wrzaskiem dał znać, że się rozmyślił :evil_lol: a potem chciał mnie wpędzić do grobu :angryy: stwierdził, że nie będzie spał CAŁY DZIEŃ!!!!! (nie liczę jednej drzemki na 30 minut) i tak oto od 7 rano do 21 mój kochany Gerardzik najpierw marudził BO TAK, a potem marudził bo był zmęczony ale walczył sam ze sobą żeby nie zasnąć :evil_lol:
Dzisiaj też walczył ze snem wieczorem i gadał do swojego tygryska...może się namawiali jak by tu uciec z łóżeczka :roll:

Swoją drogą zadziwiające jest jak tak mały człowiek potrafi głośno beknąć albo puścić bąka...i to seriami :oops:

Posted

[quote name='Alicja']hahaha jaki strit ;) zajebiaszcze miny robią takie brzdące
http://img72.imageshack.us/img72/6750/img0774d.jpg

JOKER :multi:
http://img718.imageshack.us/img718/4365/img0794a.jpg

minki co chwila inne i nowe :evil_lol:

[quote name='Maga100']oo, ja uwielbiam, gdy T jest tak śpiący, że ledwo trzyma powieki, a właściwie ich nie trzyma, ale nie, NIE, on nie pójdzie spać, nie, bo nie.

[quote name='agbar']O wlasnie...nie bo nie....Najlepiej dajcie mi tasme klejaca przykleje se powieki ...BO TAK!:diabloti:

taaaa.....i jeszcze do tego jak dorzuci pojedyncze krzyki na te powieki jak się zamykają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w ramach budzika ma się rozumieć :diabloti:

DWA OBLICZA GERARDA

aha.....dzisiaj zakończyliśmy rozdział życia płodowego :multi: KIKUTEK PĘPOWINKI ODPADŁ :multi: ...nareszcie :p