Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
kłamiesz, kłamiesz i pionizujesz biedne dziecko :shake: :diabloti:

że niby ja?? to wierutna potwarz, która rani mą dziewiczą duszę :diabloti:

teqquila napisał(a):
Siemanko :) tom ja se przyszłam obejrzeć maluszka.

to nie dziecko tylko zdjęcie pionizowane jest :P :diabloti:

siemanko :p mogłaś zajrzeć do mnie do domciu i potulać maluszka.....bo dzisiaj miał dzień "Kocham Tylko Mamę i trzymaj mnie przy sercu" :mdleje: na szczęście śpi już od dwóch godzin, a ja mogłam spokojnie zjeść obiad i skorzystać z łazienki :evil_lol:

Wczoraj nawiedziłam mojego El Drr :p Chciałam, żeby mi wyjął TYLKO JEDEN szew (ten najbardziej denerwujący :angryy:) a on się uparł i wyciągnął wszystkie :mad: i powiedział "do czego to doszło, żebym ja prosił pacjentkę o wyjęcie szwów..." ...przyznaję BOLAŁO, ale opłacało się pocierpieć :grins: ogromna ulga i jak śmigam po mieszkaniu :evil_lol: istne tornado

Posted

teqquila napisał(a):
No chyba nie bardzo dzis bo mam temperature to by sie jeszcze maluszek zaraził jakims swinstwem :P cho do mnie do galerii :) cos zobaczysz:)

buuuuuuhahah juz sie miga :P

Posted

teqquila napisał(a):
nie migam prawde mowie :P właśnie Tzta po winko wysłałam hehe bym mogła z Wami troszkę posiedzieć :P

ale to liczysz, że on się zgubi czy co hahahaha

Posted

teqquila napisał(a):
nie bo on mi kompa chce zająć i bym nie mogła z Wami być :P

wiesz co...................powiedz mu, że jak tak to ja pośle zaraz mojego ku-fu pande na niego

Posted

teqquila napisał(a):
hehe oki niech mu nakopie w doope:P bo mnie z kompika wywala i zgania wszystko na tem ze muszę leżeć :P :D

cos więcej................................................czy koszulka lidera idzie własnie do ciebie??

Posted

no mowi ze jak mam temperature to musze w Łózku lezec bo musze sie wypocic , ale wypocic moge sie w nocy a nie teraz , moge przeciez troche posiedziec prawda? nie mam koszulki lidera ale mam zielona kolarska hahah a cio chcesz?

Posted

teqquila napisał(a):
no mowi ze jak mam temperature to musze w Łózku lezec bo musze sie wypocic , ale wypocic moge sie w nocy a nie teraz , moge przeciez troche posiedziec prawda? nie mam koszulki lidera ale mam zielona kolarska hahah a cio chcesz?

tak kolarska chce :multi::multi::multi:
a CocaCola musi sie pozbyć swojej liderówki na rzecz jakiejs ciężarówki :diabloti:

Posted

a jaki rozmiar bo ja kolarzówa jestem i ma piękną kolarzówę i już nie moge się doczekac jak na nią wsiąde a będzie to może w przyszłym tygodniu :D a mój brat to mega kolarz - jak coś to czekam na foto hahahha

Posted

Cola napisał(a):
że niby ja?? to wierutna potwarz, która rani mą dziewiczą duszę :diabloti:

jaką duszę? :diabloti:
a może kolejne niepokalane? :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
MA-SA-KRA :mdleje:

:scared:

ja nie rozumiem, czemu ty histeryzujesz :diabloti:

dbsst napisał(a):
kolejny powód potwierdzający moją opinię, że CC jest w dechę - ja nie poczułam kiedy mi nitkę wyciągneli :D

nieeeee, nie będę przypominać, kto drżał ze strachu i mi nie wierzył, że zanim poczujesz będzie po wszystkim :diabloti:

Posted

Witamy :multi:

Też tak myślałam, że to mój blogasek a nie kółko kolarskie :diabloti:

Już sama nie wiem który poród jest "fajnieszy" ...jak na razie mam doświadczenia tylko z naturala :roll: ...ale patrząc w szpitalu na kobiety po CC, to chyba lepszy jest natural bo w zasadzie możesz od razu śmigać o własnych siłach w pozycji pionizowanej a nie staruszki o lasce :evil_lol: ja chodziłam po dwóch godzinach od porodu :cool3: czyli jak tylko mnie przewieźli z obserwacji.

Teraz konkurs :p pt "znajdź różnice"