malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahahaha nooo Iga to jak była głodna to spbie po łokieć wpychała Quote
Maga100 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cola napisał(a): ...wiem, wiem wygląda jak pionizowane dziecko, ale nie jest :diabloti: kłamiesz, kłamiesz i pionizujesz biedne dziecko :shake: :diabloti: Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Siemanko :) tom ja se przyszłam obejrzeć maluszka. to nie dziecko tylko zdjęcie pionizowane jest :P :diabloti: Quote
Cola Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Maga100 napisał(a):kłamiesz, kłamiesz i pionizujesz biedne dziecko :shake: :diabloti: że niby ja?? to wierutna potwarz, która rani mą dziewiczą duszę :diabloti: teqquila napisał(a):Siemanko :) tom ja se przyszłam obejrzeć maluszka. to nie dziecko tylko zdjęcie pionizowane jest :P :diabloti: siemanko :p mogłaś zajrzeć do mnie do domciu i potulać maluszka.....bo dzisiaj miał dzień "Kocham Tylko Mamę i trzymaj mnie przy sercu" :mdleje: na szczęście śpi już od dwóch godzin, a ja mogłam spokojnie zjeść obiad i skorzystać z łazienki :evil_lol: Wczoraj nawiedziłam mojego El Drr :p Chciałam, żeby mi wyjął TYLKO JEDEN szew (ten najbardziej denerwujący :angryy:) a on się uparł i wyciągnął wszystkie :mad: i powiedział "do czego to doszło, żebym ja prosił pacjentkę o wyjęcie szwów..." ...przyznaję BOLAŁO, ale opłacało się pocierpieć :grins: ogromna ulga i jak śmigam po mieszkaniu :evil_lol: istne tornado Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 kolejny powód potwierdzający moją opinię, że CC jest w dechę - ja nie poczułam kiedy mi nitkę wyciągneli :D Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No chyba nie bardzo dzis bo mam temperature to by sie jeszcze maluszek zaraził jakims swinstwem :P cho do mnie do galerii :) cos zobaczysz:) Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):No chyba nie bardzo dzis bo mam temperature to by sie jeszcze maluszek zaraził jakims swinstwem :P cho do mnie do galerii :) cos zobaczysz:) buuuuuuhahah juz sie miga :P Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nie migam prawde mowie :P właśnie Tzta po winko wysłałam hehe bym mogła z Wami troszkę posiedzieć :P Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):nie migam prawde mowie :P właśnie Tzta po winko wysłałam hehe bym mogła z Wami troszkę posiedzieć :P ale to liczysz, że on się zgubi czy co hahahaha Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nie bo on mi kompa chce zająć i bym nie mogła z Wami być :P Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):nie bo on mi kompa chce zająć i bym nie mogła z Wami być :P wiesz co...................powiedz mu, że jak tak to ja pośle zaraz mojego ku-fu pande na niego Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 hehe oki niech mu nakopie w doope:P bo mnie z kompika wywala i zgania wszystko na tem ze muszę leżeć :P :D Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):hehe oki niech mu nakopie w doope:P bo mnie z kompika wywala i zgania wszystko na tem ze muszę leżeć :P :D cos więcej................................................czy koszulka lidera idzie własnie do ciebie?? Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 no mowi ze jak mam temperature to musze w Łózku lezec bo musze sie wypocic , ale wypocic moge sie w nocy a nie teraz , moge przeciez troche posiedziec prawda? nie mam koszulki lidera ale mam zielona kolarska hahah a cio chcesz? Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 teqquila napisał(a):no mowi ze jak mam temperature to musze w Łózku lezec bo musze sie wypocic , ale wypocic moge sie w nocy a nie teraz , moge przeciez troche posiedziec prawda? nie mam koszulki lidera ale mam zielona kolarska hahah a cio chcesz? tak kolarska chce :multi::multi::multi: a CocaCola musi sie pozbyć swojej liderówki na rzecz jakiejs ciężarówki :diabloti: Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja na razie na cieżarówke nie wygladam i nie bede wygladac hehe a koszulke mam p swoim byłym jak chcesz moge Ci ja odstapic :P Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a jaki rozmiar bo ja kolarzówa jestem i ma piękną kolarzówę i już nie moge się doczekac jak na nią wsiąde a będzie to może w przyszłym tygodniu :D a mój brat to mega kolarz - jak coś to czekam na foto hahahha Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 hm nie wiem jaki chyba sa uniwersalne :P moj były jest kolarzem i kiedys jak mial 2 miejsce <chyba> to mi ja podarowal i tak lezy w szafie na dnie :P Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 taaaaaaaaak i nie zaraził cie kolarstwem?? Quote
teqquila Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Na szczescie nie hehe , zostawil mnie dla jakiejs innej larwy hehe Quote
Maga100 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cola napisał(a):że niby ja?? to wierutna potwarz, która rani mą dziewiczą duszę :diabloti: jaką duszę? :diabloti: a może kolejne niepokalane? :evil_lol: malawaszka napisał(a):MA-SA-KRA :mdleje: :scared: ja nie rozumiem, czemu ty histeryzujesz :diabloti: dbsst napisał(a):kolejny powód potwierdzający moją opinię, że CC jest w dechę - ja nie poczułam kiedy mi nitkę wyciągneli :D nieeeee, nie będę przypominać, kto drżał ze strachu i mi nie wierzył, że zanim poczujesz będzie po wszystkim :diabloti: Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a już myślałam , że to blogas Coli i Jokera z G. ;) Quote
Cola Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Witamy :multi: Też tak myślałam, że to mój blogasek a nie kółko kolarskie :diabloti: Już sama nie wiem który poród jest "fajnieszy" ...jak na razie mam doświadczenia tylko z naturala :roll: ...ale patrząc w szpitalu na kobiety po CC, to chyba lepszy jest natural bo w zasadzie możesz od razu śmigać o własnych siłach w pozycji pionizowanej a nie staruszki o lasce :evil_lol: ja chodziłam po dwóch godzinach od porodu :cool3: czyli jak tylko mnie przewieźli z obserwacji. Teraz konkurs :p pt "znajdź różnice" Quote
Cola Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 a co mi tam....dam jeszcze jedno zdjęcie :) Mistrz Karate Lee Quote
Recommended Posts