dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 zaraz ide do kina i nie wiem czy dzis cos zobacze :( Quote
Justa Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Jaka miiiiinka!!! :iloveyou: tylk psitulić takie maleństwo :oops: :D Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Dalma cieszę się, że fotaski się podobają..i liczę na to, że będziesz tu zaglądac :) Justa Chyba nie wiesz ile to maleństwo waży :lol: o prztylanie z nim to ciężko. Ciągle się wierci, a jak już wlezie na łóżko to odwraca się doopskiem :evil: Quote
Justa Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Oj wiem wiem ile takie maleństwo może ważyć :D Ale i tak jest przesłodki ;) Hmmm to przyanjmniej masz grzejniczek, bo wiadomo doopsko ma dużą powierzchnię boczną ;) Chcemy fotecki nowe!!! :angel: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No to mów Cola, ile to maleństwo waży :lol: A ile by nie ważyło, oczka ma niewinne :angel: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Skoro obiecałam to wstawiam kilka fotek :) ..a tak czekają pieski na jedzonko :) Później będą wieści z frontu..a raczej z kilku frontów :evilbat: :lol: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :D malawaszka zachwyciłaby się tymi kocimi, błyszczącymi stópkami... ja zresztą też :P Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 adda napisał(a):No to mów Cola, ile to maleństwo waży :lol: A ile by nie ważyło, oczka ma niewinne :angel: To maleństwo waży ok.35 kg. Tylko oczka ma niewinne :lol: Doooopsko jest bardzo winne :lol: Jest tylko jeden problem...wiatry :evil: Reszty chyba nie musze pisać Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Cola napisał(a): Jest tylko jeden problem...wiatry :evil: Znaczy jelita dobrze pracują :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 haha..to nie było śmieszne :wink: ale po zmianie karmy przynajmniej nie ma aż tak duuuuuużo wiatrów i mają przyjemniejszy zapach :lol: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Wieści z pierwszego frontu: Osiołek ...a tak wygląda obecnie zabaweczka Kolejny atak był na to coś gumowego (kiedyś to było kółko) Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Cola']po zmianie karmy przynajmniej nie ma aż tak duuuuuużo wiatrów i mają przyjemniejszy zapach :lol: Hi hi, nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Zapytaj dbsst....ona też wie co to znaczy (zanczyła) strefa gazowa Toffiego :lol: Zabawy kotem Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Cola napisał(a):Zapytaj dbsst....ona też wie co to znaczy (zanczyła) strefa gazowa Toffiego :lol: W zasadzie to nie wiem, czy chcę tak dokładnie to rozpatrywać :lol: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Kotek doszedł do siebie... Ukrył się w reklamówce Po krótkiej drzemce i namyśle... ...postanowił potrenować Potem przyczaił się... ...zacisnął pazurki Walka rozpoczęta ..a tak wyglądają przeciwnicy Potera po walce :lol: ...a Poterek..no cóż :wink: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Co też ludziom przyjdzie do głowy podczas mycia okien :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 powiem tak Tffik + baczek = o fuuuuuuuuuuuuuuuuu :scared: zdjecia niesamowite cudowne chlopaki pikne :D Quote
Cola Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 hihi skończmy ten temat bączków biszkopta :wink: :lol: dbsst a tak sie martwiłaś, że nie zobaczysz fotek ....a jednak seans w kinie nie był tak dłuuuugi :wink: Quote
ajka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Jokerek cudny jak zawsze, no ale inaczej być nie może, bo to jeden z moich ulubieńców i faworytów, a kocik yyyyyyyyyyyyyyyyyy [quote name='Cola'] zabrakło mi słów na opisanie ciudności tego stffforka :loveu: Quote
Cola Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Ja w kocurku zakofałam się od pierwszego wejrzenia...i tak zostało :) i niemogłam się doczekać dnia, w którym znajdzie się w moim mieszkanku :wink: Teraz będę poszukiwać białego persa w starym typie :) - najlepiej koleżanki dla Poterka :D Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Cola napisał(a):hihi skończmy ten temat bączków biszkopta :wink: :lol: dbsst a tak sie martwiłaś, że nie zobaczysz fotek ....a jednak seans w kinie nie był tak dłuuuugi :wink: bieglam do domu ;) Quote
Cola Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 hihi...to musiałaś baaaaardzo szybko biec :lol: Nóżki całe? :wink: Quote
Patka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 :loveu: Zakochałam sie jeszcze mocniej Poter jest cudny i te oczeta :loveu: Fotki po prostu boskie brak słów :klacz: Buziaki pieknie sie bawią a Jokus ostoja spokoju :D wujcio pełna gębą!!! całuski :D Quote
Justa Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Cola ale sie usmiałam z Poterka i Osiołkowego Zabójcy!!!! :lol: :lol: :lol: Nie wiedziałam, że ty organizujesz walki psio-kocie!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Trzeba do TOZ zadzwonić :evilbat: 8) :lol: :wink: Piękne piękneeeeeee!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts