dbsst Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Cola'] dbsst haha G. ma baaaaardzo donośny głos :diabloti: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha tak oczywiście tez tak myślała, potem sie zdziwiłam a wczoraj przeżyłam szok byliśmy w gościach i tam 9 miesięczny się rozpłakał - Jasiek przy nim szeptał hahahhahaha [quote name='Cola'] super jest i ten irokez :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 malawaszka napisał(a):puci puciu tiu tiu tiu jaki fajowy :lol: ja Ci dam puci puci ;) Alicja napisał(a):moge napisać ...moge .... SŁODKI JEST :loveu: http://img684.imageshack.us/img684/5002/201002202.jpg już napisałaś :evil_lol: Maga100 napisał(a):śliczny, maleńki, cudny :loveu: ale nie chciałabym już takiego znów :diabloti: pawda :cool3: to ma po mnie :p dlaczego nie?? :roll: przecież takie bobo są śliczne, maleńkie i cudne :loveu: :evil_lol: dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha tak oczywiście tez tak myślała, potem sie zdziwiłam a wczoraj przeżyłam szok byliśmy w gościach i tam 9 miesięczny się rozpłakał - Jasiek przy nim szeptał hahahhahaha super jest i ten irokez :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: haha...pożyjemy i zobaczymy...:roll: wiem, kiedyś mu głos musi zmężnieć i zmutować :evil_lol: irokez jest boski :loveu: w szpitalu zrobili mu po kąpieli kukuryku :mad: wtedy wyglądał błeee... Tutaj pan Gerard jest najedzony, z suchą pieluchą :p i zasypia z uśmiechem na twarzy :loveu: Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 a to jakiś konkurs - znajdź różnicy na zdjeciach ? :diabloti: Quote
Cola Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Alicja napisał(a):ha ha ...jaki myśliciel ;) pewnie się zastanawiał o co jeszcze by poprosić... Vectra napisał(a):a to jakiś konkurs - znajdź różnicy na zdjeciach ? :diabloti: taaaaak....dogomania jest pełna niespodzianek :D Quote
Maga100 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cola napisał(a): dlaczego nie?? :roll: bo im Tadzik jest starszy, tym straszniej wspominam jak był noworodkiem :diabloti: Co nie zmienia faktu, że był śliczny, maleńki, cudny :diabloti: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://babyonline.pl/kalendarz_rozwoju_dziecka.html?cac_week=2 Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cola napisał(a):Olcia mam nadzieję, że Gerard też się nauczy sam obsługiwać cycem :evil_lol: dbsst haha G. ma baaaaardzo donośny głos :diabloti: strasznie nie lubi przewijania i manifestuje to GŁOŚNYM RYKIEM :mad: głośno też się upomina o cyca....jak narobi w pieluszkę to nic nie powie :angryy: może tak z nią siedzieć i siedzieć i siedzieć :angryy: muszę na węcha rozpoznawać pełną pieluchę :evil_lol: Haha nasz maly ludz tez na poczatku nie lubil przewijania....caly szpital wiedzial jak go przewijalam i tez lezal z pelna pielucha z blogim usmiechem na twarzy...mmmm ciepelko...hihi Teraz dla odmiany sie cieszy jak go zaczynam rozbierac i wyje jak ma pelno w pampersiu.... Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 nasz oznajmia jak skończy medytacje hahahahhaha i przestał juz nie sika w trakcie przewijania całe szczęście bo obsikiwał wsio ha ha ha Quote
Olcia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a):juz nie sika w trakcie przewijania całe szczęście bo obsikiwał wsio ha ha ha haha zdejmij pieluchę i zrób zimniej w pokoju a znów zacznie:) Quote
Cola Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 WITANKO :p :multi: Skończyliśmy tydzień :cool3: jak ten czas szybko leci a dzieci tak szybko rosną :roll: dwa dni temu zaczęłam odkładać ciuszki do pudełka "MAŁE" :razz: W dalszym ciągu w nocy Gerard śpi jak zabity i muszę go budzić na karmienie :diabloti: bo mi bufet eksploduje :mad: ....ale od wczoraj Pan G. stwierdził, że od 11 do 15 nie będzie spać i ktoś musi się nim zajmować i bawić i pokazywać mieszkanie itd. :evil_lol: agbar napisał(a):Haha nasz maly ludz tez na poczatku nie lubil przewijania....caly szpital wiedzial jak go przewijalam i tez lezal z pelna pielucha z blogim usmiechem na twarzy...mmmm ciepelko...hihi Teraz dla odmiany sie cieszy jak go zaczynam rozbierac i wyje jak ma pelno w pampersiu.... haha to u mnie było podobnie...wystarczyło go położyć tylko na przewijaku i był ryk :evil_lol: teraz pomału zaczyna się przyzwyczajać i coraz częściej przewijanie przebiega w błogiej ciszy :p ha nawet doszło teraz do tego, że G alarmuje swoimi grymasami i pojedynczymi krzykami....że idzie KUPA, która jest robiona w kilku etapach :diabloti: i nie trzeba się spieszyć z przewijaniem :evil_lol: dbsst napisał(a):nasz oznajmia jak skończy medytacje hahahahhaha i przestał juz nie sika w trakcie przewijania całe szczęście bo obsikiwał wsio ha ha ha a mój sika w trakcie przewijania :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 :hmmmm: po co budzita dziecka na karmienie jak śpią Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a)::hmmmm: po co budzita dziecka na karmienie jak śpią Bo bufeta im eksploduja:diabloti: Dzieki bogu ze flaszki nie wybuchaja hihihi Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 agbar napisał(a):Bo bufeta im eksploduja:diabloti: i to na kiego grzyba wymyślono laktatory czy jak tam sie to do zdejmowania pokarmu wabi :hmmmm: Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Vectra napisał(a):to na kiego grzyba wymyślono laktatory czy jak tam sie to do zdejmowania pokarmu wabi :hmmmm: Mnie nie pytaj...ja karmie z plastiku...Wyrodna matka jestem...do piekla pojde.... Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 agbar napisał(a):Mnie nie pytaj...ja karmie z plastiku...Wyrodna matka jestem...do piekla pojde.... do piekła ? tam złego nie biorą :diabloti: Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Vectra napisał(a):do piekła ? tam złego nie biorą :diabloti: Nawet tam mnie kurdwa nie chca.....szlag by to...:diabloti: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Vectra napisał(a):to na kiego grzyba wymyślono laktatory czy jak tam sie to do zdejmowania pokarmu wabi :hmmmm: żeby kobiete jeszcze bradziej do krowy upodobnić ale takiej hodowlanej nie żeby dzika i wolna była - są dzikie krowy :/ Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 agbar napisał(a):Nawet tam mnie kurdwa nie chca.....szlag by to...:diabloti: Niestety musisz nas męczyć na tym świecie :diabloti: ale wiesz , dalej nie mogę ci wybaczyć , Alexa na podłodze - wilka nie dostał ? :cooldevi: Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Vectra napisał(a):Niestety musisz nas męczyć na tym świecie :diabloti: ale wiesz , dalej nie mogę ci wybaczyć , Alexa na podłodze - wilka nie dostał ? :cooldevi: Przypominam ci ze ja nie mam wilka tylko pseudoboksera.....:diabloti: Quote
agbar Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a):żeby kobiete jeszcze bradziej do krowy upodobnić ale takiej hodowlanej nie żeby dzika i wolna była - są dzikie krowy :/ sa...znam nawet jedna....ino nie wiem czy ona bardziej dzika czy wsciekla....i nie,nie chodzi o moja tesciowa:diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 agbar napisał(a):Przypominam ci ze ja nie mam wilka tylko pseudoboksera.....:diabloti: ale w każdym dżemie wilk :diabloti: Debe , ah debe - NC :) Quote
Recommended Posts