Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha mam nadzieję, że przed 18stką się zdecyduje....i 18.02 również :D

generalnie wszystko jest gotowe i czeka na WIELKIE WYJŚCIE...ale kiedy?? oto jest pytanie :D

Posted

sms'ów nie było, więc Szanowny Pan G. jeszcze w brzuchu :) i wcale nie chce wychodzić...

niby 10.02 mam się położyć do szpitala i tam czekać na jego wyjście....ehhh....wcale mi się to nie podobuje

Posted

[quote name='Cola']sms'ów nie było, więc Szanowny Pan G. jeszcze w brzuchu :) i wcale nie chce wychodzić...

niby 10.02 mam się położyć do szpitala i tam czekać na jego wyjście....ehhh....wcale mi się to nie podobuje

eeee to nudne takie czekanie ...jak szpital to od razu rodzić

Posted

dokładnie....a oni chcą mnie położyć i codziennie monitorować i każą czekać na poród - to bym wolała codziennie przyjeżdżać do szpitala na wizytę i spokojnie czekać w domu..

Posted

Witamy :p dalej w dwupaku...

:roll: według moich obliczeń Gerard ma jeszcze tydzień siedzenia w brzuszku...według "goopich" obliczeń gin powinien być po drugiej stronie - tylko jak im to wytłumaczyć? :evil_lol: jakoś nie chcą mnie słuchać i chcą mnie położyć wcześniej :placz: ale będę twardo-upierdliwa na izbie, żeby mnie nie kładli, że będę codziennie się pojawiać na ktg, usg i co tam jeszcze chcą :diabloti: NIE CHCĘ LEŻEĆ TYDZIEŃ W SZPITALU i czekać na poród, a potem jeszcze leżeć te standardowe dni po porodzie!!! Przecież ja tam zwariuję!!! :placz:

Posted

ależ w szpitalu jest super mozesz zawsze poznać jakieś ONE ha ha wakacje z atrakcją ;)
też bym się nie położyła w oczekiwaniu na poród - bo wtedy skończy się wywoływaniem porodu w szpitalu człowiek sie prawie nie rusza bo cóż to za ruszanie chodzenie jak tygrys po korytarzu w te i nazad. I jak w takich warunkach rodzić.
Na pocieszenie nie pozwolą ci się pojawiać na izbie jak już będziesz tydzień po terminie ha ha i poleżysz sobie na patologi ciąży jak słodko hahaha
a po porodzie to nawet nie zauważysz kiedy ci mina te trzy doby - moim zdaniem po porodzie to jak nie lezenie w szpitalu ja byłam tak zaaferowana Jaskiem, że nie wiedziałam kiedy mi zleciało- i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha

Posted

[quote name='dbsst']i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha[/QUOTE]

choroba ja muszę jednak poszukać bo może gdzieś mam to dziecko już moje własne bo też nie wiem kiedy mi zlatuje -

....wszystko oprócz wagi :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']choroba ja muszę jednak poszukać bo może gdzieś mam to dziecko już moje własne bo też nie wiem kiedy mi zlatuje -

....wszystko oprócz wagi :evil_lol:[/QUOTE]

kochana WYDAJE CI SIĘ, że ci teraz zlatuje - jak pracowałam a lubie pracować więc poświęcałam temu dużo czasu to myślała, że szybciej się nie da a tu.................................................qrde da się.
waga też zlatuje ale już wolniej ha ha

Posted

[quote name='Alicja']kiedyś nie było obliczeń z USG i jakoś dzieci rodziły sie wg obliczeń matek ...porąbane te czasy

:shake: oj porąbane, porąbane...w dzisiejszych czasach lekarze wiedzą lepiej :evil_lol: KIEDY była owulacja z tych swoich obrotowych kalendarzyków...pacjentka nie ma nic do gadania :evil_lol::evil_lol:

[quote name='dbsst']ależ w szpitalu jest super mozesz zawsze poznać jakieś ONE ha ha wakacje z atrakcją ;)
też bym się nie położyła w oczekiwaniu na poród - bo wtedy skończy się wywoływaniem porodu w szpitalu człowiek sie prawie nie rusza bo cóż to za ruszanie chodzenie jak tygrys po korytarzu w te i nazad. I jak w takich warunkach rodzić.
Na pocieszenie nie pozwolą ci się pojawiać na izbie jak już będziesz tydzień po terminie ha ha i poleżysz sobie na patologi ciąży jak słodko hahaha
a po porodzie to nawet nie zauważysz kiedy ci mina te trzy doby - moim zdaniem po porodzie to jak nie lezenie w szpitalu ja byłam tak zaaferowana Jaskiem, że nie wiedziałam kiedy mi zleciało- i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha

taaaa.....suuuuuper wakacje :eviltong: proszę leżeć i czekać aż się zacznie :angryy:
:roll: a może by tak olać te wszystkie zalecenia i pojawić się na izbie jak się zacznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']haha...nie mogę tego zrobić w domu :D bo mi TZ na zawał zejdzie i kto będzie kąpał malucha??[/QUOTE]

ja ja ja kąpanie jest najfajniejsze z tego wszystkiego ja chcę - do swojego dobić się nie mogę :( więc moge twojego pucować

Posted

Witamy :p nadal w dwupaku :evil_lol:

...dzisiaj mam się zgłosić do szpitala :placz: ja nie chcę!!! :placz::placz::placz:
cały czas się łudzę, że mnie przebadają i zobaczą, że jest OK i odeślą do domu :roll: albo nie będą mieli czasu dla mnie i każą przyjechać jutro albo jak się zacznie :roll: czyli coś tak w okolicach poniedziałku...