Cola Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 :splat:a ja myślałam, że to wina mrozu :errrr: Quote
dbsst Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 i jak wyjdzie kiedyś czy bedzie siedział do 18stki ha ha Quote
Cola Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 haha mam nadzieję, że przed 18stką się zdecyduje....i 18.02 również :D generalnie wszystko jest gotowe i czeka na WIELKIE WYJŚCIE...ale kiedy?? oto jest pytanie :D Quote
Cola Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 rusza się, rusza :) ale stopami po moich żebrach Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Cola']rusza się, rusza :) ale stopami po moich żebrach cymbałki se zrobił ;) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Cola']...i bębenek z pęcherza :D[/QUOTE] uuuu tego to współczuję :lol: Quote
Cola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 sms'ów nie było, więc Szanowny Pan G. jeszcze w brzuchu :) i wcale nie chce wychodzić... niby 10.02 mam się położyć do szpitala i tam czekać na jego wyjście....ehhh....wcale mi się to nie podobuje Quote
Alicja Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Cola']sms'ów nie było, więc Szanowny Pan G. jeszcze w brzuchu :) i wcale nie chce wychodzić... niby 10.02 mam się położyć do szpitala i tam czekać na jego wyjście....ehhh....wcale mi się to nie podobuje eeee to nudne takie czekanie ...jak szpital to od razu rodzić Quote
Cola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 dokładnie....a oni chcą mnie położyć i codziennie monitorować i każą czekać na poród - to bym wolała codziennie przyjeżdżać do szpitala na wizytę i spokojnie czekać w domu.. Quote
Olcia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cola mój się przestraszył leżenia w szpitalu i dzień przed datą położenia stwierdził że wychodzi:):) Quote
Alicja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mój se skrócił pobyt w brzuszku u 1 dzień ...więc był prawie punktualny ... miał być 19 września (jak Grosia) a wylazł 18 ;) matce się L4 kończyło Quote
Cola Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Witamy :p dalej w dwupaku... :roll: według moich obliczeń Gerard ma jeszcze tydzień siedzenia w brzuszku...według "goopich" obliczeń gin powinien być po drugiej stronie - tylko jak im to wytłumaczyć? :evil_lol: jakoś nie chcą mnie słuchać i chcą mnie położyć wcześniej :placz: ale będę twardo-upierdliwa na izbie, żeby mnie nie kładli, że będę codziennie się pojawiać na ktg, usg i co tam jeszcze chcą :diabloti: NIE CHCĘ LEŻEĆ TYDZIEŃ W SZPITALU i czekać na poród, a potem jeszcze leżeć te standardowe dni po porodzie!!! Przecież ja tam zwariuję!!! :placz: Quote
Alicja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 kiedyś nie było obliczeń z USG i jakoś dzieci rodziły sie wg obliczeń matek ...porąbane te czasy Quote
dbsst Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ależ w szpitalu jest super mozesz zawsze poznać jakieś ONE ha ha wakacje z atrakcją ;) też bym się nie położyła w oczekiwaniu na poród - bo wtedy skończy się wywoływaniem porodu w szpitalu człowiek sie prawie nie rusza bo cóż to za ruszanie chodzenie jak tygrys po korytarzu w te i nazad. I jak w takich warunkach rodzić. Na pocieszenie nie pozwolą ci się pojawiać na izbie jak już będziesz tydzień po terminie ha ha i poleżysz sobie na patologi ciąży jak słodko hahaha a po porodzie to nawet nie zauważysz kiedy ci mina te trzy doby - moim zdaniem po porodzie to jak nie lezenie w szpitalu ja byłam tak zaaferowana Jaskiem, że nie wiedziałam kiedy mi zleciało- i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='dbsst']i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha[/QUOTE] choroba ja muszę jednak poszukać bo może gdzieś mam to dziecko już moje własne bo też nie wiem kiedy mi zlatuje - ....wszystko oprócz wagi :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='malawaszka']choroba ja muszę jednak poszukać bo może gdzieś mam to dziecko już moje własne bo też nie wiem kiedy mi zlatuje - ....wszystko oprócz wagi :evil_lol:[/QUOTE] kochana WYDAJE CI SIĘ, że ci teraz zlatuje - jak pracowałam a lubie pracować więc poświęcałam temu dużo czasu to myślała, że szybciej się nie da a tu.................................................qrde da się. waga też zlatuje ale już wolniej ha ha Quote
Cola Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Alicja']kiedyś nie było obliczeń z USG i jakoś dzieci rodziły sie wg obliczeń matek ...porąbane te czasy :shake: oj porąbane, porąbane...w dzisiejszych czasach lekarze wiedzą lepiej :evil_lol: KIEDY była owulacja z tych swoich obrotowych kalendarzyków...pacjentka nie ma nic do gadania :evil_lol::evil_lol: [quote name='dbsst']ależ w szpitalu jest super mozesz zawsze poznać jakieś ONE ha ha wakacje z atrakcją ;) też bym się nie położyła w oczekiwaniu na poród - bo wtedy skończy się wywoływaniem porodu w szpitalu człowiek sie prawie nie rusza bo cóż to za ruszanie chodzenie jak tygrys po korytarzu w te i nazad. I jak w takich warunkach rodzić. Na pocieszenie nie pozwolą ci się pojawiać na izbie jak już będziesz tydzień po terminie ha ha i poleżysz sobie na patologi ciąży jak słodko hahaha a po porodzie to nawet nie zauważysz kiedy ci mina te trzy doby - moim zdaniem po porodzie to jak nie lezenie w szpitalu ja byłam tak zaaferowana Jaskiem, że nie wiedziałam kiedy mi zleciało- i tak zostało nie wiem kiedy mi zlatuje ha ha taaaa.....suuuuuper wakacje :eviltong: proszę leżeć i czekać aż się zacznie :angryy: :roll: a może by tak olać te wszystkie zalecenia i pojawić się na izbie jak się zacznie :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 to ja mam plan odbierz sobie poród w domu i rób foty z tego prosze proszę proszę Quote
Cola Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 haha...nie mogę tego zrobić w domu :D bo mi TZ na zawał zejdzie i kto będzie kąpał malucha?? Quote
dbsst Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Cola']haha...nie mogę tego zrobić w domu :D bo mi TZ na zawał zejdzie i kto będzie kąpał malucha??[/QUOTE] ja ja ja kąpanie jest najfajniejsze z tego wszystkiego ja chcę - do swojego dobić się nie mogę :( więc moge twojego pucować Quote
Cola Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Witamy :p nadal w dwupaku :evil_lol: ...dzisiaj mam się zgłosić do szpitala :placz: ja nie chcę!!! :placz::placz::placz: cały czas się łudzę, że mnie przebadają i zobaczą, że jest OK i odeślą do domu :roll: albo nie będą mieli czasu dla mnie i każą przyjechać jutro albo jak się zacznie :roll: czyli coś tak w okolicach poniedziałku... Quote
Recommended Posts