Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']zgadzasz się ze mną jesteś dla mnie miła - czego chcesz duszo nieczysta?
tak możesz w przyszłym tygodniu wpaśc do mnie :P

haha, przecież ja to robię DLA CIEBIE. To ty siedzisz samotna w domu, bo wykrakałaś zimę syberyjską i z domu z dzieckiem wyjdziesz dopiero w maju :diabloti:

[quote name='Cola']zademonstrowałam na sucho jak kombinezon pasuje do fotelika ze standardową wkładką :cool3: i TA SPECJALNA wkładka się nie zmieści :diabloti:

...a wózek jak wózek Tako Jumper X Piratz :p i nie uważam, że jest ciężki...ale jaki wózek byłby ciężki dla kobity, która przed ciążą brała na łapki średnio 40kg i sobie szła :evil_lol:

czy mina TZta była bezcenna, jeżeli chodzi o wkładkę? :cool3:

Ja dalej uważam, że Tako jest ciężko, porównywałam do innych wózków, ale to przecież nie znaczy, że go nie dźwignę

Posted

[quote name='Alicja']Jaka reakcja na brak miejsca na wkładkę ??

kolor woza poproszę ;)

1. bezcenna :evil_lol::evil_lol:

2. a taki :grins: czarno-turkusowy

[quote name='Maga100']czy mina TZta była bezcenna, jeżeli chodzi o wkładkę? :cool3:

Ja dalej uważam, że Tako jest ciężko, porównywałam do innych wózków, ale to przecież nie znaczy, że go nie dźwignę

1. si :evil_lol:

2. bo te kółka pompowane są piekielnie ciężkie ;) :evil_lol:

Posted

...bo to jest najnowsza kolekcja :grins: i rączka obszyta skórą :cool3: (z wyborem było ciężko, bo A. jest w ciąży i wybrzydza :evil_lol: kolekcja podstawowa błeeee, kolekcja koła błeeee, kolekcja z serduszkami błeeee...aż w końcu podpasowała PIRATZ :evil_lol:) Na zdjęciach była czarna parasolka, ale na szczęście do zestawu dołączyli turkusową ufffff...bo myślałam, że będzie na spacerach brakowało nam kruków i wron kołujących nad głowami :diabloti: Teściowa stwierdziła, że baaardzo męski zestaw wybraliśmy :roll::evil_lol: (kto jak kto wybierał)

Posted

[quote name='dbsst']czy ty juz rodzisz???

NIE :diabloti:

[quote name='malawaszka']kurde COLAAAAAAAAA 3 dzień jej nie ma :mdleje:

no co? :roll: weekend był :p ostatnie chwile sam na sam z TZ i czas na jakieś randewu :p

[quote name='dbsst']czyli jutro pokaze się z niusem szkoda tylko że nie dostałam smsa :P

hahaha....z niusem, że jeszcze w dwupaku i że małemu jeszcze się nie spieszy :diabloti:

[quote name='Alicja']nie no jak to ...przecież miała posyłac do Debe smsa......

oczywiście, że miała posyłać......ale jak się zacznie :evil_lol:

...dg muli, emotki mi zabrali i jest mróz...i nie chce mi się nic....ale coś mi zaczyna się wić w łepetynie :mad: o jakimś tam wiciu gniazdka czy coś takiego :shake:

Posted

[quote name='Alicja']wij wij Cola .....bo nie znasz dnia ani godziny ;)

to wicie wije się dopiero w głowie :evil_lol:

[quote name='dbsst']codziennie proszę się raportować :]

:roll: ale dlaczego codziennie?? do PT mamy jeszcze tydzień, a z założenia przenoszę :p obstawiam 12 :evil_lol: albo nie, nie, nie....16 :roll: :evil_lol::evil_lol:

...może wypuszczę się na siakieś jakieś zakupy?? :p TZ wybył do pracy i nie będzie marudził, że sama teraz na zakupy to niewolno...a takie fajne słoneczko świeci :loveu:

Posted

byłam :grins: dobrze, że TZ nie widział ile przytargałam do domu :errrr: aż sama powinnam się opierniczyć :oops: oczywiście wypuściłam się TYLKO do apteki :roll: zahaczając o ciuszki (kolejne bodziaki dla Juniora :evil_lol:) a kończąc na spożywczaku....i no właśnie tam zakupiłam pełno kilogramów do przytachania :errrr::errrr::errrr: - mam nadzieję, że teraz nie zacznę rodzić :megagrin:

Maluch jak na razie wsadził mi stopę pod żebra :mad: i za nic w świecie nie chce jej zabrać :angryy: śpi sobie w najlepsze...

Necik mi nawala, więc kolejnych zakupów - tym razem na allegro - zrobić nie mogę :roll: a widziałam tam tyyyyyyyyllllllleeeee słodziakowych ubranek :loveu::loveu::loveu: ....i co mnie wqrwia ostatnio??? TZ :angryy: jest marudny od kilku dni, rozflaczały itd. Miał odświeżyć łóżeczko, ale oczywiście nie ma czasu :mad: (bo musi napisać artykuł :roll:) a pisze go grając na kompie udając, że czyta jakieś tam artykuły :mad: ...chyba czeka na moje max wqurwienie :evil_lol: a wtedy kupię łóżeczko na allegro i JUŻ :megagrin:

Posted

[quote name='Cola']byłam :grins: dobrze, że TZ nie widział ile przytargałam do domu :errrr: aż sama powinnam się opierniczyć :oops: oczywiście wypuściłam się TYLKO do apteki :roll: zahaczając o ciuszki (kolejne bodziaki dla Juniora :evil_lol:) a kończąc na spożywczaku....i no właśnie tam zakupiłam pełno kilogramów do przytachania :errrr::errrr::errrr: - mam nadzieję, że teraz nie zacznę rodzić :megagrin:

Maluch jak na razie wsadził mi stopę pod żebra :mad: i za nic w świecie nie chce jej zabrać :angryy: śpi sobie w najlepsze...

Necik mi nawala, więc kolejnych zakupów - tym razem na allegro - zrobić nie mogę :roll: a widziałam tam tyyyyyyyyllllllleeeee słodziakowych ubranek :loveu::loveu::loveu: ....i co mnie wqrwia ostatnio??? TZ :angryy: jest marudny od kilku dni, rozflaczały itd. Miał odświeżyć łóżeczko, ale oczywiście nie ma czasu :mad: (bo musi napisać artykuł :roll:) a pisze go grając na kompie udając, że czyta jakieś tam artykuły :mad: ...chyba czeka na moje max wqurwienie :evil_lol: a wtedy kupię łóżeczko na allegro i JUŻ :megagrin:

a to wyro jeszcze nie gotowe ??? TZ do ukarania :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']a to wyro jeszcze nie gotowe ??? TZ do ukarania :diabloti:

noooo...jeszcze nie :shake: TZ dostał ogromnego stresa jak zobaczył spakowaną torbę :evil_lol: potem doładowałam mu wózkiem i rzeczami dla Juniorka na wierzchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby teraz stanęło łóżeczko w sypialni....to zawał murowany :diabloti: ...generalnie ma WIELKIEGO STRESA :evil_lol:

Posted

khm khm :roll:

dzisiaj rozpoczynamy 40[SIZE=6]tc :multi::multi::multi:

:roll: jak ten czas szybko leci...a jeszcze całkiem niedawno Gerard był taaaaki malutki...jak fasolka :p a teraz? teraz? jest wielkości noworodka :evil_lol:

Posted

bez gotowego łóżeczka nie będę przeć :obrazic:

poczekam sobie tak jeszcze tydzień :hmmmm: a może jeszcze dłużej....zamienię się w słonicę i uprzykrzę mu życie :knuje::megagrin::megagrin::megagrin: