Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jaka reakcja na brak miejsca na wkładkę ?? kolor woza poproszę ;) Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='dbsst']zgadzasz się ze mną jesteś dla mnie miła - czego chcesz duszo nieczysta? tak możesz w przyszłym tygodniu wpaśc do mnie :P haha, przecież ja to robię DLA CIEBIE. To ty siedzisz samotna w domu, bo wykrakałaś zimę syberyjską i z domu z dzieckiem wyjdziesz dopiero w maju :diabloti: [quote name='Cola']zademonstrowałam na sucho jak kombinezon pasuje do fotelika ze standardową wkładką :cool3: i TA SPECJALNA wkładka się nie zmieści :diabloti: ...a wózek jak wózek Tako Jumper X Piratz :p i nie uważam, że jest ciężki...ale jaki wózek byłby ciężki dla kobity, która przed ciążą brała na łapki średnio 40kg i sobie szła :evil_lol: czy mina TZta była bezcenna, jeżeli chodzi o wkładkę? :cool3: Ja dalej uważam, że Tako jest ciężko, porównywałam do innych wózków, ale to przecież nie znaczy, że go nie dźwignę Quote
Cola Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Alicja']Jaka reakcja na brak miejsca na wkładkę ?? kolor woza poproszę ;) 1. bezcenna :evil_lol::evil_lol: 2. a taki :grins: czarno-turkusowy [quote name='Maga100']czy mina TZta była bezcenna, jeżeli chodzi o wkładkę? :cool3: Ja dalej uważam, że Tako jest ciężko, porównywałam do innych wózków, ale to przecież nie znaczy, że go nie dźwignę 1. si :evil_lol: 2. bo te kółka pompowane są piekielnie ciężkie ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Fajny. I jaki design. Gdy ja kupowałam - wydawałoby sie tak niedawno temu - nie było takich fajnych :shake: Quote
Cola Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 ...bo to jest najnowsza kolekcja :grins: i rączka obszyta skórą :cool3: (z wyborem było ciężko, bo A. jest w ciąży i wybrzydza :evil_lol: kolekcja podstawowa błeeee, kolekcja koła błeeee, kolekcja z serduszkami błeeee...aż w końcu podpasowała PIRATZ :evil_lol:) Na zdjęciach była czarna parasolka, ale na szczęście do zestawu dołączyli turkusową ufffff...bo myślałam, że będzie na spacerach brakowało nam kruków i wron kołujących nad głowami :diabloti: Teściowa stwierdziła, że baaardzo męski zestaw wybraliśmy :roll::evil_lol: (kto jak kto wybierał) Quote
teqquila Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Siemanko :) sliczna bryka fajnie sie kolory komponuja :) Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 kurde COLAAAAAAAAA 3 dzień jej nie ma :mdleje: Quote
dbsst Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 czyli jutro pokaze się z niusem szkoda tylko że nie dostałam smsa :P Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nie no jak to ...przecież miała posyłac do Debe smsa...... Quote
Cola Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='dbsst']czy ty juz rodzisz??? NIE :diabloti: [quote name='malawaszka']kurde COLAAAAAAAAA 3 dzień jej nie ma :mdleje: no co? :roll: weekend był :p ostatnie chwile sam na sam z TZ i czas na jakieś randewu :p [quote name='dbsst']czyli jutro pokaze się z niusem szkoda tylko że nie dostałam smsa :P hahaha....z niusem, że jeszcze w dwupaku i że małemu jeszcze się nie spieszy :diabloti: [quote name='Alicja']nie no jak to ...przecież miała posyłac do Debe smsa...... oczywiście, że miała posyłać......ale jak się zacznie :evil_lol: ...dg muli, emotki mi zabrali i jest mróz...i nie chce mi się nic....ale coś mi zaczyna się wić w łepetynie :mad: o jakimś tam wiciu gniazdka czy coś takiego :shake: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 wij wij Cola .....bo nie znasz dnia ani godziny ;) Quote
Cola Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Alicja']wij wij Cola .....bo nie znasz dnia ani godziny ;) to wicie wije się dopiero w głowie :evil_lol: [quote name='dbsst']codziennie proszę się raportować :] :roll: ale dlaczego codziennie?? do PT mamy jeszcze tydzień, a z założenia przenoszę :p obstawiam 12 :evil_lol: albo nie, nie, nie....16 :roll: :evil_lol::evil_lol: ...może wypuszczę się na siakieś jakieś zakupy?? :p TZ wybył do pracy i nie będzie marudził, że sama teraz na zakupy to niewolno...a takie fajne słoneczko świeci :loveu: Quote
Cola Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 byłam :grins: dobrze, że TZ nie widział ile przytargałam do domu :errrr: aż sama powinnam się opierniczyć :oops: oczywiście wypuściłam się TYLKO do apteki :roll: zahaczając o ciuszki (kolejne bodziaki dla Juniora :evil_lol:) a kończąc na spożywczaku....i no właśnie tam zakupiłam pełno kilogramów do przytachania :errrr::errrr::errrr: - mam nadzieję, że teraz nie zacznę rodzić :megagrin: Maluch jak na razie wsadził mi stopę pod żebra :mad: i za nic w świecie nie chce jej zabrać :angryy: śpi sobie w najlepsze... Necik mi nawala, więc kolejnych zakupów - tym razem na allegro - zrobić nie mogę :roll: a widziałam tam tyyyyyyyyllllllleeeee słodziakowych ubranek :loveu::loveu::loveu: ....i co mnie wqrwia ostatnio??? TZ :angryy: jest marudny od kilku dni, rozflaczały itd. Miał odświeżyć łóżeczko, ale oczywiście nie ma czasu :mad: (bo musi napisać artykuł :roll:) a pisze go grając na kompie udając, że czyta jakieś tam artykuły :mad: ...chyba czeka na moje max wqurwienie :evil_lol: a wtedy kupię łóżeczko na allegro i JUŻ :megagrin: Quote
Alicja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Cola']byłam :grins: dobrze, że TZ nie widział ile przytargałam do domu :errrr: aż sama powinnam się opierniczyć :oops: oczywiście wypuściłam się TYLKO do apteki :roll: zahaczając o ciuszki (kolejne bodziaki dla Juniora :evil_lol:) a kończąc na spożywczaku....i no właśnie tam zakupiłam pełno kilogramów do przytachania :errrr::errrr::errrr: - mam nadzieję, że teraz nie zacznę rodzić :megagrin: Maluch jak na razie wsadził mi stopę pod żebra :mad: i za nic w świecie nie chce jej zabrać :angryy: śpi sobie w najlepsze... Necik mi nawala, więc kolejnych zakupów - tym razem na allegro - zrobić nie mogę :roll: a widziałam tam tyyyyyyyyllllllleeeee słodziakowych ubranek :loveu::loveu::loveu: ....i co mnie wqrwia ostatnio??? TZ :angryy: jest marudny od kilku dni, rozflaczały itd. Miał odświeżyć łóżeczko, ale oczywiście nie ma czasu :mad: (bo musi napisać artykuł :roll:) a pisze go grając na kompie udając, że czyta jakieś tam artykuły :mad: ...chyba czeka na moje max wqurwienie :evil_lol: a wtedy kupię łóżeczko na allegro i JUŻ :megagrin: a to wyro jeszcze nie gotowe ??? TZ do ukarania :diabloti: Quote
Cola Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Alicja']a to wyro jeszcze nie gotowe ??? TZ do ukarania :diabloti: noooo...jeszcze nie :shake: TZ dostał ogromnego stresa jak zobaczył spakowaną torbę :evil_lol: potem doładowałam mu wózkiem i rzeczami dla Juniorka na wierzchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby teraz stanęło łóżeczko w sypialni....to zawał murowany :diabloti: ...generalnie ma WIELKIEGO STRESA :evil_lol: Quote
Cola Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 khm khm :roll: dzisiaj rozpoczynamy 40[SIZE=6]tc :multi::multi::multi: :roll: jak ten czas szybko leci...a jeszcze całkiem niedawno Gerard był taaaaki malutki...jak fasolka :p a teraz? teraz? jest wielkości noworodka :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no pięknie czyli ciąża donoszona można przeć Quote
Cola Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 bez gotowego łóżeczka nie będę przeć :obrazic: poczekam sobie tak jeszcze tydzień :hmmmm: a może jeszcze dłużej....zamienię się w słonicę i uprzykrzę mu życie :knuje::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
teqquila Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Siemanko Cola :) widze ze Tzt sie nie spisał z tym łóżeczkiem :P Quote
Recommended Posts