Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha u mnie jak pada deszcz to mam wode w samochodzi :lol: a zima muszę skrobać szyby i z zewnątrz i od środka :evil_lol: tak tak czas na zmianę, ale ja się chyba zapłaczę bo tyle co ta Jetka i ja razem przejechałysmy to ehhhh chyba jej nie sprzedam tylko zostawie na podwórku jako kwietnik :roflt: też taki miałam kiedyś...służbową terenóweczkę Suzuki Samuraj pełnoletni :p lało się do środka przez dach i szyby skrobałam od środka :evil_lol: ale nie było lepszego autka do zadań specjalnych :loveu: taki mały dziku ehhhh :p miał tylko jeden minus - strasznie twarde zawieszenie :roll: ale to norma w terenówkach Olcia napisał(a):czas chyba na zmianę okularów bo ja nic nie widzę:) albo inaczej widzę same plamki:) centralnie na zdjęciu taka jasna plamka :p Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a): centralnie na zdjęciu taka jasna plamka :p ja widze plamke ale pokazałabyć bliżej co to za cudo takie niezawodne bo my już na poważnie musimy sie rozejrzeć za czymś do jezdżenia bo i moja jetka i TZta corsiak to tylko na kwietniki się nadają :lol: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 :roll: nie mam bliższych fot :evil_lol: ale to astra '95....osobiście wolę autka bez tej całej komputeryzacji :p tak żebym mogła sobie sama pod maską pogrzebać i wymienić żarówki Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a)::roll: nie mam bliższych fot :evil_lol: ale to astra '95....osobiście wolę autka bez tej całej komputeryzacji :p tak żebym mogła sobie sama pod maską pogrzebać i wymienić żarówki nooo mnie na inny nie starczy z kieszonkowego więc wmawiam sobie, że te lepsze są be :roflt: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):nooo mnie na inny nie starczy z kieszonkowego więc wmawiam sobie, że te lepsze są be :roflt: pewnie, że są lepsze :p nie chciałabym z każdą pierdołą jechać do serwisu :shake: proszę wymienić mi żarówkę, olej itd. ...z drugiej strony lubię czasami się upaprać smarem i pogrzebać pod maską lub pod samochodem :p chyba dziwna kobieta jestem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a):pewnie, że są lepsze :p nie chciałabym z każdą pierdołą jechać do serwisu :shake: proszę wymienić mi żarówkę, olej itd. ...z drugiej strony lubię czasami się upaprać smarem i pogrzebać pod maską lub pod samochodem :p chyba dziwna kobieta jestem :evil_lol: a czy Twój tata chciał mieć syna? bo mój chciał i stąd ja też miewam takie zapędy :lol: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):a czy Twój tata chciał mieć syna? bo mój chciał i stąd ja też miewam takie zapędy :lol: :roll: ale ja mam brata... Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a)::roll: ale ja mam brata... no to pewnie dlatego tak lubisz :grins: Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='malawaszka']nooo mnie na inny nie starczy z kieszonkowego więc wmawiam sobie, że te lepsze są be :roflt: ale pewnie, że tak! :diabloti: Wiesz ile kosztuje obowiązkowy przegląd w autoryzowanym serwisie? :shake: W tej cenie będziesz już miała swojego bolidka :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ahoj koleżanko co w końcówce ciąży break dance wywijasz :evil_lol::eviltong: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Witanko :cool1: słońce wali przez okna i mróz nadal trzyma :cool3: jest ślicznie... [quote name='malawaszka']no to pewnie dlatego tak lubisz :grins: ...ale ja mam młodszego brata :roll: a on woli oddać auto do warsztatu niż samemu pogrzebać :evil_lol: wygodny jest....i generalnie jest tak, że jak wsiadam do jego auta to stawiam diagnozę :evil_lol: [quote name='Maga100']Wiesz ile kosztuje obowiązkowy przegląd w autoryzowanym serwisie? :shake: W tej cenie będziesz już miała swojego bolidka :evil_lol: tak tak wiem...za tą cenę to mogę mieć cały parking bolidków :diabloti: [quote name='dbsst']ahoj koleżanko co w końcówce ciąży break dance wywijasz :evil_lol::eviltong: ahoj :p a czy końcówka ciąży w czymś przeszkadza?? :evil_lol: przecież to nie choroba :p ....jak to obejrzałam :roll: to myślałam, że mi się śniadanie cofnie http://www.youtube.com/watch?v=VNOp_P-SAWk Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Cola'] ahoj :p a czy końcówka ciąży w czymś przeszkadza?? :evil_lol: przecież to nie choroba :p ....jak to obejrzałam :roll: to myślałam, że mi się śniadanie cofnie http://www.youtube.com/watch?v=VNOp_P-SAWk no w ewolucjach brzusznych może przeszkadzać obcy :evil_lol: nie oglądam w takim razie :shake: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a):no w ewolucjach brzusznych może przeszkadzać obcy :evil_lol: nie oglądam w takim razie :shake: ...no może troszkę :evil_lol: ...to są specyficzne życzenia świąteczne :diabloti: takie w typie męskim :evil_lol: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 ehhhh.....nam do takiej zimy jeszcze daaaalllleeeeekkkkooo :roll: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 niezła zima i narty :placz::placz::placz::placz::placz: może w przyszłym roku :roll: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a):niezła zima i narty :placz::placz::placz::placz::placz: może w przyszłym roku :roll: :placz::placz::placz: ja w tym roku też nie pośmigam....ale za rok :cool3: nawet G. będzie śmigał ...ale latem w to miejsce też można się wybrać i pobuszować w śniegu :loveu: w końcu to lodowiec :p Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']niezła zima i narty :placz::placz::placz::placz::placz: może w przyszłym roku :roll: a co masz zamiar zrobić z Tadziem i Jasiem? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']a co masz zamiar zrobić z Tadziem i Jasiem? :diabloti: zostawie ich z ich pierwsza druga matką :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']zostawie ich z ich pierwsza druga matką :evil_lol: nie, bo ich pierwsza druga matka będzie z tobą na nartach :diabloti: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']nie, bo ich pierwsz druga matka, będzie z tobą na nartach :diabloti: czyli zostawimy ich tu u Coli :diabloti: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']a co masz zamiar zrobić z Tadziem i Jasiem? :diabloti: [quote name='dbsst']czyli zostawimy ich tu u Coli :diabloti: wyrodne matki :mad: ja Gerarda zabieram na narty :p będzie śmigał po stoku :cool3: i dostanie takie fajne malutkie gogelki :loveu: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a):wyrodne matki :mad: ja Gerarda zabieram na narty :p będzie śmigał po stoku :cool3: i dostanie takie fajne malutkie gogelki :loveu: będzie śmigał z kolegami czy jeden czy trzech żadna róznica :evil_lol: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 właśnie duża różnica, bo Gerard będzie na klacie TZta lub dziadka śmigał :) Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a):właśnie duża różnica, bo Gerard będzie na klacie TZta lub dziadka śmigał :) a pozostała dwójka w kuligu za TZ lub dziadkiem :eviltong: Quote
Cola Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a):a pozostała dwójka w kuligu za TZ lub dziadkiem :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OK...ale zakupcie im dobre kominiarki, gogle, kask i dobre "dupozjazdy" czyli kombinezony wzmocnione na pośladkach :evil_lol: Quote
Recommended Posts