Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA bym Magdy W w niektórych kręgach znanych jako Montana w ogóle nie słuchała. Ze zdjęciami nic nie robiłam poprostu wszyszły zajebiste - ma się to oko ma się ten dar- niec nie retuszowałam a juz na pewno nie przy jej figurze!!!!!

Osobisicie bez wazeliny uważam, że Maga100 wygląda 100x lepiej niż przed ciążą!!!!!
i nei wiem co za głupoty gada.
Koniec oświadczenia

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oświadczenie przyjęte do wiadomości :p

....wspomnień czar :p klacz, która pozwoliła mi odnieść pierwsze zwycięstwa i zdobyć puchary... a w marcu urodzi źrebaczka :multi:

Posted

Cola napisał(a):
oświadczenie przyjęte do wiadomości :p

no a następnym razem tojej skopie doopsko za takie pierdoły :shake:
jaka ty opalona na tej focie :cool3:
ja chce wakacje :evil_lol:

Posted

:mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe...

Posted

czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2:
w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin:
a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3:

Posted

dbsst napisał(a):
czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2:
w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin:
a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3:

czyżby to już? nie za wcześnie na ten syndrom? :mdleje: do porodu mam jeszcze duuuuużo czasu :roll: wykończę się przez tyle tygodni...mam syndrom cerowania :angryy:
po ciuszki nie byłam (mam cały stos na początek :p) ale mam całą listę innych potrzebnych rzeczy :grins:

Posted

nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:)

Posted

Cola napisał(a):
:mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe...

hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:

w gumiakach gwoździe wystają??:)

Posted

malawaszka napisał(a):

Olcia napisał(a):

słoma :diabloti:

Posted

Olcia napisał(a):
nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:)

TZ zaoferował swoją pomoc w prasowaniu :evil_lol: ciekawa jestem jak długo wytrzyma :evil_lol:
a pieluchy tetrowe to się prasuje na 4 :cool3: oszczędność czasu i nerwów :p

malawaszka napisał(a):

Olcia napisał(a):

Vectra napisał(a):
słoma :diabloti:

malawaszka napisał(a):
słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:

:roflt:

ja tam jakoś nie zauważyłam, żeby na wsi szybciej się darły skarpety :niewiem: ja takiego problemu nie miałam :p a z gumiaczków to najwyżej owies się sypał :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:

w pantofelkach na gnojowisko ? :diabloti:
widocznie marmury masz kiepsko oszlifowane :)

Posted

Siemanko :p witanko

...zgubiłam się dzisiaj w hurtowni dziecięcej :errrr: ile tam fajnych rzeczy... :loveu: nawet ciuszki 48, takie tyci tyci :mdleje:

Posted

Zapomniałam się wczoraj pochwalić :roll: 34tc się rozpoczął :multi: coraz bliżej niż dalej...

W ferworze poszukiwań prezentów znalazłam kilka wynalazków :evil_lol:

- dla zapracowanych rodziców, akurat przed świętami jak znalazł :p sztuczne łapki przytulają a prawdziwe sprzątają

- a gdy raczkujące dziecko się obudzi...pomoże nam wyfroterować podłogi :cool3:

- kto powiedział, że tata nie może karmić :niewiem:

- i czego to ludzie nie wymyślą :roflt: lalka do golenia