Olcia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ale fajniutki!!!!!!!! no moja droga kawal chlopa juz masz:) , z talią się pożegnaj na dłuższy czas:) a ubranka hmm powiem tak więszkość ubranek widziałam 2 razy jak poprane i poprasowane wkładałam do szafki i drugi raz jak wyjmowałam bo już były za małe:), bo i tak ubierałam najczęściej w pare swoich ulubionych rzeczy Quote
dbsst Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 no no jak się czujesz z balastem 1800 :cool1: gratuluje takiego balastu :multi: Quote
Cola Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Olcia']ale fajniutki!!!!!!!! no moja droga kawal chlopa juz masz:) , z talią się pożegnaj na dłuższy czas:) a ubranka hmm powiem tak więszkość ubranek widziałam 2 razy jak poprane i poprasowane wkładałam do szafki i drugi raz jak wyjmowałam bo już były za małe:), bo i tak ubierałam najczęściej w pare swoich ulubionych rzeczy[/QUOTE] ja pisałam o talii G. :evil_lol: bo jak do tej pory miał wąziutki i owalny brzuszek....a teraz ma okrągły :p [quote name='dbsst']no no jak się czujesz z balastem 1800 :cool1: gratuluje takiego balastu :multi:[/QUOTE] bardzo dobrze się czuję :multi: spodziewałam się takiej wagi :p Quote
dbsst Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 i co pojechał..................................................:eviltong: Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [COLOR=Red][B]a fota G. będzie ??? [/B][/COLOR] Quote
Cola Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Olcia']no to małe fopa:)[/QUOTE] :evil_lol: ja o swojej talii osy zapomniałam :diabloti: wcięcia powoli zanikają... [quote name='dbsst']i co pojechał..................................................:eviltong:[/QUOTE] pojechał :p ale musiałam o 4 rano wykopać go z łóżka :diabloti: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]a fota G. będzie ??? [/B][/COLOR][/QUOTE] jak dorwę skaner lub uruchomię stary :roll: Za oknem brzydko - gradowo i deszczowo i na + ....aż żal psa wyganiać za drzwi :evil_lol: Quote
Cola Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 co do mojej talii.... uważam, że nie jest jeszcze taka zła :evil_lol: [url]http://img696.imageshack.us/img696/6605/68225508.jpg[/url] Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Cola']co do mojej talii.... uważam, że nie jest jeszcze taka zła :evil_lol: [url]http://img696.imageshack.us/img696/6605/68225508.jpg[/url][/QUOTE] [COLOR=Red][B] nie no ...ślicznościowo :cool2:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B] u nas mróz ... -5;/[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 wow jakie włoosyyyyyyyyy :klacz: slicznie wygladasz Quote
Maga100 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Cola']co do mojej talii.... uważam, że nie jest jeszcze taka zła :evil_lol: [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: [B]Ja teraz tak wyglądam. :shake: 5 miesięcy po porodzie :baddevil:[/B] Quote
malawaszka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja teraz wyglądam.... gorzej.... milion miesięcy przed zajściem w ciążę :splat: Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Maga100']:crazyeye::crazyeye: [B]Ja teraz tak wyglądam. :shake: 5 miesięcy po porodzie :baddevil:[/B][/QUOTE] [quote name='malawaszka']ja teraz wyglądam.... gorzej.... milion miesięcy przed zajściem w ciążę :splat:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wariatki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Olcia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 hahah to ja już nie mówię jak ja wyglądam:) Quote
dbsst Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Cola'] pojechał :p ale musiałam o 4 rano wykopać go z łóżka :diabloti: [/QUOTE] czyli IMPREZA!!! ale włosy wow - brak emotek pewnie spią po nocach ha ha ha Quote
Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Cola']co do mojej talii.... uważam, że nie jest jeszcze taka zła :evil_lol: [url]http://img696.imageshack.us/img696/6605/68225508.jpg[/url][/QUOTE] wow jak Ty się zmieniłaś - na plus oczywiście :klacz: Quote
Cola Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Witam :grins: ależ mi się pospało, aż wstyd :evil_lol: Alicja napisał(a): nie no ...ślicznościowo :cool2: malawaszka napisał(a):wow jakie włoosyyyyyyyyy :klacz: slicznie wygladasz dbsst napisał(a):ale włosy wow - brak emotek pewnie spią po nocach ha ha ha Vectra napisał(a):wow jak Ty się zmieniłaś - na plus oczywiście :klacz: Dziękuję za komplementy :oops: Włosy - w ciąży tak mi zaczęły rosnąć, jak szalone :evil_lol: od sierpnia chyba z 6cm :roll: wyprostowały się i przestały się puszyć jak baran :multi: Czy ktoś mi uwierzy, że od początku ciąży przytyłam 15 kg... Alicja napisał(a):u nas mróz ... -5;/ u mnie było -2 ... ale na lodowcu w Austrii było -15 i jest 2.5m śniegu :evil_lol: Maga100 napisał(a):Ja teraz tak wyglądam. :shake: 5 miesięcy po porodzie :baddevil: malawaszka napisał(a):ja teraz wyglądam.... gorzej.... milion miesięcy przed zajściem w ciążę :splat: Olcia napisał(a):hahah to ja już nie mówię jak ja wyglądam:) Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti::evil_lol::evil_lol:wariatki :evil_lol:[/FONT] podpisuję się :evil_lol::evil_lol: WARIATKI I KOKIETKI :evil_lol::evil_lol: Oj Maga widziałam Cię na zdjęciach i jesteś chuda :mad: dbsst napisał(a):czyli IMPREZA!!! taaaa...:evil_lol: impreza prania i prasowania takich tyci tyci ubranek :loveu: pralka mnie znienawidzi za chwilę :diabloti: żelazko jeszcze nie wie co się szykuje :knuje: Generalnie mam w planach ogarnięcie mieszkania na święta :p i szukanie prezentów :mdleje: zawsze mam z tym problem :diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 nie masz ochoty poprasować takich większych ubranek :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 i pomyśl sobie, że to prasowanie to niekończący sie początek.........................................ha ha ha ha MAMO Dziękuję za komplementy :oops: Włosy - w ciąży tak mi zaczęły rosnąć, jak szalone :evil_lol: od sierpnia chyba z 6cm :roll: wyprostowały się i przestały się puszyć jak baran :multi: Czy ktoś mi uwierzy, że od początku ciąży przytyłam 15 kg... u mnie było -2 ... ale na lodowcu w Austrii było -15 i jest 2.5m śniegu :evil_lol: podpisuję się :evil_lol::evil_lol: WARIATKI I KOKIETKI :evil_lol::evil_lol: Oj Maga widziałam Cię na zdjęciach i jesteś chuda :mad: taaaa...:evil_lol: impreza prania i prasowania takich tyci tyci ubranek :loveu: pralka mnie znienawidzi za chwilę :diabloti: żelazko jeszcze nie wie co się szykuje :knuje: Generalnie mam w planach ogarnięcie mieszkania na święta :p i szukanie prezentów :mdleje: zawsze mam z tym problem :diabloti: Quote
Cola Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Alicja napisał(a):nie masz ochoty poprasować takich większych ubranek :hmmmm: :hmmmm: prasowanie większych ubranek nie sprawia mi takiej radości :p dbsst napisał(a):i pomyśl sobie, że to prasowanie to niekończący sie początek.........................................ha ha ha ha MAMO buhahahaha....na początku pewnie będę ciągle prasowała :evil_lol: a potem stwierdzę, że ubranka same się wyprasują pod wpływem ciepłoty ciała :diabloti: :evil_lol: a pieluchy za 4 rogi :evil_lol: Jeśli moje plany nie ulegną zmianom, to jutro zrobię "napad" na hurtownię z art. dziecięcymi :multi: i pewnie wrócę z kolejną partią do prania :roll: :evil_lol: i różnymi niepotrzebnymi nikomu duperelkami :roll: Quote
dbsst Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ac o to sie stało z moim postem czemu w nim taki bałagan hahahahhaha Quote
Cola Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 to z tego przemęczenia...niepotrzebnie biegałaś ze Szpilą :D Quote
Maga100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cola napisał(a):Oj Maga widziałam Cię na zdjęciach i jesteś chuda :mad: no i tutaj pokłony dla Debe, która potrafi wyselekcjonować i podrasować zdjęcia :p Quote
Cola Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Maga100 napisał(a):no i tutaj pokłony dla Debe, która potrafi wyselekcjonować i podrasować zdjęcia :p :roflt: tylko mi nie wmawiaj, że w ps'ie Cię odchudziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cola napisał(a)::roflt: tylko mi nie wmawiaj, że w ps'ie Cię odchudziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o to, to już JEJ się pytaj :diabloti: Quote
Recommended Posts